Помагайте народ,бо голова пухне

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в тебе ржавіти арки починають із зовнішньої сторони ? чи то з середини ти так хочеш робити ?BurGiK писав:Буду в себе по такій схемі робити задні арки, потім поставлю ще підкрилок!
там дуже просто зачищаєш до жиліза та й грунтуєш .перша грунтовкаVitalik-first писав:andriy320e30, можеш в пп пояснити більш популярно про ці методи що ти вище описав?
бітум тільки на дно.і то має бути спеціальний акий зимою не тріскаєandriy320e30 писав:багато бітгуму
в середині не обезжиреш можна зразу дути і черезVitalik-first писав:andriy320e30, обезжирити і мовілем дути?
та загнався я. але я так чув краєм вуха, і на базары купив так як казав, ніхто зауваженя не робив. бариги шарять що тобі тре!Vitalik-first писав:BurGiK, не бітум а Bitgum
докладніше якшо мона, фірми виробники і так далі :) ,буду дуже вдячнийKELEVRA писав:.якшо з верху де нема фарби то антикор-тіпа кистлоти і бітум.
все дуже дякую тему не закриваю може ще комусь пригодиться :)andriy320e30 писав:я фірм незнаю антикор український є майже в кожному автомагазині
тай бітумна мастика тоже .краще брати найдорощу там більше присадок
обробив перед зимою і треба знов мазатиNolasko писав:на мій погляд краще обробляти мастікою Бітгум,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей