axel писав: Двохсекційний світлофор там для того щоб черга з 10 машин, в якій тільки остання повертатиме наліво не стояла на одному місці А 9 перших машин повернули, а остання чекала своєї черги.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
axel писав: Двохсекційний світлофор там для того щоб черга з 10 машин, в якій тільки остання повертатиме наліво не стояла на одному місці А 9 перших машин повернули, а остання чекала своєї черги.
AndrewK писав: Тобі треба - ти шукай. Але в правилах ти того не знайдеш, а ДСТУ4092-2002
мені рити відверто ліниво. Полюбому на тому об'єкті валянок працював
AndrewK писав:
AndrewK написав:
Якщо ти про розмітку доріжки - то наявність двосекційного світлофора
Він вроді як вищий приоритет має
AndrewK писав: Двосекційний світлофор на одну полосу по дефолту не ставиться
А саме валянки як раз розказують, що "тувово велодоріжка і все тут; і нам пофігу на проблеми проїзду консерви"xxfOxx писав: По ходу валянки їздять через суцільну бо воно тувово все так було і всі так їздили
валянки малюють непонятні лінії, і не беруть до уваги взагалі рух на цьому перехресті.xxfOxx писав: По ходу валянки їздять через суцільну бо воно тувово все так було і всі так їздили
а я не казав, що то супер ідея правда? Але перетинаючи лінію ти порушуєш правила чи ні?vovka писав: валянки малюють непонятні лінії, і не беруть до уваги взагалі рух на цьому перехресті.
тому та так звана "велодоріжка" - там нежиттєздатна. що ми і бачимо.
Андрію ти дай чітку відповідь ти порушуєш на даному відрізку ПДР чи ні? Бо я незнайшов ніде в ПДР, що кількість смуг визначається світлофором, як у тебе - чи ти не ті ПДР вчив?AndrewK писав: Все, що є суспільного значення - жорстко регламентується. В т.ч. який які дорожні знаки та світлофори за яких умов, яким чином і де встановлюються.
Дивися вище, я не казав, що то ідеальна велодоріжка, але є розмітка і її треба дотримуватись чи ні? Хоча якщо в ашані паркуватись так можна, то чому б і тут через суцільну не їздити, просто забий на правила і все, але не доказуй, що ти правийAndrewK писав: А саме валянки як раз розказують, що "тувово велодоріжка і все тут; і нам пофігу на проблеми проїзду консерви"
та напевно що порушую. але мені пофіг і всі іншим тоже пофіг, тому що інакше кілометрова пробка там де її майже ніколи небуло. і дайцям пофіг, в результаті велосипедисти їдуть як завжди а не по "велодоріжці".xxfOxx писав: Але перетинаючи лінію ти порушуєш правила чи ні?
+100500BOXER писав: всі скарги в ДАІ, автодор і т.п., а не до лісапєдістівбо в сухому залишку - розмітки треба дотримуватись і єслі шо - винен водій буде. тут нєфіг сооплі жувати.
нарешті голос розуму, так я не сперечаюсь, що не легше, але ти хоч усвідомлюєш, що порушуєш, а Андрій вперся бо туво так все їздили і там світлофор є значить дві полосиvovka писав: та напевно що порушую. але мені пофіг і всі іншим тоже пофіг, тому що інакше кілометрова пробка там де її майже ніколи небуло. і дайцям пофіг, в результаті велосипедисти їдуть як завжди а не по "велодоріжці".
і кому легше від такого малювання ?
У кого-то свежее видео оттуда есть? Посмотреть как стоят знаки, какова разметка и т.д.?xxfOxx писав: а Андрій вперся бо туво так все їздили і там світлофор є значить дві полоси
розмітка така ж як була, тільки з кожної смуги забрали десь по 80 см по краям, нанесли там суцільну зробивши таку типу велодоріжку, більше нічого наскільки пам’ятаю не мінялосьmikenat писав: xxfOxx написав:
а Андрій вперся бо туво так все їздили і там світлофор є значить дві полоси
У кого-то свежее видео оттуда есть? Посмотреть как стоят знаки, какова разметка и т.д.?
Дебилизм полный.... Разметка нифига не согласуется со светофором и табличкой.... Но знака движения по полосам нет...TAXI писав: Ось сьогоднішнє відео з Виговського.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей