Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
SMS Broadcaster - PROTOTYPE
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Прототип клієнта готовий. Завантажуйте і пробуйте запускати на своїх телефонах. Кому потрібен jad дескриптор - кажіть (на Гнусмасах вроді треба.. я не пробував... щось таке пригадую. можливо гоню.)
Для тих хто має можливість залити з компа... качайте аттачмент (zip) розархівовуйте, закидайте на тел jar файл і пробуйте. Хто немає... той може через WAP over HTTP (просто вап не канає. треба мати активований доступ до традиційного інету. а в телефоні просто скористатись WAP(чи хто який має) браузером.. забити урл.. і скачати.) - через ВАП зараз з форуму не закачаєте бо сюди таке файло (з jar ext.) не залиєш. це завтра попробую поторбити Антона.
Для чого цей прототип: в першу чергу на ранній стадії розробки виявити можливі проблеми на певних моделях трубок. Якщо в когось є проблеми з завантаженням, запуском чи використанням - пишіть тут:
- модель телефона і кроки для відтворення проблеми.
Цей прототип - це тільки клієнська частина. Оскільки серверна ще не завершена чи швидше не може використовуватись то Ви маєте можливість відправити СМС на будь-який номер з будь-яким вмістом.
Цього мені достатньо щоб відловити можливі приколи з тою моєю ідеєю і перевірити чи вона має сенс. (другий пункт так сказать вже перевірений але все ж таки)
Потім UI буде перероблений щоб бути більш зручним з вбудованими шаблонами повідомлень. Щось типу такого:
1. Аварія. вул. XXX; Треба банду з битами.
2. Пробка на XXX
3. СОС: XXX
4. Бачив гриба на вул. XXX; Будьте обережними. :lol:
5. Олені на вул. XXX :lol:
6. Багато дівок в районі XXX :megalol:
Ще додам що мідлет тестувався на SE K700 - всьо гуд :D
Чекаю Ваших відгуків. Тільки разом ми зможемо цю ідею втілити в життя. І думаю це може бути корисним.
- Roman
Для тих хто має можливість залити з компа... качайте аттачмент (zip) розархівовуйте, закидайте на тел jar файл і пробуйте. Хто немає... той може через WAP over HTTP (просто вап не канає. треба мати активований доступ до традиційного інету. а в телефоні просто скористатись WAP(чи хто який має) браузером.. забити урл.. і скачати.) - через ВАП зараз з форуму не закачаєте бо сюди таке файло (з jar ext.) не залиєш. це завтра попробую поторбити Антона.
Для чого цей прототип: в першу чергу на ранній стадії розробки виявити можливі проблеми на певних моделях трубок. Якщо в когось є проблеми з завантаженням, запуском чи використанням - пишіть тут:
- модель телефона і кроки для відтворення проблеми.
Цей прототип - це тільки клієнська частина. Оскільки серверна ще не завершена чи швидше не може використовуватись то Ви маєте можливість відправити СМС на будь-який номер з будь-яким вмістом.
Цього мені достатньо щоб відловити можливі приколи з тою моєю ідеєю і перевірити чи вона має сенс. (другий пункт так сказать вже перевірений але все ж таки)
Потім UI буде перероблений щоб бути більш зручним з вбудованими шаблонами повідомлень. Щось типу такого:
1. Аварія. вул. XXX; Треба банду з битами.
2. Пробка на XXX
3. СОС: XXX
4. Бачив гриба на вул. XXX; Будьте обережними. :lol:
5. Олені на вул. XXX :lol:
6. Багато дівок в районі XXX :megalol:
Ще додам що мідлет тестувався на SE K700 - всьо гуд :D
Чекаю Ваших відгуків. Тільки разом ми зможемо цю ідею втілити в життя. І думаю це може бути корисним.
- Roman
- Вкладення
-
- SMSBroadcaster-0.1.zip
- (5.58Кіб)Завантажено 116 разів
-
ги. то мій номер ) зараз просто протестуй чи працює в принципі. відішли друзям чи навіть собі. ОСНОВНЕ ПЕРЕВІРИТИ ЧИ ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ НА ВАШОМУ ТЕЛЕФОНІ І ЧИ ВІДПРАВЛЯЄ СМС!Nitrous писав:повідомлення відсилаються на +380509786088 , номер залишати без змін?
А КУДИ САМЕ ТО НЕМАЄ ЗНАЧЕННЯ )
Востаннє редагувалось Нед, 19 листопада 2006, 22:29 користувачем lizun, всього редагувалось 1 раз.
-
Saba2106
щось придумаємо. ти коли гами собі ставиш... то тільки jar файл закидуєш чи ще й jad? то важливо... бо деякі тели можуть з джарки дескриптор "витягнути" а деяким треба окремо... (
ЩЕ ЗАБУВ ДОДАТИ:
КОЛИ У ВАС НОРМАЛЬНО ВСЕ ПРАЦЮЄ ТО НАПИШІТЬ ТАКОЖ МОДЕЛЬ ТЕЛЕФОНУ. Nitrous, БУШ ДРУГИМ ПІСЛЯ МЕНЕ. СКИНЬ МОДЕЛЬ.
щось придумаємо. ти коли гами собі ставиш... то тільки jar файл закидуєш чи ще й jad? то важливо... бо деякі тели можуть з джарки дескриптор "витягнути" а деяким треба окремо... (
ЩЕ ЗАБУВ ДОДАТИ:
КОЛИ У ВАС НОРМАЛЬНО ВСЕ ПРАЦЮЄ ТО НАПИШІТЬ ТАКОЖ МОДЕЛЬ ТЕЛЕФОНУ. Nitrous, БУШ ДРУГИМ ПІСЛЯ МЕНЕ. СКИНЬ МОДЕЛЬ.
- RambotnikMorga
В мого колєги якись смартфон Нокія (цифр не знаю). Він мав з собою шнурок і ми йому хотіли поставити і тоже вискочило Спроба авторизації невдалаSaba2106 писав:Нокія 6681
1.Встановти SMS Broadcaster (так-ні) жму так
2.Дальше вибираю куди встановлювати (тел.-картка памяті)
3.Далі вискакує Спроба авторизації невдала і
все

-
viewtopic.php?t=2554&highlight=Nazarik писав:А на Х-100 це підійде??
шукай. думаю що ні.
гами - це забавки.Saba2106 писав:гами це що таке?
Впринципі для нього треба sis.файли
sis файли то для Symbian. Твій смартфон ще підтримує Джаву...
>> поддержка MIDP JavaTM (2.0), 3D API (JSR-184)
в семенів цей меседж по ходу той же що на нокіях з Невдалою авторизацією.ghost™ писав:в мене не встановлює, пише unknown mandatory permission і ще багато інших матюків
тел. семен ес75
з тобою "розберемось" в ICQz@k писав:а в мене вап обмінник не хоче приймати файл
ПІДСУМОК:
є проблема встановлення на смартфонах. тому нині попробую закинути ще окремо дескриптор... якщо не поможе тоді треба десь надибати смарт і самому побавитись.
І ще одне... хто відправив смс з номера - 80975203081 ? міг би вже замість СОС написати - хто такий
-
друзі, для того щоб вияснити "канає" чи ні якраз ця тема і була створена.. дивись чи підтримує MIDP 2.0 і став... але на к500 має працювати.Figaro писав:lizun
k500i канає?
ти крут. буду знати твій номер ) ну як то як? я ж написав. зараз цей клієнт просто відправляє СМС з заданим змістом і на заданий номер. це все що потріб но покищо. в тебе все ок як я розумію ))mik писав:lizun
то напевне я
як воно має працювати?
-
[quote="lizun"]lizun Я не тормоз я випадково 3 sms'ки послав...[/quote]
ну то я зрозумів... навпаки ти типу бистрий
ДОДАВ JAD ФАЙЛ... ПРОБУЙТЕ
ну то я зрозумів... навпаки ти типу бистрий
ДОДАВ JAD ФАЙЛ... ПРОБУЙТЕ
- Вкладення