я щось просрав той момент...pikach00 писав:andrew, пасцат наїхав на відвідувача який сидів за столиком[цензура]
жестяк

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я щось просрав той момент...pikach00 писав:andrew, пасцат наїхав на відвідувача який сидів за столиком[цензура]
За один день поліція виписала 26 протоколів за їзду в нетверезому стані, все на наших бляхах. Також купа аварій включаючи бмв на сихові все наші бляхи. Я коли їду то теж бачу мільйони порушень і теж наші бляхи.Novel писав: Сьогодні вечером проїхався по місту і нарахував з десяток правопорушень водіїв з іно. реєстрацією!
Женщина-свидетель, видевшая момент удара, отметила что автомобиль ехал на крайне высокой скорости, обогнав ее 80 км/час как стоячую
[цензура].... тачка в тряпки просто порванаandrew писав:То якась жесть із тими святами і ДТП
http://kiev.pravda.com.ua/news/5729a3e08fa7b/Блін вроді професіонали...Погибшие - гонщик Алексей Долот (4-е место в чемпионате Украины по ралли сезона 2015 года) и штурман Тарас Колесник (2-е место в чемпионате Украины по ралли сезона 2015 года), сообщается на сайте "Ралли в Украине".
там ше така штука сталась.... очевидці назбирали 5 живих і не живих людей і на тому зупинилися, бо це тіпа логічно, леговий автомобіль-5 людей... а через 30хв поняли шо в перекинутій машині лежить шоста людинаLiuskywalker писав:кажуть , що вже 4Dexter писав: жах, в е38 два трупа і чотири важкопоранених![]()
їпать... яка ж тут була швидкістьb_andriy писав:
за що за то шо ідіоти?
Ти точно [цензура].t309 писав:за що за то шо ідіоти?
чи про мертвих або добре, або нічо?
добре що з собою нікого не забрали.
ну що де прихильники їзди непристібнутими? щось вас не чути!!!Dexter писав: люди вилітали з машини коли вона кувиркалась, одному пораненому відірвало дві руки
TIGER-NIGER писав: а як що би а аварії взяли участь не ралісти???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей