перший раз за 10 років таке в мене)) на рівному місці, без всяких різких рухів...))
просто реально дуууже слизько там було...)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мене вчора при шв 20 крутануло на 180. Нічого, не розгубився, передком в сніг, потім задком і став. Дуже вже сильним стимулом було Мітсу Аутлендер переді мною!:))Kost писав:niama, да я сам незнаю))) їхав на 2 передачі тихенько...) і тут в секу бац і я вже стою в протилежному напрямку![]()
перший раз за 10 років таке в мене)) на рівному місці, без всяких різких рухів...))
просто реально дуууже слизько там було...)
я тож так думаю))) треба продавати ы шукати кваттро)CAT писав: о тебе наказано за то шо не купив quattro
Вебасто зранку вирішить ваші питання.Сідаєте в тепле авто і нічого не шкрябаєте :)Liuskywalker писав:нормально рулиться, але зранку прийшлось трохи пошкрябати лід з машини , бо забув салон охолодити вчораVusiko писав: Ото снігу навалило, а під ним лід. Будьте обережні
на жигулі ?luav писав: Вебасто зранку вирішить ваші питання
Олексій!А де ви саме бачили понти?Є багато недорогої гуми,яка шипується без проблем.І вона по багатьох показниках буде кращою навіть за хорошу нешиповану гуму.Проблема в тому,що більшість перебуває в ілюзіях стосовно шипів,які розповсюджуються тими,хто на шипах ніколи не їздив.То саме стосується і вебасто.Більшість навіть не знає,що то є таке.Я так самоне знав,поки не поставив.Вебасто можна встановити за 3000-4000 грн.Один раз заплатив і потім насолоджуєшся всю зиму.Я ним користуюсь вже третій рік.Це багато?Vusiko писав:luav, ти звичайно не ображайся, але вжна надоїли ті твої панти, то шипи в кожному реченні то вебасто. Ну не всі мають змогу купувати такі речі. Маєш. тихо тішся і невипендрюйся
Хіба зняте з якогось покійника. Крім того, воно споживає біля 10 ампер від акумулятора - довго із заглушеним двигуном не погрієшся. Я хотів собі ставити, щоб не мерзнути в чергах на кордоні.luav писав: Вебасто можна встановити за 3000-4000 грн.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей