Можна викладати думки, фото/відео, випадки з життя з цього приводу.
Всім мир

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і чобітках, типу канго і кадіківThorn писав: Ще треба створити окрему тему про гонГщеГiв [цензура] на мыкроавтобусах, бусах
зі мною вчора берлінго пробував таскатися, "Быстрый дерзкий,как понос резкий"Thorn писав: Kirik, я це ы мав на увазы, мыкроавтобуси ы буси. Вони [цензура] хворы на всю голову
Я кожен день ызджу через цылий львыв ы по трасы 65км, вже такого надивився....
то таємна секта [цензура]Thorn писав: Ще треба створити окрему тему про гонГщеГiв [цензура] на мыкроавтобусах, бусах
такі дуууже рідко трапляються. Аже навіть не пригадую, коли в останнє бачив.vovka писав:зато я бачив багато ідіотів які сильно спішаться і моргають навіть тоді коли права полоса занята, а ліва просто їде швидше чим права. так шо ідіотів з обох сторін хватає.
Так, тепер практично немаэ таких дорiг де лiва полоса рiвна а права в ямaх i люках!!!!!!!!Thug писав:В кіні дорога ідеальна. Без ям і люків. Чого не тошнити собі праворуч? Загадка всєх врємьон
Чого не тошнити собі праворуч? Загадка всєх врємьон![]()
в кожного своє бачення тошніння в лівій полосі...vovka писав: зато я бачив багато ідіотів які сильно спішаться і моргають навіть тоді коли права полоса занята, а ліва просто їде швидше чим права. так шо ідіотів з обох сторін хватає.
santosxxx писав:Постійна зміна рядності призводить до аварійності!!!
Важко! в Солонці переважно світлофори не працють...так як там надзвичайно аварійна ділянка дороги, спец служби всіляко намагаються запобігати перевищенням швидкості (встановлюючи блимаючі світлофори, пішохідні переходи з освітленням, додаткові знаки і т.д.) Цими дорогами щоденно користують мої рідні, близькі, сусіди...доля яких мені не байдужа, тому не х... несущимся 160-180 мені блимати в плечі в населенному пунктіThug писав: santosxxx, а тобі важко пропустити?
От шо за манєри брати на себе роль даїшника і регулювати своєю машиною швидкість потоку?
а хто казав про швидкісні режими в рядності?jon писав: А де при рядності в правилах згадується швидкісний режим?
То всьо так, але коли ти обганяєш когось, а чучєло прилетіло відкілясь і починає моргати то в мене шо, коні під капотом мають активно почати трахатися щоб нові родилися і я паскарєй убрався в право?Thug писав: Ну і якщо ззаду рєзво доганяють, то завжи можна знайти дзюрку і пропустити. Хай навіть він на одну машину проїде вперед. Корона не падає
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей