Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Питання по Вольво
- byte
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Всым привіт!
Виникло в мене питання, і кудаж іще звернутись як не до форуму:
Хто стикався з Вольво S60 і S80 періоду 2000~2004 років?
Які відгуки, які враження?
Чи є резон пересідати з Бехи 36 кузов на Вольво?
Ніколи не стикався з цією маркою, а тут приглянулись....
Порадьте щось толкове...
Всім компетентним наперед дякую))))))))
Виникло в мене питання, і кудаж іще звернутись як не до форуму:
Хто стикався з Вольво S60 і S80 періоду 2000~2004 років?
Які відгуки, які враження?
Чи є резон пересідати з Бехи 36 кузов на Вольво?
Ніколи не стикався з цією маркою, а тут приглянулись....
Порадьте щось толкове...
Всім компетентним наперед дякую))))))))
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: Питання по Вольво
byte, раджу поцікавиттись вартістю запчастин, думаю більшість питань відпаде одразу 

Ford?
- Black VAZ 2108
- Ім'я:Black VAZ 2108
Машинка хорошо що S60 і S80 но дорога в утримані, краще шукати Т5 мотор їде шикарно.
- byte
- Контактна інформація:
Бліннн, народ, то якийсь капець:)
Ше місяць тому для мене не існувало інших машин крім БМВ, рішив потрошки пересісти на шось більше, почав шукати собі 39, а тепер заклинило на S80.... То такий корабель шо піпец...
http://auto.ria.ua/auto_volvo_1163364.html
Реально комфортніше від сімки.... Доречі Т5 мотор якраз дивлюсь....
Чи дорога в обслуговуванні, то так, напевно дорога, але чи на багато дорожче від 39 кузова? думаю, що не далеко втікло... Інше питання, чи хтось в тій машині дупля дасть.... Беху хоть знаю як облуплену...
Купіть хтось мою беху:):):) недорого:)
Ше місяць тому для мене не існувало інших машин крім БМВ, рішив потрошки пересісти на шось більше, почав шукати собі 39, а тепер заклинило на S80.... То такий корабель шо піпец...
http://auto.ria.ua/auto_volvo_1163364.html
Реально комфортніше від сімки.... Доречі Т5 мотор якраз дивлюсь....
Чи дорога в обслуговуванні, то так, напевно дорога, але чи на багато дорожче від 39 кузова? думаю, що не далеко втікло... Інше питання, чи хтось в тій машині дупля дасть.... Беху хоть знаю як облуплену...
Купіть хтось мою беху:):):) недорого:)
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Маю 1к. у.оbyte писав:Купіть хтось мою беху:):):) недорого:)

- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
ссилку на бумку,фотки,опис,прайс в студію...
количество слов не определяет качество речи...
- byte
- Контактна інформація:
Vitalik-first, http://auto.ria.ua/auto_bmw_1914557.html - тут все є...
- Black VAZ 2108
- Ім'я:Black VAZ 2108
Да S80 то є пушка но нерівняй до е39 або е38 Беха дешевша в утримані і їде покраще.
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
незнаю як S80 тоже був варіант взяти :)
швагро їздить тільки на вольво
їздив на v70 нормальний апарат протягом 3 років міняв тільки днібниці масло, колодки ( машина кожен день намотувала нормальний кілометраж)
потім пересів на V70 Cross Country тоже зачотний апарат 2.4 200 коней але от запчастини ...... походу машина неламається але якщо вже щось полетить то влетить в копійку
в нього накрився редуктор б\у потянув на 900 баксів
швагро їздить тільки на вольво
їздив на v70 нормальний апарат протягом 3 років міняв тільки днібниці масло, колодки ( машина кожен день намотувала нормальний кілометраж)
потім пересів на V70 Cross Country тоже зачотний апарат 2.4 200 коней але от запчастини ...... походу машина неламається але якщо вже щось полетить то влетить в копійку
в нього накрився редуктор б\у потянув на 900 баксів
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Блін, вовка (не Вовку
) боятись - в ліс не ходити! Якщо хватає фін.можливості на машину, то ще прикинь 20-30% для подальшого її утримання, так сказать "на чорний день" імхо.
Якби мені подобалась - я би брав, але ясна річ дивився би на всі місця(болячки) і дуже хорошу діагностику.

Якби мені подобалась - я би брав, але ясна річ дивився би на всі місця(болячки) і дуже хорошу діагностику.
- byte
- Контактна інформація:
Так от власне про слабкі місця я й хотів почути, може хтось мав/має/знає якісь особливості того авто, так сказати, хронічні поломки...
На рахунок обслуговування, я не зовсім згідний: здебільшого все залежить від конкретної машини і від манери її утримання. Мені колись астра розум ви***ла на більше грошей ніж 39 кузов)))) А теперішня беха тьху тьху нічим серйознішим від воздухоміра не радувала, і треба віддати належне -12 років машині. Тому якщо нормально машина експлуатувалась, то ймовірність серйозних поломок набагато менша ніж в машини, власник якої масло міняв рідше колодок... До марки тут не дуже треба привязуватись. Про китайців не говоримо.
ІМХО
На рахунок 39 та і 38 кузова згідний на сто відсотків, але є але: нормальний 38 і 39 кузова 2001-2003 р.в. скільки потянуть? Провіряв - суттєво дорожче вольво.по друге: зверніть колись увагу на кількість бех і кількість вольво і відчуйте різницю...ексклюзив так сказати...Бех мав повно, хочеться шось інакше попробувати, або щоб переконатись в тому, що беха не "предел мечтаний", або ж в протилежному...
На рахунок обслуговування, я не зовсім згідний: здебільшого все залежить від конкретної машини і від манери її утримання. Мені колись астра розум ви***ла на більше грошей ніж 39 кузов)))) А теперішня беха тьху тьху нічим серйознішим від воздухоміра не радувала, і треба віддати належне -12 років машині. Тому якщо нормально машина експлуатувалась, то ймовірність серйозних поломок набагато менша ніж в машини, власник якої масло міняв рідше колодок... До марки тут не дуже треба привязуватись. Про китайців не говоримо.

На рахунок 39 та і 38 кузова згідний на сто відсотків, але є але: нормальний 38 і 39 кузова 2001-2003 р.в. скільки потянуть? Провіряв - суттєво дорожче вольво.по друге: зверніть колись увагу на кількість бех і кількість вольво і відчуйте різницю...ексклюзив так сказати...Бех мав повно, хочеться шось інакше попробувати, або щоб переконатись в тому, що беха не "предел мечтаний", або ж в протилежному...
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
треба читати спеціалізовані форуми імхо.byte писав:я й хотів почути, може хтось мав/має/знає якісь особливості того авто, так сказати, хронічні поломки...
byte писав: зверніть колись увагу на кількість бех і кількість вольво і відчуйте різницю...ексклюзив так сказати...
теж люблю рідкісні авто

- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
А як ті с80 з двигунами 2,5 дизель себе поводять? Кажуть, що двигун з ауді/фольцваген групи, які думки?
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей