тоесть езда по середине дороги и не смотреть в зеркала это нормально?sergey писав:Вольц вобще не при ділах![]()
я не говорю что он перестраивался ) он так уверенно метров 150
от поворота и до светофора ехал по средине между левой и средней
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тоесть езда по середине дороги и не смотреть в зеркала это нормально?sergey писав:Вольц вобще не при ділах![]()
тоесть мне надо было спокойно смотреть как фольц меня сбивает бочинойIgor_Lviv писав: При нагоді, можна і тебе покритикувати!
Якщо ти бачив, і його, і Кольт, бачив маневр Кольта - не потрібно було зайвий раз шугати водія фольца. Маневром вправо - він хотів зробити краще для тебе. За твоїм (!), між іншим, наполегливим проханням.
В даній ситуації, якщо я вірно її зрозумів, варто було дочекатись щоб Кольт його випередив - аж тоді або сигналити, або також правим рядом його випереджати.
ЗІ. Це не знімає, звісно, вини водія Фольцвагена, але...
Я ж кажу: "якщо я вірно зрозумів".swed писав:когда меня стали зажимать я посигналил, я действовал в точноти по ПДД
Sally писав:він собі вирішив
є якась культура, є ше ПДР в нас. Таких "які собі вирішують" дуже часто зустрічаю на роз"їзді на вул. Городоцьку (якшо їхати від краківського, біля Джеоксу). Ти стоїш, чекаєш свою зелену стрілку наліво, а воно собі вирішило з правого всіх обігнати і влізти. Ніколи не пускаю, хіба якшо бачу, шо спішить, проситься, на фарах і т.д.Sally писав:якщо є можливість то чого нею не скористатись?
Не зрозумів, тому перепитаю: якщо ввімкнути ближнє світло, то ти пропускаєш без черги?Святослав писав: на фарах
повір видно коли людина дійсно спішить і коли нагло швидко пхається аби проскочити.Thug писав: то ти пропускаєш без черги?
+1. Колись із аутбеком на франка дзеркалами бодався, бо воно лізло по зустрічній, а потім роздуплилося, що там трамвай і намагалося мене виперти. Не пустив, стукнулися дзеркалами, він коротко фафакнув, потім, ймовірно, переосмислив свої дії і почекав, поки задні впустятьAndrewK писав:Якщо йому так швидше, то хай їде так вночі коли нікого нема. А вдень хай їде так як треба і в порядку живої черги.
хм... я напевно ніфіга не телепат... по фарах не розрізняюСвятослав писав:повір видно коли людина дійсно спішить і коли нагло швидко пхається аби проскочити.Thug писав: то ти пропускаєш без черги?
непоняв хто пяний ти чи він?Святослав писав: а сам п"янючий як пес... закрив двері і помаленько поїхав далі.
той на джипіVusiko писав:непоняв хто пяний ти чи він?Святослав писав: а сам п"янючий як пес... закрив двері і помаленько поїхав далі.
Тож як треба спішити, щоб зупинятися, виходити з машини і йти дякуватиСвятослав писав:"Паря, вибач мене, шо я так тебе підрізав, спішу страшно"
Чьорний Лінкольн Навігатор?Святослав писав:мене раз таки одне на джипі виперло, на Городоцькій (біля Джеокса) як повертати наліво. Обігнав всіх правим рядом і ну дуже нагло почав впихатися не тормозячи взагалі. Мені трохи стало стрьомно, і я подумав, краще пропущу, ніж тут пробка буде і т.д. пропустив його, той газу метрів 40 вперед, різкий тормоз, задьня, виходить і йде до мене...думаю [цензура], шо ш не так. Відкриває двері, і каже: "Паря, вибач мене, шо я так тебе підрізав, спішу страшно" а сам п"янючий як пес... закрив двері і помаленько поїхав далі.
ти маєш на увазі вверх до собору Юра по серпантинчику???. Це шось і ряду вон вихадящих... не уявляю собі. Там і так нешироко, я як тоді таке дурло як Лінкольн Навігатор могло втиснутися?sergey писав:Він мене сьогодні чуть не розмазав біля "Вікна життя" Валило проти шерсті
нє, то черокі був.sergey писав:Чьорний Лінкольн Навігатор?
Да там, ледве розійшлисьVAVAN писав:ти маєш на увазі вверх до собору Юра по серпантинчику???. Це шось і ряду вон вихадящих... не уявляю собі. Там і так нешироко, я як тоді таке дурло як Лінкольн Навігатор могло втиснутися?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей