кратєльKirik писав: а я чекаю літа, і можливості покарати його таз, якшо в мене все вийде шо заплановано

Ти спочатку Чёрну Пріору покарай, потім вже до таза пхайся

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
кратєльKirik писав: а я чекаю літа, і можливості покарати його таз, якшо в мене все вийде шо заплановано
Хочеш на 55? І скільки насправді тобі, дитино, роківInfernal One писав: Не хочу в 30 виглядати на 45
Капєц ти наївнийInfernal One писав: Так само як МГ 350 12,5 ? Брошюрка рулит
Власне я про твій спідометр і китайський жпсInfernal One писав: Вот власне , але в тебе в розпорядженні ціла брощюрка
Мама гроші на капремонт вже зібрала? Ти її ліпше наперід попередь, бо ремінь попка бо-бо будеInfernal One писав: Ресурс як повезе, може на 1 гонку може на 3. Смотря як ввалювати, але одне я знаю точно , "нічого не ломається в того, хто не ввалює"
Ти сам тикав Е10-ю тут раніше, Акселю...Infernal One писав: Тому нєх.. мені тикати тими бемевами
Ти навіть ланцюжок дискусії втримати не спроможний...Infernal One писав: Ну якшо чисто для змагань то на
Це я для чого писав?YuraDOC писав: Зверни увагу стоковим!!! двигуном на горизонталках, на 105 коней.
Ти навіть не "понімаєш", що не "понімаєш" все як по Пілєвіну...Infernal One писав: Я нічо в жизні не понімаю
А на Драйве что? так сложно кнопку цыкнуть?diesell писав: Сделай норм бортовик
YuraDOC писав: Це я для чого писав?
LADA VFTS виготовлялася обмеженою кількістю всього пару років , малосерійно , за весь час виготовили біля 200 машин. Оригінальних лишилися тільки пару штук.YuraDOC писав: Зверни увагу стоковим!!! двигуном на горизонталках, на 105 коней.
що всі машини лайно крім вазаT5-R писав: що з тюнінгу ти вже освоїв за 45 стр ?
Знов брешеш як завжди?Infernal One писав: Повторюся: Версія ЗАВОДСЬКА , МАЛОСЕРИЙНА !!!
вообще соглашусь, только надо как то будет ограничить к нему доступdiesell писав: честно, я использую только ЛТК, БМВ Львов и Е34 всеУкр.... Послушай старого дурака, сделай норм бортовик на ЛТК и все будет норм! Перестаньте бакланиться по пустякам! Будь те умнее. Ты меня знаешь, я уйни не посоветую.
Я такого не говорив.axel писав: Відколи "Вильнюсская фабрика транспортных средств" стала автоВАЗом?
ой як цікаво... Тобто Автоваз про то зовсім нічого не знав?axel писав: І все! ніякого відношення до заводу ці машини не мали.
Твоя виготовлена по ліцензії.Infernal One писав: Тоді моя машина , яка випущена на заводі авто ЗАЗ нічого спільного з заводом авто ВАЗ не має?
а просто куплена партія машин в заводу і дороблена групою ентузіастів! і з того випливає, що ти брешеш.Infernal One писав: Повторюся: Версія ЗАВОДСЬКА , МАЛОСЕРИЙНА !!!
Скажемо так: настільки ж, на скільки ти маєш щось спільного з Бараком ОбамоюInfernal One писав: ой як цікаво... Тобто Автоваз про то зовсім нічого не знав?
Розкажи щось новенького та неочікуваногоaxel писав: що ти брешеш.
Infernal One писав: только надо как то будет ограничить к нему доступ
Infernal One писав: ой як цікаво... Тобто Автоваз про то зовсім нічого не знав?
мусиш діда познайомити з Infernal One, - думаю вони знайдуть спільну мову.. бо в цій темі щось не йде йомуKirik писав: мій дідо так мріяв про жигуль вфтс. А його ніяк не щавозили в місцевий автосалон ВАЗ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей