Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
mikenat
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення mikenat » Чет, 08 травня 2014, 10:39

Как всегда - с поворотам ездят только лохи...

Поворот налево там запрещен...

FENIX
Ім'я:Yura
Подякували: 19 рази

Повідомлення FENIX » Чет, 08 травня 2014, 11:13

mikenat писав: Как всегда - с поворотам ездят только лохи...
да ладно нічого він там страшного незробив
...

B_R_O

Повідомлення B_R_O » Чет, 08 травня 2014, 11:20

FENIX писав: да ладно нічого він там страшного незробив
а коли би було не "да ладно" ?
коли б його хтось влупив, а він кричав "ти шо не бачиш шо я перестроююсь " ?

vasilauskas

Повідомлення vasilauskas » Чет, 08 травня 2014, 11:42

я автор відео,
Dexter писав: п.с. як ви думаєте нашо таке коротке відео на 5 чистан розбивати?
може він спецом провокував крузак, тикав йому фак шоб зняте круте відео і було куча переглядів помножити на 5
знімаю з телефона аплікуха знімає по 2 хв і стирає останє з 8ми роліків. нахрена мені перегляди? на мому юзері 3 чи 4 відео нахер мені кількість переглядів?
Dexter писав: та все вроді ясно. вся фішка на 1.17 на першому відео
автор реєстратора мудак. крузак йому блимав фарами шоб звільнив смугу. а регік на 1.17 різко загальмув, вот крузак і рішив провчити
мудак це ти. я на пішоходному переході пропускав пішохода. він летів заду і сигналив фарами. пригальмував щоб пропустити я бачу що дарма. людина на мене з ножом напала, цілий залишився бо він побачив що поруч міліція.
тим хто згадає тепер про правило 3д, поясню що це не правило а житєва позиція. яка доводить до розмноження таких як якник, бо йому давали. дай дураку дорогу і кров людини яку вона зібє завтра на твоїх руках... бо не факт що вона знайде камаз.
для тих хто говорить що я маю право їздити 79 по місту... скажу що я маю право тебе не пропускати.

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Чет, 08 травня 2014, 11:54

vasilauskas, а чому ти та повыльно ъхав у лывому ряді, невже мало місця було в середньому?
Машина не жінка , помилок не пробачає

vasilauskas

Повідомлення vasilauskas » Чет, 08 травня 2014, 11:59

Jarevych писав: vasilauskas, а чому ти та повыльно ъхав у лывому ряді, невже мало місця було в середньому?
1 це місто і тут їздять повільно
2 поворот на ліво завчасно заняти ряд
3 з права машина (занятий ряд)
4 пропускав пішохода
.....

R2-D2

Повідомлення R2-D2 » Чет, 08 травня 2014, 12:05

vasilauskas писав: 2 поворот на ліво завчасно заняти ряд
шось не видно куда завчасно планувалось повертати :sing

чи зайняв ліву завчасно, шоб повернути аж на перехресті з кульпаром направо на городоцьку? :D :facepalm

vasilauskas

Повідомлення vasilauskas » Чет, 08 травня 2014, 12:15

R2-D2 писав: шось не видно куда завчасно планувалось повертати

чи зайняв ліву завчасно, шоб повернути аж на перехресті з кульпаром направо на городоцьку?
я навів 4 причини згідно яких, я мав право знаходитись і мати відповідну швидкість. хочется потролили іди троль маму.
на заході якщо ти порушуєш правила тобі навіть велосопедист постукає по машині і скаже альо ти правила порушуєш, якщо в тебе несподівано зявляться громадний чорний джип то будь певний сусіди повідомлять в податкову. а в нас натура така, мент збирає податок на базарі - не моя справа я промовчу, мудак летить по дорозі так що люди на пішоходний перехід бояться вийти - не моя справа він найде камаз, є ж правило 3д (суть якого нехай хтось його зупинить а не я).

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Чет, 08 травня 2014, 12:19

vasilauskas писав:
1 це місто і тут їздять повільно
2 поворот на ліво завчасно заняти ряд
3 з права машина (занятий ряд)
4 пропускав пішохода
1. тут їздять повільно в межах 60 км на годину поважаючи інших і не займаючи лівий ряд без причини
2. Ти на ліво не повертав.
3. там було вдосталь місця і для тебе
4. пропустити пішохода можна і в середньому ряду.
Я не хочу виправдовувати водія джипа, але ти повівся по відношенню до інших як виродок.
Поясню.
Я там проїжджаю кожен день, іжджу я не тошнотно, як правило досить активно, і в лівий ряд заїжджаю тільи тоді, коли планую повернути до Скрині, або щоб пипередити тих, хто їде в середньому, після чого повертаюсь в середню смугу. Ти в даному випадку їхав з такою самою швидкістю я і авто праворуч від тебе, тим самим ти перешкоджав вільному пересуванню, а це доречі порушення ПДР (2.12 Г) по відношенню до інших, бо ти як водій повинен дотримуватись 2.3 Д
Яби ти мені в такій самій ситуації попався коли я спішив в Роддом (я не порушив жодного ПДР) і дуже спішив, то я думаю що ти б потім довго думав нащо ти так їхав...
Будь ввічливим до інших учасників і не будеш мати таких ситуацій.
П.С. з тих пунктів які ти написав тебе жодна не виправдовує
Машина не жінка , помилок не пробачає

mikeng
Ім'я:mikeng

Повідомлення mikeng » Чет, 08 травня 2014, 12:20

vasilauskas, не трать свій час - тут багато мегагонсчегів і всі герої, коли сидять за клавами.

краще задумайся про ствол, підтягни фізуху, якшо шо, - завжди тре бути готовим дати відсіч таким мудакам.
Сидить в своему кукурузері - думає шо Бога за бороду хапнув.

Останнім часом багато тої бидлоти розвелось.

vasilauskas

Повідомлення vasilauskas » Чет, 08 травня 2014, 12:24

R2-D2 писав: на цьому відосі всю дорогу хотілось або обігнати машину зправа і перестроїтись у середню полосу або прилаштуватись позаду, накуя в лівому так тошнити???
це ж не траса, хоч літати котись з міста, з права ряд занятий. я не зобовязаний її обганяти, більше того це небезпечно.

Just be

Повідомлення Just be » Чет, 08 травня 2014, 12:30

vasilauskas писав:
R2-D2 писав: на цьому відосі всю дорогу хотілось або обігнати машину зправа і перестроїтись у середню полосу або прилаштуватись позаду, накуя в лівому так тошнити???
це ж не траса, хоч літати котись з міста, з права ряд занятий. я не зобовязаний її обганяти, більше того це небезпечно.
При чому тут літати ? Ти повз в лівому ряду з кільця ! Середній ряд рухався з такою швидкістю як ти, а якщо ти так переживаєш за свою безпеку то треба було свалити як мінімум в середній і не заважати іншим !

R2-D2

Повідомлення R2-D2 » Чет, 08 травня 2014, 12:31

vasilauskas писав: я мав право знаходитись і мати відповідну швидкість.
та флаг в руки, просто при вільному правому, не рекомендується займати ліву ( Євген вже тобі наводив пункт ПДР), ти так і не повернув ніде на ліво, хоч буцімто для цього і зайняв ліву полосу :facepalm

на БЧД мудак, ніхто не спорить... але рухався ти чесно кажучи повільно :facepalm ще й в лівій полосі, ніхто не заставляє перевищувати швидкість, ти міг обійти авто в правій на дозволеній 60 + 20 і їхати далі 60, або пристроїтись ззаді і тошнити собі.

TAXI

Повідомлення TAXI » Чет, 08 травня 2014, 12:37

vasilauskas, не будь впертим. Ти реально тошнив в лівому ряді. Більшість на це зразу звернули увагу при перегляді першого відео. І ти явно їхав менше 60 км. Такі водії дійсно бісять.
На рахунок водія Крузака - то він виродок рідкісний. Ніщо не виправдовує його дій

vasilauskas

Повідомлення vasilauskas » Чет, 08 травня 2014, 12:45

Jarevych писав: 1. тут їздять повільно в межах 60 км на годину поважаючи інших і не займаючи лівий ряд без причини
причини я назвав.
Jarevych писав: 2. Ти на ліво не повертав.
він напав на мене до повороту.
Jarevych писав: 3. там було вдосталь місця і для тебе
ряд був занятий я зобовязаний тиснутись, різко випереджувати чи повертати
Jarevych писав: Ти в даному випадку їхав з такою самою швидкістю я і авто праворуч від тебе, тим самим ти перешкоджав вільному пересуванню, а це доречі порушення ПДР (2.12 Г) по відношенню до інших, бо ти як водій повинен дотримуватись 2.3 Д
ряд був занятий я зобовязаний тиснутись, різко випереджувати чи повертати ?
Jarevych писав: Яби ти мені в такій самій ситуації попався коли я спішив в Роддом (я не порушив жодного ПДР) і дуже спішив, то я думаю що ти б потім довго думав нащо ти так їхав...
твої особисті проблеми не є виправданням створення аварійної ситуації. якщо він спішив в роддом він би не стояв на світлофорі на зелене. а потім не ганявся за мною по львову з ножем.
mikeng писав: не трать свій час - тут багато мегагонсчегів і всі герої, коли сидять за клавами.

краще задумайся про ствол, підтягни фізуху, якшо шо, - завжди тре бути готовим дати відсіч таким мудакам.
Сидить в своему кукурузері - думає шо Бога за бороду хапнув.

Останнім часом багато тої бидлоти розвелось.
гарна порада, тепер сам бачу звідки таке бидло береться. сама фраза тошнотно їхати просто вбиває... я не зобовязаний їхати швидко, тимбільше в місті. гонщики попустіться дай бог щоб зробити в нас як в деяких країнах європи 35 і неїбе, меньше вбитих пішоходів буде.
Востаннє редагувалось Чет, 08 травня 2014, 12:53 користувачем vasilauskas, всього редагувалось 1 раз.

axel

Повідомлення axel » Чет, 08 травня 2014, 12:46

Якби водій крузера був нормальним і спішив кудись, то об'їхав би середньою смугою і забув би про "перешкоду" вже на наступному світлофорі. Але в даному випадку він нікуди не спішив, а ще дурне потратило свій час на безуспішне самоутвердження. :facepalm
bmw-club.lviv.ua

vasilauskas

Повідомлення vasilauskas » Чет, 08 травня 2014, 12:52

TAXI писав: не будь впертим. Ти реально тошнив в лівому ряді. Більшість на це зразу звернули увагу при перегляді першого відео. І ти явно їхав менше 60 км. Такі водії дійсно бісять.
На рахунок водія Крузака - то він виродок рідкісний. Ніщо не виправдовує його дій
те що є обмеження 60 означає не більше!!! я бачив пішохода і не розганявся, до того ми пересікали світлофор де теж можуть вилетіти люди вони доречі там стояли на дорозі. теж робила машина з права.
бісять його, а мене бісять люди, які щоб пошвидше пересікають двойну сплошну, з переду пробка і його від неї тошнить. люди бидло на дорозі виходячи з машини залишаєтся бидлом. на всі їздять в потрібному вам швидкісному режимі.

HacK
Ім'я:HacK
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 30 рази

Повідомлення HacK » Чет, 08 травня 2014, 12:55

а там хіба можна коли на кольці на світлофорі з лівого ряду їхати прямо? там вроді треба перестроїтися в правий ряд з лівого.. :sing

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Чет, 08 травня 2014, 13:08

vasilauskas, ти парніша троха папустись
ібо не може бути так шо всі неправі - а ти правий - треба троха про інших думати на дорозі ;)
хочеш більше спокою на дорозі - дивись чуток в заднєдзеркало і прораховуй ситуацію на ТРИ кроки наперед - повір, як мінімум збережеш кучу нервів ;)

да і не нада прикриватися європою - там ніхто не тошнить безпісдтавно - 99% водіїв стараються їхати максимально швидко і не перешкоджати іншим ;) при цьому ваділу джипа асуждаю однозначно

Вопшім - ти або прислухаєшся до порад, або за тобою знов буде пагоня з нажом :sing

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Чет, 08 травня 2014, 13:53

vasilauskas, на відео чтіко видно як ти біля скрині різко загальмував без причини
хто не замітив, дивимось! епізод з 1:12 до 1:22

хтів провчити крузав? вот і провчив :sing
ше може скажеш, чому звук відсутній?
vasilauskas писав: скажу що я маю право тебе не пропускати.
хто тобі таке сказав? :facepalm :facepalm
яке твої діло з якою швидкістю тебе випереджають? дивись в першу чергу на свою швидкість
Work hard! Play hard!

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей