жене масло з нижнього сальніка той шо на коліні. Сальніки вже замахалися міняти

сам мотор пройшов кап. рем. досить давно але ше цілком непогано їде і більше притензій до нього немає.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
можу помилятися але якщо вентиляція забита то масло гонить через верх (сальники розпредвала, з під клапанної кришки...)sergey писав:А в тебе вентиляція не забита?Масло не так к в мене залито було 2см вище мітки мах
можу помилятися, але масло буде гнати туди, де йому буде легше вийти. Тому не виключено, що у цьому бідаT5-R писав:можу помилятися але якщо вентиляція забита то масло гонить через верх (сальники розпредвала, з під клапанної кришки...)sergey писав:А в тебе вентиляція не забита?Масло не так к в мене залито було 2см вище мітки мах
Ти у мене питаєш?RomkoZem писав:а де ракету купував?
агаRomkoZem писав:Thug, потужні майстри там!і деректриса теж
![]()
наскільки я знаю воно тож такsergey писав:А в тебе вентиляція не забита?Масло не так к в мене залито було 2см вище мітки мах
дотого ж то всьо чистилося всьо як має бутиT5-R писав:можу помилятися але якщо вентиляція забита то масло гонить через верх (сальники розпредвала, з під клапанної кришки...)
я знаюRomkoZem писав:чудес не буває!
який "такий" ?wklef писав:а такий варіант поперечний хід коліна як вам?
я мав наувазі як варіантvovka писав:який "такий" ?
нє дякую :)) то в мене хобі а не професійна діяльність.wklef писав: не маєш бажання побавитись з тим конструктором?
а жаль но й на тому дякую :)vovka писав:нє дякую ) то в мене хобі а не професійна діяльність.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей