Цікавить думка форумчан на авто такого класу, двигуни, об,єми, вид палива роки і т.д.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
але і тут теж є свої слабі і сильні місця хоч і Мерседес.nazarok1990 писав:багато про говорити не треба тож Мерседес
неспорю! все залежить хто і як на ному їздив!Demyan писав:але і тут теж є свої слабі і сильні місця хоч і Мерседес.
Ні в різних кузовах, різних двигунах в тої ж моделі є гірші є кращі.nazarok1990 писав:неспорю! все залежить хто і як на ному їздив!
Через низьку стійкість до корозії, чи є якісь технічні вади? І ще, автомат не розглядаю, чи то від відсутності досвіду їзди чи то від любові до механіки, а от дизель/бензин то цікаве питання, кажуть дизелі туповаті, а 1.8 бензин гададаю то оптимальний варіант, економний, ну і 122 к.с. хватить для такої маси.Demyan писав:202 кузов вважається не дуже вдалим
В першу чергу корозія, ще здається в тій моделі але точно не пригадую акумулятор винесений ззаду, провода до стартера йдуть під кузовом теж чув що це недолік.igorok писав:Через низьку стійкість до корозії, чи є якісь технічні вади
Маса в ньому якраз вважається невеликою у порівянні з попередніми тими ж 124 мерседесами - він легший.igorok писав:хватить для такої маси.
о, тоді в них може бути пробела з електрикою або заводкою взимку, бо казали що в тих мерсах де ззаду акум є такі проблеми я просто забув кузов.igorok писав:так, акум в багажнику
з тим нічого поганого не чув.igorok писав:а ходова хто, що скаже,
94-95 років можеш знайти але такого роду в хорошому стані буде ціна в районі 10 000. Він надійніший буде, менше ражавіти буде.igorok писав:чим 124 буде кращий, він ж старший мабуть буде
впевнений? а не 3.2?Demyan писав:Знайомий має купешку 124 - 3,6 бензин
в мене на 140 розхід 10.5 в змішаному циклі, де 70% траса, але я люблю швидко прискорюватисьLEgEnDA писав:2.5 дизель або 3.0 дизель з турбою, розхід буде до 10 по місту
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей