якісь три мужики стояли на пасічній (Пасічна-Батальна) між смугами зі скриньками для пожертв

хто там буде їх бачити, обфафакайте, або ще краще дайте по вухах
на вигляд фейси випивші, одяг мешти з носами, джинси і кожанки
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
плюсуюсь, десь в неті було відео як в одному з двориків така шушера ділила бабло з тих самих скриньок і далі йшли по новій просити пожертвиDexter писав:вчора бачив виродків на дорозі
якісь три мужики стояли на пасічній (Пасічна-Батальна) між смугами зі скриньками для пожертв![]()
![]()
я колись так тож робив коли спішиу, особливо як жрачка напалаR2-D2 писав: вот нінавіжу тих рагулів, які в цьому виїзді повертають таким чином, знаки для кого? (там є знаки напрямку руху, з котрої смуги здійснювати виїзд, перед поворотом)
і правий тежDexter писав: Hack, або користуйся поворотниками, або демонтуй лівий ричажок з гітари, облегшення машини, нашо возити лишнє
R2-D2 писав:плюсуюсь, десь в неті було відео як в одному з двориків така шушера ділила бабло з тих самих скриньок і далі йшли по новій просити пожертвиDexter писав:вчора бачив виродків на дорозі
якісь три мужики стояли на пасічній (Пасічна-Батальна) між смугами зі скриньками для пожертв![]()
![]()
Починаю акцію "бичок". Є категорія " я паркуюсь як рагуль" а є ще " кидаю бичок під іншу машину ". Я розумію що попільничка в машині має бути чиста, але тоді може корисно і не палити. На жаль не вдалось зняти відео, але думаю, що обзаведусь реєстратором. Поки приїдеш на роботу то мінімум два водії зпантами через вікно викинуть "бичка"
угу, видел.topper писав: mikenat, я недавно викладав подібне відео, тільки я був по-ту сторону барикад) і там не був старий, а в роках (40+) рагуль
3.1 "Рух заборонено". Забороняється рух усіх транспортних засобів у випадках, коли:
початок пішохідної зони позначено знаком 5.33;
дорога та (або) вулиця перебуває в аварійному стані і непридатна для руху транспортних засобів; у такому випадку обов'язково додатково встановлюється знак 3.43.
Не поширюється дія знаків:
3.1, 3.2, 3.21-3.24, 3.34 - на транспортні засоби, що рухаються за встановленими маршрутами;
3.1, 3.2, 3.35-3.38, а також знака 3.34 за наявності під ним таблички 7.18 на водіїв-інвалідів, що керують мотоколяскою або автомобілем, позначеними розпізнавальним знаком "Інвалід";
3.1-3.8, 3.11 - на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в'їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення;
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей