Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Томущо ті дві тігри можуть виявитись трупаками, і потім не буде з чого вибирати.HiGH_ZeRO писав:Якшо вже вирішився між тігрою і 323ф то нафіга мозги собі забивати іншим
О, та то в остаповича такий нісанчик. Йду читати бортовик ))HiGH_ZeRO писав:Спитай viewtopic.php?f=21&t=6927&hilit=100NX
бери 083...і роби знеї 150 коників. :)BOXER писав:та бери собі вже девятку і харош 100500 тем створювати про вибір авто
та ніссан ще важче найти, тимбільше живийveresen писав:Томущо ті дві тігри можуть виявитись трупаками
АдназначнаBOXER писав:та бери собі вже девятку і харош 100500 тем створювати про вибір авто![]()
Ага.sergey писав:Я так поняв це буде перша машина?
Це як китайський тетріс і псп-шка, я не хочу травмувати свою психіку.sergey писав:Тоді треба щось попроще.
Дякую. Почитаю.hrdrive писав: от ше одна темка про того НХ, яка ведеться регулярно
Ясно, дякую.Jarevych писав:гниють вони ще гірше ніж опеля
бери Бемеве - не прогадаєш, а ще краще з двигуном 5.4veresen писав:. На роблту з роботи. 2. На вихідних кудась за місто. 3. 2 рази на рік Львів - Прага - Дрезден або Берлін (залежно де буде проходити тюнінг здьот)
santosxxx писав:бери Бемеве - не прогадаєш, а ще краще з двигуном 5.4
знайшли в чому проблема...LEgEnDA писав:який глохне кожні 2 хв
Валєра каже що він також не прихильник доставних сигналок, бо з ними найчастіше проблеми... каже що стандартної цілком достатньо, і якщо захочуть вкрасти то вкрадуть... в мене ще мультлок є..і ще одна сікрєтка (ті власники бумерів якісь трохи параноїки, їм все здється що їх авто хочуть вкрасти і пхають купу лишнього непотрібу) Колись на кривчицях продавали 7-ку, так там вопше пісец був... власник ніяк не міг її завезти, бо сигналки все блокували... і так продовжувалось 20-30 хв.LEgEnDA писав:santosxxx, black bug? Може постарайся норм підключити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей