Казав мені знайомий(який працює оператором на окко)ліпше там не лити 92FENIX писав:окко

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Казав мені знайомий(який працює оператором на окко)ліпше там не лити 92FENIX писав:окко
Там взагалі краще ніякий не лити. Спитай того знайомого, він тобі багато цікавих речей порозказуєПетро писав:Казав мені знайомий(який працює оператором на окко)ліпше там не лити 92FENIX писав:окко
Також цікаво, сам частенько ним заправляюсь.Buts писав:Петро, розкажи про 92 на ОККО.
Петро писав:Казав мені знайомий(який працює оператором на окко)ліпше там не лити 92
Скоро і на Шевченка будеvalera писав:Тепер тільки GFC або спробую ШЕЛ, як Кульпарківську до об"їздної відкриють...
10.59 вродіButs писав:Vusiko, в яку ціну 92 на Шелі ?
Тоді ніхто вже на ньому іздити не буде.В Європі пропан коштуе 50% від бензина.Buts писав:Ціни на зріджений газ на оптовому ринку України станом на 12 серпня 2011 року в середньому зросли на 30% - із 7 тис 700 грн/т до 10 тис 450 грн/т.
Скоро будуть зміни на АЗС.
valera писав:А позавчора провтикав заправитись, по дорозі натрапив на ОККО і думаю ану заправлюсь тут А-92-м. Краще б я її пропхав до іншої заправки...Машина отупіла, оберти не небирає, ривок пропав, почалось якесь дьоргання і детонація двигуна.
Короче ОККО для мене тапер закрита тема! Я довгий час їздив на 95-му бензині АNР і в мене таких проблем не було.
Ну що ви за народ такий.nazikey писав:Раз їхав не дотягував до своєї заправки заїхав на ОККО залив 95 Євро, машина отупіла, свічкам і дротам прийшов капець, а бензиновий фільтр коли зняв і злив з нього не бензин а щось чорне з запахом точно не бензину. Після того ніяких ОККО.
Якщо цікаво, то Дрогобицький НПЗ вже досить давно не випускає а-95 і а-92. Установки стоять. Випускаються всілякі бітуми, мазути і дуже рідко а-80. І ще, дрогобицький НПЗ є властістю Групи Приват (Коломойський), а це є злосний конкурент ВОГа і ОККО, тому там, в принципі, їхні бензовози заправлятись не можуть. Те саме і з Долинським Газопереробним заводом. Тому не збирайте чутоу і пліток і не путайте народ.valera писав:Розкажу ще одну цікаву штуку. Маю одного колєгу в якого є знайома, яка працює на Дрогобицькому Нафтопереробному заводі. Вона розповідала, що там постійно заправляються бензовози ОККО. Може той бензин, що на ньому пише "євро" зовсім не "євро" а мейд ін Дрогобич!? Висновки робіть самі...
то говорить про те що лажова та присадка. присадки миючі багато де є, на шелі в тому числі, особливо у віпавері їх дофіга. то це саме шо машину мити розчинником якимось мега - бруду небуде, але і фарби тоже. має бути міра в тих миючих присадках, щоб не так активно воно бруд з баку чистило.OKurylyshyn писав: а тут його почала роз'їдати присадка і весь цей кампот попер вам в двигун.
+1vovka писав:то говорить про те що лажова та присадка. присадки миючі багато де є, на шелі в тому числі, особливо у віпавері їх дофіга. то це саме шо машину мити розчинником якимось мега - бруду небуде, але і фарби тоже. має бути міра в тих миючих присадках, щоб не так активно воно бруд з баку чистило.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей