Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Львівський OPEL клуб
- _ALEX_
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Один мій друг збирається створити опель клуб у львові.Вже є сайт
opel-club.lviv.ua
Якшо в кого є бажання допомогти пишіть на сайті або дзвоніть 80631665978 Саша.
opel-club.lviv.ua
Якшо в кого є бажання допомогти пишіть на сайті або дзвоніть 80631665978 Саша.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
хіба гарно так писати? ну і шо шо є? а може там такі розклади шо нікому не цікаво тусуватись а львівський клуб притягне більше людей! я не розумію чого люди так люблять зразу ж жорстоко критикувати а то і насміюватись над починаннями інших...pikach00 писав:Брєд... Вже є всеукраїнський клуб. У львіській гілці якого тусується буквально 10 людей. На форумі дуже багато різних розділів і тем. Не думаю що цей новий "клуб" буде користуватись популярністю.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Тепер пояснюю.
Раз люди не змогли знайти(чи не було потрібно) всеукраїнський форум і вирішити там свої проблеми, то їм нафік не треба буде шось шукати у львівському.
Більшості навіть впадло http://www.opel-club.com.ua/forum/index ... owforum=52 тут про себе згадати.
Раз люди не змогли знайти(чи не було потрібно) всеукраїнський форум і вирішити там свої проблеми, то їм нафік не треба буде шось шукати у львівському.
Більшості навіть впадло http://www.opel-club.com.ua/forum/index ... owforum=52 тут про себе згадати.
-
- Контактна інформація:
Ну от і я власною персоною,та людина яка створює Опель-клуб.Довгий час не міг зареєструватись на цьому форумі бо сайт підглючує.Так от.Дуже дякую тим людям які підтримують мою ідею.Дякую і тим хто критикує мене і мою ідею.Але хочу сказати,що ті люди яі заходять на форум опель-клубу і починають писати там всякий бред просто позорять саме слово "Водій".Всетаки я надіявся що у Львові водії більш дружні і вміють підтримати одне одного,але бачу я трошки помилився і не кожен водій вміє надати необхідну підтримку.Подумайте над цими словами.Щераз дуже дякую за підтримку тим хто підтримав мене!!!
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Sashacool
Побачив я вік у твоєму підписі і все зрозумів. З тобою все ясно.
Думаєш якщо зареєстрував домен то ти вже став президентом клубу? В тебе хоч статут якийсь є?
Ше раз тобі говорю - хто не хоче добре шукати той ніколи не знайде того що йому треба. Для чого робити НОВИЙ клуб якщо вже є готовий і на ньому тусуєтсья дуже мало львівян? Львівська гілка проводить опельовки і радується тому що є;)
Почитай тут:
http://www.opel-club.com.ua/forum/index ... opic=32255
ТА й на твоєму форумі людина тобі відповіла а ти по ХАМСЬКИ витер пост. Це нормально? Ще цікаво чому на твоєму форумі ти як адмін і модер пишеш з матюками?
І останнє - шо за тупа звичка болдом писати? Ти б ше капслокнув свій текст і було б супер.
Побачив я вік у твоєму підписі і все зрозумів. З тобою все ясно.
Думаєш якщо зареєстрував домен то ти вже став президентом клубу? В тебе хоч статут якийсь є?
Ше раз тобі говорю - хто не хоче добре шукати той ніколи не знайде того що йому треба. Для чого робити НОВИЙ клуб якщо вже є готовий і на ньому тусуєтсья дуже мало львівян? Львівська гілка проводить опельовки і радується тому що є;)
Почитай тут:
http://www.opel-club.com.ua/forum/index ... opic=32255
ТА й на твоєму форумі людина тобі відповіла а ти по ХАМСЬКИ витер пост. Це нормально? Ще цікаво чому на твоєму форумі ти як адмін і модер пишеш з матюками?
І останнє - шо за тупа звичка болдом писати? Ти б ше капслокнув свій текст і було б супер.
-
- Контактна інформація:
Ти на мій вік не дивись.Ти краще подумай про просту людську солідарність.От скажи я тебе в чомусь переконую?Я пробую нав'язати тобі свою думку?Тоді чому ти пробуєш нав'язати мені свою думку про те,що клуб непотрібний?Я не хочу ні з ким сваритись і хочу просто ,щоб львів'яни влісники опелів просто згуртувались в щось своє.Мені не треба статусу президента і офіційності мені треба просто,щоб люди в яких одні інтереси могли об'єднатись в одне єдине.Кому не подобається той може і не відкривати сайт клубу та не вступати в нього,а кого зацікавить ця ідея то завжди раді прийняти в свої ряди.А і до речі попри всю критику народ вже зацікавився клубом і починають подавати заявки на вступ.Я тебе просто прошу,як людину не спаплюжуй того,що роблять інші,а краще зроби щось сам.Дякую за увагу.
-
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
-
- Контактна інформація:
Без проблем.Матом я писав бо створив тему в якій я не адмін а простий юзер і на мою думку ідіотів куча за кермом.А от на рахунок повідомлень то вони просто були образою для клубу і я не хочу бачити такі повідомлення на форумі."Адміністрація несе за собою право знищувати будь-які повідомлення,якщо вони не задовільняють вимоги адміністрації".Це правило всіх форумів
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 39 гостей