Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Питання по передпродажній підготовці авто в салоні
virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Питання по передпродажній підготовці авто в салоні

Повідомлення virtual » Сер, 18 квітня 2007, 12:32

Купляю ВАЗ 2115 в "Дністер-Авто" (на Липинського). Від більшості послуг по предпродажці відмовився по причині того, що ціни заоблачні. Але від деяких послуг відмовитися не вийде.
Наприклад, встановлення сигналки.
В принципі, в машині живе штатний іммобілайзер, і страхова готова застрахувати машину при його наявності на початку і встановленні сигналки пізніше. Але мені продавці не радять активувати той імобілайзер. Кажуть же глючить воно. Чи це правда?

andrew
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Сер, 18 квітня 2007, 12:36

Правду кажуть, спитай Ждана він мому знайомому Калину перешивав не знаю рази 3, потім ще шось..короче повпий пі.. і чесно не знаю чи зробив, тому як буде тут то хай сам скаже...не ти перший це питаєш!!!

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Сер, 18 квітня 2007, 12:38

virtual писав:Купляю ВАЗ 2115 в "Дністер-Авто" (на Липинського). Від більшості послуг по предпродажці відмовився по причині того, що ціни заоблачні. Але від деяких послуг відмовитися не вийде.
Наприклад, встановлення сигналки.
В принципі, в машині живе штатний іммобілайзер, і страхова готова застрахувати машину при його наявності на початку і встановленні сигналки пізніше. Але мені продавці не радять активувати той імобілайзер. Кажуть же глючить воно. Чи це правда?
Ти зроби простіше. Позвони на СТО 291-26-51 тобі там все розкажуть.
Сигналку доведеться ставити в них, бо знімлять з гарантії. Магнітофон, до речі, також.
Тобто звони спочатку на сто.
Я в себе імобілайзер відключив, а в батька стоїть - троха напряжна штука. Глюкаві попадаються, деколи ключики вилітають - в батька таке було(я був за кермом). Невесела штука :(

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Сер, 18 квітня 2007, 13:51

Купляв на Липинського Свою машинку минулої осіні. Попав на свіжий завіз, тому, поки до неї невстигли добратися замовив і забрав тим же вечором. Перед виїздом Мені якийсь дядько з бодуна поставив зеркала (про шо шкодую, бо небуло половину шайб) і все. Для постановку на гарантію їдеш на Шевченка 232 і там Тебе приймуть, зроблять передпродажну підготовку і поставлють нв гарантію. Я обмежився тільки спілкуванням з їхнім директором (втік від них подалі і від їхньої гарантії). Навіть після того, як заганав коробку особо не жалкую шо Я не на гарантії. А так, якшо маєш час і нерви, то ТО1 і ТО2 всетаки пройди.
На рахунок імобілайзера - глючними були в машинах до 2001 року (якшо не помилився). Собі активував Сам, про шо нежалію. А так вони там в салоні не вміють і братися за то не хочуть.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Terry
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Сер, 18 квітня 2007, 17:18

Denja писав:Купляв на Липинського Свою машинку минулої осіні. Попав на свіжий завіз, тому, поки до неї невстигли добратися замовив і забрав тим же вечором. Перед виїздом Мені якийсь дядько з бодуна поставив зеркала (про шо шкодую, бо небуло половину шайб) і все. Для постановку на гарантію їдеш на Шевченка 232 і там Тебе приймуть, зроблять передпродажну підготовку і поставлють нв гарантію
В салоні в принципі нічого й не роблять. Всі роботи ведуться на СТО на Ш323.
Питання гарантії й справді дуже відносне. вартість ЄБУ - 800грн.. ЕУР(калина) - 1600. і т.д. А такі речі вилазять скоро. Тому хоча б перші пройти варто. То моє ІМХО. Я на гарантії.

virtual
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Сер, 18 квітня 2007, 18:27

Так, про сигналку і мафон вже в курсі... Тепер таке питання: на тій станції є вміняємі люди, чи вони роблять все ч/з дупу? Є бажання замовити у них антикор, ціни нібито нормальні. Хтось стикався може з ними? Якщо є думки, що там нічого крім електрики робити не варто, дайте варіанти де краще проантикорити машину.

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Сер, 18 квітня 2007, 22:28

Робив на Шевченка ... перед мостом на ліво, біля стоянки і по казівниках на СТО. Короче тупіки як на Квесті. Зробили ніби нормально, маленькі недоліки можна не враховувати. На Ш323 нерадивби ІМХО.

virtual
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Чет, 19 квітня 2007, 09:16

Denja
І в яку ціну обійшлося?

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Чет, 19 квітня 2007, 18:38

На радар-сервісі на стрийській (де я брав) мафон дозволили самому ставити (як я і зробив), а от сігналку в них, бо всю ЕЛЕКТРОНІКУ з гарантії знімали б. Все інше в них крім сигналки в дупу!!! Ціни піпєц.
Sad, but true.

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Чет, 19 квітня 2007, 23:30

virtual

550 здається, якоюсь незвичайною фігнею робили.

Terry
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » П'ят, 20 квітня 2007, 09:00

Denja писав:На Ш323 нерадивби ІМХО.
Я робив все там. Трохи дорожче. ніж би сам знайшов в іншому місці. зате все в одному місці робилося. Я задоволоений тим що зроблено. То моє ІМХО. Одним словом СТО ніколи не може бути добрим. :smile:

virtual
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Суб, 21 квітня 2007, 13:27

Їздив вчора туди. Враження таке, що то десь в закинутому і забутому індустріальному районі Детройту :mad:
Машини так і не побачив, бо вона вже пішла на антикор (вирішив таки зробити там, щоб зекономити час :? , не знаю чи був правий).
Загалом враження таке, ніби весь комплекс послуг, і продаж і сервіс розрахований суто на лохів. Чого варта тільки заявочка, що захист картера (у них в магазині) коштує 260 грн. при тому, що в прайсі (їх же прайсі передпродажних послуг!) стоїть ціна 148 грн. Коли тицьнув їх носом в ті цифри, пішов базар за то, що то ОРИГІНАЛЬНИЙ захист, а то - кооперативний (!!!), різниця між ними полягає в тому що "кооперативний немає отвору для злива масла"(с) :shock: Короче, я там чуть не ліг на підлогу від сміху :grin: В результаті купив на базарі за 75 грн.
Антикор вони повністю роблять за добу (це при тому, що один шар "Велкору" має сохнути добу!). І ще купа різних заморочок, типу спроби порахувати КАСКО в сумі 7% :lol: і т.д.
Мій висновок: правди там нема і не було. Дасть Бог доїду до 1-го ТО, побачу чи є сенс в тій гарантії.

Terry
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Суб, 21 квітня 2007, 13:53

virtual
Розрізняй трохи СТО і Салон - то дві великі різниці. повір мені на слово :wink: Вот навіщо я тобі давав телефон на СТО??? Не слухаєш, дядьку ти людей.

virtual
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Суб, 21 квітня 2007, 14:03

Terry
Та маю я ті телефони. І того меланхоліка-пофігіста Івана Івановича бачив. Про роботу СТО скажу, коли її побачу, а решта вражень - то салон. Але зрозумій: вони (салон і СТО) працюють В ПАРІ!

virtual
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Суб, 21 квітня 2007, 14:14

З позитивних вражень про салон можу сказати наступне:
1. Єдиний салон у Львові (з тих, що продають ВАЗи), де можна спокійно, комфортно посидіти в машині, помучити менеджерів питаннями, отримати на них досить вичерпні відповіді (останні, правда, треба уважно фільтрувати :) ).
2. Дуже швидко оформлюють реєстрацію (техпаспорт оформили за один день, я взагалі в тому процесі не брав участі), є можливість доплати за "блатні" номери.
3. Дають можливість самому придбати додаткове обладнання. З розумінням і посмішкою ставляться до власних цін на останнє. Насправді, нормальні, щирі люди.

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Суб, 21 квітня 2007, 18:17

virtual писав:З позитивних вражень про салон можу сказати наступне:
1. Єдиний салон у Львові (з тих, що продають ВАЗи), де можна спокійно, комфортно посидіти в машині, помучити менеджерів питаннями, отримати на них досить вичерпні відповіді (останні, правда, треба уважно фільтрувати Smile ).
2. Дуже швидко оформлюють реєстрацію (техпаспорт оформили за один день, я взагалі в тому процесі не брав участі), є можливість доплати за "блатні" номери.
З цими пунктами згоден на 100%. Навіть скажу більше: Забирав машину з їхньої стоянки 22.30, що є неприпустим по їхніх правилах, але пішли на зустріч.
П.С. Обїздив багато салонів по Львову, багато бачив, але Галичавто вбило наповал своїми продавцями - ці козли сиділи в якійсь машині, травили анекдоти, на клієнтів уваги не звертали. Коли попросив підійти - сварилися хвилини 3 кому з них то треба...

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Суб, 21 квітня 2007, 18:49

Та ладно вам, всюди є рагулі, нічого з ними не зробиш бо нема у нас великої конкуренції.

Але і є хороші люди в багатьох місцях, мені от по гарантії поміняли аміки і стойку стабілізатора хоча вони тільки перший рік гарантійні;)
Та й взагалі, могли сказали іти нафіг тільки через то що у мене стоять неоригінальні диски і спойлер;) Правда все таки залишив трошки на пиво гарантійщику, хоча він і не просив...

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Суб, 21 квітня 2007, 20:37

pikach00 писав:Правда все таки залишив трошки на пиво гарантійщику, хоча він і не просив...
Респект! Саме за це вони по гарантії мають ше якесь-неякесь бажання то все міняти і робити. ;)
Sad, but true.

Lyubomyr
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Суб, 21 квітня 2007, 21:27

Фігня то все гарантія, в 2000 батько брав ВАЗ 21073, через місяць підшипники на валу генератора пішли.... там сказали що простіше самому поміняти, а от цз моторчик згорів -замінили..

S_V_B
Номер:0990

Повідомлення S_V_B » Суб, 21 квітня 2007, 21:30

Lyubomyr
десь 3 тижні тому знайомий 21043 взяв на галичині то в нього полетіла коробка на 600 км, поміняли по гарантії! :smile:

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей