Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- RULES
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
водій на меріні однозначно мудак.
я взагалі за введення практики стучати в даі на порушення інших учасників дорожнього руху, але із залученням даних з реєстраторів
я взагалі за введення практики стучати в даі на порушення інших учасників дорожнього руху, але із залученням даних з реєстраторів
VAG вже не той
- Bohdan
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі
Водію жигуля треба як мінімум подяку. Урода в мєріні каструвати, щоб такі виродки не множились! Коли зіб'ють твою маму на переході, також скажеш хай та тьолка очі роззує і дивиться куди пре?Spesh писав: нехай би бабка роззула очі і дивилась куда йде, а тому рагулю з жигуля який крім мата нічого незнає треба ше й дати по голові
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Spesh, тобі 4 людини сказали що ти не правий відкритим текстом, задумайся поки не пізно ато за пару років опинишся на місці того ушльопка і то це якщо повезе!!!
Про то що б і як сталось "ЯКБИ" хай бозя на небі думає ))) цього ніхто не знає, як би жигуліста там не було той ушльопок мав би метрів 500 щоб наробити ділов і покруче збитої бабки заднім ходом!!! мене особисто вже дістало їздити повністю забувши про пункт правил "1.4 Правил дорожнього руху (ПДР) передбачає: кожен водій має право розраховувати на чітке дотримання правил й іншими учасниками руху" і завжди їздити з поправкою на мудака!!!
Про то що б і як сталось "ЯКБИ" хай бозя на небі думає ))) цього ніхто не знає, як би жигуліста там не було той ушльопок мав би метрів 500 щоб наробити ділов і покруче збитої бабки заднім ходом!!! мене особисто вже дістало їздити повністю забувши про пункт правил "1.4 Правил дорожнього руху (ПДР) передбачає: кожен водій має право розраховувати на чітке дотримання правил й іншими учасниками руху" і завжди їздити з поправкою на мудака!!!
Востаннє редагувалось П'ят, 04 липня 2014, 02:30 користувачем t309, всього редагувалось 1 раз.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
підтримую повністю, безнаказаність вже переходить всі мислимі і не мислимі межі, в европі була та і є досі практика коли за інформацію про порушення інформатори отримують частину штрафу як винагороду, в нашій країні таке буде працювати на повну!!!!RULES писав:водій на меріні однозначно мудак.
https://goo.gl/TcJrkr
- Or4ik
- Ім'я:Орест
t309, не напрягайся дуже, бо походу той чувак на меріні якийсь хороший його колєгаt309 писав: Spesh, тобі 4 людини сказали що ти не правий відкритим текстом, задумайся поки не пізно ато за пару років опинишся на місці того ушльопка і то це якщо повезе!!!

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
сядуть всі!Or4ik писав: t309, не напрягайся дуже, бо походу той чувак на меріні якийсь хороший його колєга

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
ше не утіхлі страсті по поваду того мерса на хімічній ,і мене угаразділо сьогодні поїхати по хімічній...
валю значіт в лівому ряду (в правому друга машина) і тут мен в лоб з чорновола сначала чобіток фарами світить, а за ним дятіл на 99 (той тіпа кулшьтурний дятіл - бо аварійку включив)
а муділо на чобітку ше шось руками махав... я часу не мав і нервів там шось доказувати...
але то чувакі просто мрак
шо народ собі думає 
валю значіт в лівому ряду (в правому друга машина) і тут мен в лоб з чорновола сначала чобіток фарами світить, а за ним дятіл на 99 (той тіпа кулшьтурний дятіл - бо аварійку включив)

а муділо на чобітку ше шось руками махав... я часу не мав і нервів там шось доказувати...
але то чувакі просто мрак

- NIK
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 7 рази
- Контактна інформація:
Народ по Химичной едет против шерсти, потому, что закрыли на ремонт
пл. 700 річчя Львова, по идее нужно было бы снять кирпич на Химичной на время ремонта, так как было пока ремонтировали Замарстыновскую, а то приходиться объезжать задофига, так что будте внимательны, оленей там будет ещё много !!!
пл. 700 річчя Львова, по идее нужно было бы снять кирпич на Химичной на время ремонта, так как было пока ремонтировали Замарстыновскую, а то приходиться объезжать задофига, так что будте внимательны, оленей там будет ещё много !!!
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
нє ну чо логіка залізнаNIK писав: Народ по Химичной едет против шерсти, потому, что закрыли на ремонт

кожен знає як лучше їхати - і пофіг всьо
ти лучше скажи - ти був в тому чобітку чи тій вєжлівій дівятці?

-
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
їздив з ранку в поліклініку на хімічну, поїхав через липинського і нічого мені не сталось. А вже як вертався то ще від поліклініки чекав якогось "умніка" і він не застав себе чекати, правда нас їхало багато і він дав задню. Це просто пісєц, і ті люди хочуть в європу.
- NIK
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 7 рази
- Контактна інформація:
Felix,
я написал свой пост, для информации, что бы люди были внимательными, потому что
я написал свой пост, для информации, что бы люди были внимательными, потому что
если ты не можешь определить суть написанной информации (а додумываешь и интерпретируешь текст по своему), то тебе просто не хватает образования, а это уже твои проблемы !!!NIK писав: оленей там будет ещё много !!!

-
- Ім'я:юра
100% якби то на тому мерсі була моя жінка, вона б обклала матами того Ігорчика, побила йому того бінокля, і як би він її хоч шарпнув чи огризнувся, то викликала б кількох "поклонніків" , які б пояснили всі права йому.
Судячи з ситуації, там можна було розминутись, але тут така принциповість, що мол "ХЕР ти в мене проїдеш".
Взагалі, водій мерса не правий, но на то є Даї.
Думаю моголо просто того разу повезти оператору, наступного разу може і не повезти, ризк лежати в реанімації ніхто не відміняв.
Але кожний створює шукає собі проблеми сам.

Судячи з ситуації, там можна було розминутись, але тут така принциповість, що мол "ХЕР ти в мене проїдеш".
Взагалі, водій мерса не правий, но на то є Даї.
Думаю моголо просто того разу повезти оператору, наступного разу може і не повезти, ризк лежати в реанімації ніхто не відміняв.
Але кожний створює шукає собі проблеми сам.
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
George734, позиція рагуля
-
- Ім'я:Тарас
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
George734, які ми круті )))))))))))))))))) Тільки в твоєї жінки є прихильники
. В тебе напевне корона специфічна ))))))))))))

- weber
George734 писав: 100% якби то на тому мерсі була моя жінка, вона б обклала матами того Ігорчика, побила йому того бінокля, і як би він її хоч шарпнув чи огризнувся, то викликала б кількох "поклонніків" , які б пояснили всі права йому.![]()

-
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
Красавчегrocker писав:George734, які ми круті )))))))))))))))))) Тільки в твоєї жінки є прихильники. В тебе напевне корона специфічна ))))))))))))

- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
George734, 

- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Дєтскій лепетGeorge734 писав:100% якби то на тому мерсі була моя жінка, вона б обклала матами того Ігорчика, побила йому того бінокля, і як би він її хоч шарпнув чи огризнувся, то викликала б кількох "поклонніків" , які б пояснили всі права йому.![]()

- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
хіба 222axel писав:Водій мерседеса мудак. 220-й не скасовує дію знаків.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей