AndrewK писав: Постраждалий хтів.
якшо погоджується на європротокол, то вже про компенсацію поза страховою не йде мова. я писав про варіант або компенсація або страхова (+на крайняк копи, якшо не європротокол)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AndrewK писав: Постраждалий хтів.
Копи самі просили дати їм чистий святий спокій, тільким перевірили наявність всіх доків (дійсні цивілки, права і техпаспорта). Написали за нас пояснення з закінченням "від послуг поліції відмовились" і викликали нам комісара для оформлення. Цивілка з нульовою франшизою, тому мутити щось толку ноль. Сьогодні зранку поїхав написав заяву в СК. Лишилось мені тільки помити машину і полірнути, а там і ще пару місця для поріровки є ("привіти" від всяких)weber писав: Якщо постраждалий погоджується на європротокол, то хотілка копів йде лєсом.
і так , і не так .... бо в кожному випадку джерела причини і наслідку визначає судt309 писав:про сині червоні і любі інші мигалки, вони не звільняють від відповідальності якщо мигалки валили порушуючи правила і створили дтп то 100% винні вони а постраждалому макс штраф за ненадання переваги мигалкам і васе, от так має бути!!! бо мигалками дозволяется відступати від правил але тільки тоді коли вони впевнені в безпечності таких відступів!!!
то пєчальDexter, а деталі прості, водій вектри без поворотів різко та не прогнозовано почав змінювати смугу руху
як то яка 60км/год, в межах правил їхалиRULES писав: а яка швидкість була в мотоциклів перед початком гальмування???
навіть при 60км\г 3 секунди це 49,5 метрів.xxfOxx писав: як то яка 60км/год, в межах правил їхали
ну 49.5 то якщо ти рухаєшся, а те що попереду тебе ні - тоді так. А так рухались обоє і раз один другого догнав то значить, що моцик їхав так добре швидше ніж опель не? Питаня було з якою швидкістю їхали, не думаю, що мотоцикліст за містом де можна 90 їхати, плівся 60, чи навіть 80, по місту моцики швидше літають.andrewdor писав: навіть при 60км\г 3 секунди це 49,5 метрів.
Але пригода явно не в місті. Ну і не думаю що ти сам їздиш поза містом 60км\г, обо тих же 90 і не перевищуєш.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей