сподобався СИМВОЛІЗМ - святе місце і такі номера

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я писав. Немає.A1 писав:hrdrive, хтось писав, що в Німеччині немає іменних номерів
але можна за 50євро замовити любі цифри і букви.Asasad писав:Я писав. Немає.A1 писав:hrdrive, хтось писав, що в Німеччині немає іменних номерів
Але тільки в цьому форматі.stabil писав:але можна за 50євро замовити любі цифри і букви.
а чому в тіпа з мого району на А8 іменні дойч номера "MOLFAR"Asasad писав:Я писав. Немає.
Фейк.nazarok1990 писав: а чому в тіпа з мого району на А8 іменні дойч номера "MOLFAR"
не знаю там за скільки, але недавно був в Польщі, то бачив і польські і німецькі іменні номера! Є таке!stabil писав:але можна за 50євро замовити любі цифри і букви.
Так, в Польщі іменні номера є. Перші два символа теж повинні бути того округа, в якому зареєстрована машина, але всі інші можуть бути будь-якими. На відміну від Німеччини, де такого немає.Святослав писав:не знаю там за скільки, але недавно був в Польщі, то бачив і польські і німецькі іменні номера! Є таке!
Это сувенирки. На них даже не предусмотрены места для наклеек о прохождении ТО и ещё чего-то там (такие круглые, с голограммками). Сравни с настоящим номером. Без этих наклеек в Германии ездить нельзя.antik писав:не спорьте - есть в Бундесе именные номера
погуглил.... таки да, сувенирки.... на номере полюбому должны присутствовать стикеры прохождения следующего техосмотра и герба федеральной землиAsasad писав:Это сувенирки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей