Ігор таке зустрічаю кожного дня.. моя дівчина вже навіть нічого не каже, бо я завжди обганяю і їду правим рядом швидше ніж їде лівий... Бидло.. ось одне слово..Igor_Lviv писав:І в мене за останній тиждень два дивних ідентичних випадки.
По дві смуги для руху в одному напрямку. Традиційно для Львова, в лівій - плететься колона машин 20-40км/год. Права - більш-менш вільна.
Я в праву, додаю газу. Випереджаю 1-5 машин. Перешкода в правій смузі. В лівій - місця для мене - більш ніж достатньо. Проте, дорога слизька, тому я:
а) включаю лівий поворот, що буду перелаштовуватись в ліву смугу;
б) вирівнюю швидкість з колоною, щоб не робити різких маневрів і не створювати загрози чи перешкод ні переднім, ні заднім.
І тут, задня машина додає газу, щоб мене не випустити з правої смуги. Причому, робиться це явно.
Ну, один такий випадок - зрозуміло. Довбені трапляються. А то, за останній тиждень так 2 рази!
Одного разу в мене теж була ситуація, мене не пропустило так авто.. ну я без напрягу, об'їхав перешкоду яка стояла в правому ряді і їду далі, а ось тут він захотів повернути вправо...включає правий поворот і хоче повертати , це було на мості перед податковою(там чомусь більшість оленів їдуть в лівому ряді, і різко хочуть зїхати з моста на Луганську)..я так проїхав біля нього що в нього не було іншого виходу як поїхати далі, я не пускав. а ззаду вже сигналили
Думаю дойшло...