Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шо робити коли "фак"?
- GORGAN
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Їду собі тихо, мирно, нікого не рухаю.Рівенська обл. Ліва смуга. Преді мною сріблястий новий фордік фієста на російській реєстрації. В народі кажуть - москаль. Скинув з 160 до 120 , заїхав йому під дупу ( в мене включені фари) і чекаю поки він обїде москвіча (в народі кажуть - москаля) і дасть дорогу.
Обїхав. Дорогу не дає. Чекаю. Думаю побачить рагуль фари , відїде.
Не бачить. Чекаю далі. Не блимаю, не сигналю.
О! Нарешті побачив! Дає дорогу. Обїзжаю його. Дивлюся - за кермом жирненький пацан років 20 - 25, і дівка. (В народі кажуть - москаль і москалиха). Я ніби нічо, їду далі, починаю відводити погляд, а та зволоч показує мені "фак".(В народі кажуть же москалі дикі)
Ваші дії? Шоб ви в такій ситуації зробили?
Обїхав. Дорогу не дає. Чекаю. Думаю побачить рагуль фари , відїде.
Не бачить. Чекаю далі. Не блимаю, не сигналю.
О! Нарешті побачив! Дає дорогу. Обїзжаю його. Дивлюся - за кермом жирненький пацан років 20 - 25, і дівка. (В народі кажуть - москаль і москалиха). Я ніби нічо, їду далі, починаю відводити погляд, а та зволоч показує мені "фак".(В народі кажуть же москалі дикі)
Ваші дії? Шоб ви в такій ситуації зробили?
нда.. господа.. посмотрел я результаты этого опроса... кстати, более чем странного.. все бы в нос дали... не так давно была тема про маршрутки, так там, в сладких снах, стволами перед маршрутчиками махали...
было бы интересно посмотреть на выступавших "в действии". а как, кстати, поступил автор топика?
было бы интересно посмотреть на выступавших "в действии". а как, кстати, поступил автор топика?
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Ну знак 80 - це таке, хай це будуть проблеми того хто нарушає.. В правилах також написано що завжди треба займати крайнє праве положення , лівий ряд тільки для обгону.zapppp писав:где знак 80 и тебе фарами светят что-бы убрался в правый ряд
Особисто я пропускаю тих хто спішить в лівому ряду, якщо є можливість.
От те що реально харить - це коли фура тошнить 100 в лівому ряду (на днях таке неодноразово бачив, доводилося справа обганяти).
Або ще є умніки які починають блимати фарами в той момент коли я обганяю декілька фур або москвічів різних.. Тоже харять..
Всякі факи і т.п. - хамство.
- GORGAN
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Чесно кажучи я мав в той день хрестити племінницю ,і тулив з Києва на всьо, що могла втулити дика звірюка Лача. Щоб встигнути. А в той момент йшов 160 за межами всіх обмежень.
Зправа обїзжати - після кількох екстремальних випадків повязаних із екстренним гальмуванням "з викрутасами" після того коли я намагався піти вправо, а "клієнт" в той же момент приймав ідентичне рішення - уникаю тепер. Ну го нафік. Краще по траві обїхати.(не рекомендую , можливі серйозні наслідки)
А той хто летить з фарами і зганяє всіх - будьте толерантні, буває просто [цензура], а буває той кому дійсно треба. Дуже. Я особисто пропускаю. Сам разок відчув ,що коли тобі дуже-дуже треба ,а всім іншим пофіг.
А вот якщо виїхати вліво і їхати за принципом "пішливсінах" - ну це конкретно рагулі (до автора попереднього через один посту не відноситься
)
Такшо, які ще будуть думки?
Зправа обїзжати - після кількох екстремальних випадків повязаних із екстренним гальмуванням "з викрутасами" після того коли я намагався піти вправо, а "клієнт" в той же момент приймав ідентичне рішення - уникаю тепер. Ну го нафік. Краще по траві обїхати.(не рекомендую , можливі серйозні наслідки)
А той хто летить з фарами і зганяє всіх - будьте толерантні, буває просто [цензура], а буває той кому дійсно треба. Дуже. Я особисто пропускаю. Сам разок відчув ,що коли тобі дуже-дуже треба ,а всім іншим пофіг.
А вот якщо виїхати вліво і їхати за принципом "пішливсінах" - ну це конкретно рагулі (до автора попереднього через один посту не відноситься
Такшо, які ще будуть думки?
Востаннє редагувалось Пон, 24 липня 2006, 17:47 користувачем GORGAN, всього редагувалось 1 раз.
- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Соррі, не в тему.. А то лачетті більше не їде?GORGAN писав: А в той момент йшов 160
В тему - да, дійсно рагулів на трасі до києва і назад купа.. Про фури я взагалі мовчу. Але що націкавіше, фури з закордонними номерами і пропускають коли плтрібно, і поворотами показують чи можна обганяти чи не варто, а наші.... рагулями як були так і залишились.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей