Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Поясніть всі нюанси оформлення авто!
vazik
Ім'я:Тарас
Стать:чоловік
Номер:ВС
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Поясніть всі нюанси оформлення авто!

Повідомлення vazik » Пон, 17 травня 2010, 13:07

Цікавлять всі нюанси оформлення авто як по генеральній довіреності (чи потрібно якісь тимчасові техталон), так і по переоформленню.
Які саме документи мають бути підписані (договір купівлі-продажу, чи ще якісь, зняття, поставлення на облік)!!!
:D :D :D

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Re: Поясніть всі нюанси оформлення авто!

Повідомлення Speedo » П'ят, 11 листопада 2011, 10:41

Потрібно зняти і поставити машину на облік в МРЕВ ДАІ. Машина купується в іншому місці. Зняти - тут все зрозуміло. Але чи можна відразу і поставити "на себе" в ДАІ іншого міста ("свого" обласного центру)? Чи обов"язково тільки "по місцю прописки"? Враховуючи страшенні черги в цих "установах" не хотілось би тратити 2 дні на реєстрацію авто. Я думаю, що різниці немає, але всяке може бути, може хто знає конкретно? :|

Святослав
Ім'я:Святік
Контактна інформація:

Повідомлення Святослав » П'ят, 11 листопада 2011, 12:06

Speedo, знімаєш там і ставиш зразу в свому МРЕВ, але [цензура] видають тимчасовий техпаспорт (так як машина з іншої обл.) він діє 3 місяці, потім або продовжуєш його (на місяць) або попадаєш в бабло, офіційно 330грн. за отримання постійного пластикового техпаспорта.

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » П'ят, 11 листопада 2011, 12:56

А якщо машина з обласного центру (скажемо зі Львова), а покупець, ну тобто, людина яка хоче оформити, допустимо зі Стрия - де є "своє МРЕВ"? Щоб не їхати другий раз і не кататися на "червоих номерах", може можна всю процедуру зробити у львівському МРЕВ, так би мовити "не отходя от каси" :D

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » П'ят, 11 листопада 2011, 14:38

Святослав писав:або попадаєш в бабло, офіційно 330грн.
та капєц таке бабло. паперовий тимчасовий техталон дешевший за пластиковий.
Speedo, сумніваюсь, що так можна, подзвони в даі, запитай їх, хай скажуть з перших уст.
zubylo.lviv.ua

Fabio Rossi
Ім'я:Volodymyr
Контактна інформація:

Повідомлення Fabio Rossi » Пон, 14 листопада 2011, 22:48

vazik писав:Цікавлять всі нюанси оформлення авто як по генеральній довіреності (чи потрібно якісь тимчасові техталон), так і по переоформленню.
Які саме документи мають бути підписані (договір купівлі-продажу, чи ще якісь, зняття, поставлення на облік)!!!
якщо продажа "по дорученні" оформляється на компанію, то інколи потрібно отримати тимчасовий талон(в першу чергу коли машина йде в оренду), якщо ж для власного користування тоді можна обійтися без нього.
При купівлі через довідку рахунок, потрібно поставити підпис в самій довідці рахунку, та в договорі комісійної куплі-продажу якщо такий буде оформлятися. Пізніше при постановці авто на облік підпис потрібно буде поставити в заяві про постановку на облік.
Перелік документів для постановки авто на облік:
довыдка рохунок, паспорт та ідентифікаційний код(+копії), транзитні номери, техпаспорт, виписку про зняття ТЗ з обліку, акт звірки номерів і оцінки, квитанції.
Святослав писав:Speedo, знімаєш там і ставиш зразу в свому МРЕВ, але [цензура] видають тимчасовий техпаспорт......
100$ і в той же день видають постійний талон
Востаннє редагувалось Пон, 14 листопада 2011, 22:55 користувачем Fabio Rossi, всього редагувалось 1 раз.

Fabio Rossi
Ім'я:Volodymyr
Контактна інформація:

Повідомлення Fabio Rossi » Пон, 14 листопада 2011, 22:53

Speedo писав:Потрібно зняти і поставити машину на облік в МРЕВ ДАІ. Машина купується в іншому місці. Зняти - тут все зрозуміло. Але чи можна відразу і поставити "на себе" в ДАІ іншого міста ("свого" обласного центру)? Чи обов"язково тільки "по місцю прописки"? Враховуючи страшенні черги в цих "установах" не хотілось би тратити 2 дні на реєстрацію авто. Я думаю, що різниці немає, але всяке може бути, може хто знає конкретно? :|
потрібно написати заяву на імя начальника мрео, з проханням дозволити здійснити реєстрацію по місцю проживання, фактичного перебування, але необхідно мати документ, який підтверджує це (виписка з місця роботи, навчання і т.д.), ну і $

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей