Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та пацики, навіщо мене лапати? Я б тій журанлістці сам віддався :)Dexter писав: Babak,
лапай його, віддамо тій журналістці
Babak писав: в Бумакса така сама як в мене , йду на пошуки по офісу
тут можна поспоритиOr4ik писав: Ніц з тим не зробиш.
працює на фірмі поручcdrom писав:Or4ik, ти його знаєш?
якщо маєш на увазі фізично ... то я не спорю ... але в голові нічого не зміниш.тут можна поспорити
Bumax писав: Ну є невихованні люди серед нас, що зробиш - але ту ситуацію можна обернути корисним уроком, а не виставлятися дурачком з підставлялами та журналістами, та мірятися довжиною бо в такому випадку борець за справедливість нічим не кращий за порушника...
На БМВ назбирав а на фару і бампер не вистачає?Or4ik писав: Скільки ДТП - без поняття ... але вже півтори роки чувак їздить з розбитою фарою і бампером.
Своєрідна манера, треба сказати.Or4ik писав: Просто в людини така манера їзди
Twister писав: відповів "та я знаю, він вже пару раз вибігав з за трамваю і його збивали"
головою його об бампер треба було прикласти , і то пару раз ! А потім рубльом наказати !Twister писав: "та я знаю, він вже пару раз вибігав з за трамваю і його збивали"
тоже чув, але вроді якщо завалиш..T5-R писав: я не вірю в прикмети, але збити пса наче не є дуже добре знаком
та я на твому місці коли би таке почув, то теж би "завис" на 5-7 секунд і не знав шо казатиTwister писав: Dexter, мене ця фраза вбила і дезорієнтувала![]()
І коли чорний кіт дорогу перебігає,і коли куй не в ту сторону стоіть... Авфофорум ептT5-R писав:я не вірю в прикмети, але збити пса наче не є дуже добре знаком
То тобі не до опеля запчасті купити то БєМєВеpikach00 писав:На БМВ назбирав а на фару і бампер не вистачає?Or4ik писав: Скільки ДТП - без поняття ... але вже півтори роки чувак їздить з розбитою фарою і бампером.
А якшо покульгавила то шось буде ?а якшо полежала і побігла ?Dexter писав:якщо собаці нічого не сталось і вона дальше побігла то нічо страшного!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей