Підтримую)lizun писав:права ніпричому. олень він і в 30 знайде своє дерево. батькам треба дати бзди.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Підтримую)lizun писав:права ніпричому. олень він і в 30 знайде своє дерево. батькам треба дати бзди.
Олег ! Я був свыдком цього ДТП !!! Быля мак драйву я звертав на ліво і мене на шаленій швидкості обігнав синій пляжний джип (скоріш за все це був паджеро пінін) він збив хлопця незбавляючи газу ще його переїхав правою стороною і з такою ж швидкістю снявся з місця дтп !!! Повторюю стопи ніразу не засвітились ! А червоний матіз з аварійкою то свідок ДТП на якого той джип чуть ненаїхав а може і зачепив я непобачив !!! Я дотепер в шоці ! Про хлопчину незнаю чи вижив коли чекали швидку він ще дихав ! Пацану від сили років 15 !!!Oleh! писав:Cьогодні ввечері, біля МкДональдса на В.Великого збили хлопчика віком десь 10р =(
він лежав на дорозі і нерухався біля нього стояли даїшники і винуватець(я так зрозумів) =(((((((((((
народ не літайте =(
Су:а казнити таких пі:арів требаz@k писав:!! Повторюю стопи ніразу не засвітились !
Вловити б того урода с..ку, і переїхати його Escalad'ом 4 разиMust Drive писав:Су:а казнити таких пі:арів требаz@k писав:!! Повторюю стопи ніразу не засвітились !
да правильно ти кажеш, такіх уродів треба... Всяке буває, але шоб так...Nazarik писав:тре було попедалі і за ним!!
Там фура влупила по морді якийсь ВАЗ 08-09 нерозібрав бо машина в какаху аж до задньої стійки.shaman писав:Декілька годин назад на трасі між Грибовичами і Грядою злетіла з дороги фура "Інтер транс".Детально що сталось не знаю, бачив тільки пожежників навколо неї. Утворився величезний корок з обох сторін, якби не відома була дорога че Волю Висоцьку в Брюхи, хрєн би навіть дехто виїхав досі звідти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей