Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
:) ну і правильно, я б тоже так зробивAndrewK писав:Плавно трогаюсь на першій, друга, газ в пол, 70.
AndrewK писав:Ставте ліпше сині пісялки - вони нікому не заважають.
AndrewK писав:Зправа підлятає і стає чисто пацанська "десятка". Все як положено: пердак в задниці, на багажнику крило, на якому поляну на 5осіб накрити можна і всяка подібна лабуда; типовий сракер. Стоїть,
А смисл простий: мене [цензура] кожного дня слухати рев пердаків, які кожен мегаспарцмен пробує вкарячити в свіжокуплений корч, який після цього ніфіга ліпше не їде. Зверни увагу на масовість плодження тем на форумі питу "як запхати пердак на <марка машини>?"KELEVRA писав:от мені цікаво, а смисл цієї теми ?
Ну допустим я поставив пердакAndrewK писав:А смисл простий: мене [цензура] кожного дня слухати рев пердаків, які кожен мегаспарцмен пробує вкарячити в свіжокуплений корч, який після цього ніфіга ліпше не їде.
теж згідний але коли стоїть там ревун як в паровоза і носиться по місті-тоді цеKELEVRA писав:на рахунок, тих пердаків, я з тобою згідний !
AndrewK писав:як запхати пердак на <марка машини>?"
потрібно це все робити правильно!!!! шкода що в нас більшість з тих пердаків хоче попантувати а не зробити як має бути від а до яmastergid писав:на рахунок, тих пердаків, я з тобою згідний !
теж згідний але коли стоїть там ревун як в паровоза і носиться по місті-тоді це
Якщо він не ричить - це не пердакmastergid писав:Ну допустим я поставив пердак це ж не означає що в мене вже такий корч і я не мегаспортсмен і в мене він не ричить. Як ти до такого ставишся?
Розумом самовиражатися треба, а не заваджати людячм відпочивати.Vomont писав:AndrewK, самовираження, мол подивіться та почуйте - Я їду
ЯкбитоMu$daY писав:А це єдине, що тебе дивує у цьому суспільстві?
Тема про те, що пердак не добавляє потужності, а тільки шумуFobos писав:Тема про то як круто розганяється сеат на 2ій до 70?
Нє, якась салатова з протитуманками по центруmister_X писав:А машина - гонщєг часом не чорна десятка з червоними дисками
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей