Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
інтересно коли народ нарешті вивчить правила.. нашо фафакати тим шо прямо..Vkfm писав: Так і тим авто, що їхали прямо, і тим, що навіть повертали направо і стояли на основний червоний - фафакали ззаду кожних 10 секунд протягом 10 хвилин, що я там був.
що дозволяє тобі перетинати суцільну на тому відрізку ?AndrewK писав: axel, маєш повне право. Але в мене переконання: я не підтримую [цензура] рішення і не приймаю участі в тупорилих балаганах. І якщо за кілометр видно, що в такому виконанні велдоріжка там не життєздатна і створить 100500 проблем, то явно не варто вставати на принцип так я ти
життєві принципиxxfOxx писав: що дозволяє тобі перетинати суцільну на тому відрізку ?
Якщо ти про розмітку доріжки - то наявність двосекційного світлофораxxfOxx писав: що дозволяє тобі перетинати суцільну на тому відрізку ?
хм, а в якому пункті ПДР кількість смуг руху визначається не розміткою чи знаками, а кількістю світлофорів ?AndrewK писав: Якщо ти про розмітку доріжки - то наявність двосекційного світлофора
Він вроді як вищий приоритет має
цитуюAndrewK писав: Біля Ожидова, наприклад, розмітку глянь.
і моє питанняAndrewK писав: Якщо ти про розмітку доріжки - то наявність двосекційного світлофора
то кількість смуг розміткою / знаками визначається чи світлофорами?:)xxfOxx писав: хм, а в якому пункті ПДР кількість смуг руху визначається не розміткою чи знаками, а кількістю світлофорів ?
Just be писав: Навіть перед світлофором висить вказівник що там 2 полоси з різні сторони
Андрійку ти про знаки нічого не писав, тільки но про світлофори, читайAndrewK писав: xxfOxx, читай
AndrewK писав: Якщо ти про розмітку доріжки - то наявність двосекційного світлофора
Двосекційний світлофор на одну полосу по дефолту не ставитьсяxxfOxx писав:Андрійку ти про знаки нічого не писав, тільки но про світлофори, читайAndrewK писав: xxfOxx, читайAndrewK писав: Якщо ти про розмітку доріжки - то наявність двосекційного світлофора
щераз, де в правилах сказано, що кількість смуг визначається світлофором ?AndrewK писав: Двосекційний світлофор на одну полосу по дефолту не ставиться
Двохсекційний світлофор там для того щоб черга з 10 машин, в якій тільки остання повертатиме наліво не стояла на одному місці А 9 перших машин повернули, а остання чекала своєї черги.AndrewK писав: Якщо ти про розмітку доріжки - то наявність двосекційного світлофора
для того є зелена стрілка картонна.....там ще є знак рух по смугах.....як з ним бути?axel писав: AndrewK написав:
Якщо ти про розмітку доріжки - то наявність двосекційного світлофора
Двохсекційний світлофор там для того щоб черга з 10 машин, в якій тільки остання повертатиме наліво не стояла на одному місці А 9 перших машин повернули, а остання чекала своєї черги.
Тобі треба - ти шукай. Але в правилах ти того не знайдеш, а ДСТУ4092-2002xxfOxx писав:щераз, де в правилах сказано, що кількість смуг визначається світлофором ?AndrewK писав: Двосекційний світлофор на одну полосу по дефолту не ставиться
нє ну цікаві люди, ти їх про одне питаєш, а вони зовсім інше відповідають.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей