Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сервіс на АЗС
-
- Ім'я:Andrew
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Хотілося б почути Ваші відгуки про сервіс на АЗС. Про ставлення до клієнтів персоналу. Особисто, чутливий до таких речей. І якщо сервіс не "альо", то боротися з таким АЗС треба фінансово.
- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Re: Сервіс на АЗС
Andjey, їжджу по всій Україні і скажу що на "лукойлах" найкращий сервіс і обслуговування :) РЕСПЕКТ!!
-
Раніш (да і зараз) як приїжав(ю) на ВАЗ-2109 на одну заправку чи іншу - заправщики до пістолета не бігли(жать) (все сам да сам) ! А зараз під`їжаю на Mazda 6 - біжать! К чему б это?
Збіг обставин? Чи інше? 

- rybkaandrew
- Контактна інформація:
не в мазді діло, а у азс , так як їм за це платять...... то не в крутості діло, я підїжджав на славуті і до мене бігли..Nick_ писав:Раніш (да і зараз) як приїжав(ю) на ВАЗ-2109 на одну заправку чи іншу - заправщики до пістолета не бігли(жать) (все сам да сам) ! А зараз під`їжаю на Mazda 6 - біжать! К чему б это?Збіг обставин? Чи інше?
П.С. у більшості випадків якраз люди на славутах, тазах-вазах дають пістолетщикам чайові
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну до мене підходять переважно (окко, лукойл, навіть на укрнафті через раз коли там заправляв). але в мене деколи нема дрібних, щоб дати на чай.
в принципі мені цей сервіс непотрібен, з задоволенням заправлю сам ))
в принципі мені цей сервіс непотрібен, з задоволенням заправлю сам ))
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
На окко довгий час на багатьох азс не працює підкачка чи пилосос. Дзвонив в гарячу лінію декілька тижнів тому, записали контакт щоб повідомити коли відремонтують. Досі не дзвонили...
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
на Окко завжди підходять і заправляють,сервіс гуд 

количество слов не определяет качество речи...
95% заправляюсь на Лукойлі, то я б так не сказав. На шелі, тобі скажуть добрий день, запропонують помити вікно, потім подякують. На лукойлі навіть відро з водою рідко зустрінеш. :)rybkaandrew писав:і скажу що на "лукойлах" найкращий сервіс і обслуговування
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
ОККО- сервіс просто ахтунг, ще не памятаю такого щоб підкачка працювала, а якщо працює то було одного разу що накачало так що мусив вручну ходити з манометром і перевіряти "разнобой". На заправці ОККО біля метро раз зайшов в туалет- жахнувся від смороду та бруду, хоча на дверях табличка- "задля вашого комфорту ми прибираємо в туалетах кожну годину"...Позвонив в гарячу лінію, зареєстрував скаргу, залишив телефон та попросив звязатись після вирішення, звичайно що результату не було
- БОБА
- Ім'я:Володя
- Контактна інформація:
iм пофiк. як платять так працюють.shaman писав:Позвонив в гарячу лінію, зареєстрував скаргу,

ЖИЗНЬ це є вєщь яку вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- rybkaandrew
- Контактна інформація:
на окко платять 1200 грн. + чайових на 1000 за місяцьБОБА писав:iм пофiк. як платять так працюють.

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
я машину сам не заправляю ніколи, на лукойлі 1 раз після моєї "промови" мене заправляв охоронець
бо заправщик десь як пішов так і не вернувся
На ОККО заправщики завжди до мене самі підходять і заправляють

На ОККО заправщики завжди до мене самі підходять і заправляють
Impossible is Nothing
- rybkaandrew
- Контактна інформація:
там тоже так нічо сервіс.... але деколи так вже туплять шо капец повний : лиє ту бєнзу і розхлюпує її по крилі і горловині..... а я люблю чистеньку машину а не як в газона штинь на всю вулицю і салонT5-R писав:На ОККО заправщики завжди до мене самі підходять і заправляють

-
2 rybkaandrew
Ніхрена ти не поняв! Я ж написав, що бува їзжу на одному апараті так і на іншому. І було так, що заїхав на одну і ту ж заправку з різницею в одну годину і якщо в першому випадку підійшли то в другому болт забили! Кількість залитого пального ідентична!
Хоч я їздив на ВАЗ-2109 я ніколи чайових не давав і це не означає, що всі ВАЗ-оводи дають чайові, а іноводи - НІ - хибна думка! Да і за що давати якщо це їх робота!
Хоча одного разу було так що заправщик вставляв пістолет в заливний отвір і не знаю як йому це получилось (різкість в очах нульова чи не тверезий) смазав і кінчиком пістоля зачіпив за краску і чуть царапнув я тоді чуть не закипів від нервів!
Тому останнім часом сам заправляю.
Ніхрена ти не поняв! Я ж написав, що бува їзжу на одному апараті так і на іншому. І було так, що заїхав на одну і ту ж заправку з різницею в одну годину і якщо в першому випадку підійшли то в другому болт забили! Кількість залитого пального ідентична!
Хоч я їздив на ВАЗ-2109 я ніколи чайових не давав і це не означає, що всі ВАЗ-оводи дають чайові, а іноводи - НІ - хибна думка! Да і за що давати якщо це їх робота!
Хоча одного разу було так що заправщик вставляв пістолет в заливний отвір і не знаю як йому це получилось (різкість в очах нульова чи не тверезий) смазав і кінчиком пістоля зачіпив за краску і чуть царапнув я тоді чуть не закипів від нервів!

- rybkaandrew
- Контактна інформація:
та я не адресував тобі це повідомлення а просто говорив як то є, вибачай шо так получилося, потрібно було тебе попередити :)Nick_ писав:Ніхрена ти не поняв! Я ж написав, що бува їзжу на одному апараті так і на іншому. І було так, що заїхав на одну і ту ж заправку з різницею в одну годину і якщо в першому випадку підійшли то в другому болт забили! Кількість залитого пального ідентична!

- rybkaandrew
- Контактна інформація:
за таке можна і головою в баку опинитися, цікаво що він після того тобі казавNick_ писав:смазав і кінчиком пістоля зачіпив за краску і чуть царапнув я тоді чуть не закипів від нервів!![]()

П.С. знайомому на окко вдарили пістольом у крило, авто-вектра б . то сказали шо так бу4ло і по всьому

- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
заправляюсь на газових АЗС, восновному Аквагаз, окко, АНП (на трасі), заправляє завжди пістолетчик
,
сервіс піпец, того пістолетчика на газ на ооковскій заправці мона чекати годину,
на аквагазі біжит зразу навіть вночі, АНП також біжит

сервіс піпец, того пістолетчика на газ на ооковскій заправці мона чекати годину,
на аквагазі біжит зразу навіть вночі, АНП також біжит
Quattro
- shaman
де це така заправка?Ziro-cool писав:восновному Аквагаз,
підтверджую, забув про це написатиZiro-cool писав:того пістолетчика на газ на ооковскій заправці мона чекати годину
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
розкажу і я прикол про газову заправку, без привязки до назв і місця щоб в заправщика проблем не було
якось десь біля 10 вечора заїхав заправитись газом, стою біля бочки - ніхто не йде, поблимав на будку фарами - нікого, посигналив добре - нікого, виходжу з машини іду до будки - будка відкрита і запрвщик хропе що капєц, буджу чувака - каже що зараз підійде, я стою біля машини а нікого нема, вертаюсь в будку а він знову ліг спати
розбудивши його вдруге я вже не відходив від нього аж поки не заправив машину

якось десь біля 10 вечора заїхав заправитись газом, стою біля бочки - ніхто не йде, поблимав на будку фарами - нікого, посигналив добре - нікого, виходжу з машини іду до будки - будка відкрита і запрвщик хропе що капєц, буджу чувака - каже що зараз підійде, я стою біля машини а нікого нема, вертаюсь в будку а він знову ліг спати

розбудивши його вдруге я вже не відходив від нього аж поки не заправив машину

- shaman
Maniak716, я мав таку ж історію, тільки заправщик був в роги бухий. Кіпіш я влаштував мама не горюй, звільнили всю зміну
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей