Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення rybkaandrew » Пон, 31 січня 2011, 09:44

Maniak716 писав:"Проїзд без зупинки заборонено". Забороняється проїзд без зупинки перед розміткою 1.12 (стоп-лінія) (див. додаток 2), а якщо вона відсутня - перед знаком. (с)
Якщо безпосередньо перед перехрестям встановлено знак 2.2, то йому повинен передувати знак 2.1 з додатковою табличкою 7.1.2.
"мать часть" :sing ти вважаєш шо це нормально зупинка ТЗ перед знаком а потім перед перехрестям ?? може давайте зупинятися перед кожною вибоїною чи пішохідним переходом і чекати пішоходів?? :shout :shout :D
П.С.
читаючи твої пости згадую рекламу де баба мужику який заду неї весь час сигналив кинула пачку прокладок...
а ти їх не читай і будеш розслаблений і не будеш згадувати прокладки:shout

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Пон, 31 січня 2011, 10:20

rybkaandrew писав:и вважаєш шо це нормально зупинка ТЗ перед знаком а потім перед перехрестям ??
вважаю, бо якщо він не впевнений в безпеці свого маневру, то нічого страшного в тому нема що я заду постою пару сєк
мужик зупинився перед знаком бо це вимагають від нього правила,а перед перехрестям - його безпека і він сам рішає чи проскакувати його на льоту (як ти) чи лищній раз повертіти головою по сторонах
rybkaandrew писав:може давайте зупинятися перед кожною вибоїною чи пішохідним переходом і чекати пішоходів??
а давайте ганяти по ямах як ти і потім розказувати що їх підрізають фури (не здивуюсь якщо там водій казав що за рулем швидкої "урод" бо пригальмував перед ямою) :shout
до чого я веду - хоч проскакувати перехрестя з льоту прошу дуже, хоч літати над ямами теж нема проблем, але інші цього не повинні робити і від цього вони не стають "уродами"

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Пон, 31 січня 2011, 10:21

Maniak716, і ще :
Забороняється проїзд перехрестя без зупинки перед розміткою 1.12 (стоп-лінією), а якщо вона відсутня - перед перехрещуваною проїзною частиною.
джерело -- щоб без сумнівів :D :shout http://www.1520mm.com/ua/g/93-1094/app12.html
Петро, я ніколи ще не літав і не збираюся починати ;) просто цей водій тим самим порушив ПДР , за якими зупинка і перешкоджання дорожньому руху заборонено , тобто тим що він зупинився він перешкодив мені і це мене дратує , і ще : не треба махати руками якщо не знаєш ПДР :ninja :angry

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » Пон, 31 січня 2011, 10:27

rybkaandrew, Андрійко, тобі 18 років :D а ти вже такий борзий, послухай старших дядьок з досвідом

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Пон, 31 січня 2011, 10:31

Vusiko писав: Андрійко, тобі 18 років а ти вже такий борзий
гоніш да ? :D :shout я у свої 18 дуже багато що побачив у житті :student :shout :ninja
щодо теми : дійсно водій нічого страшного не зробив і ніби сам то старався по правилах їхати ,однак мова йшла чи шось до людини дойде??? і як ви думаєте?? якби йому показати пункт і сказати що він мав зупинитися перед перехрестяв,він би відповів ,що НІ!! :sing :cry також він порушив найважливіше правило для українців і не тільки :1.3. "Учасники дорожнього руху зобовязані знати і неухильно виконувати вимоги правил" :) "о такі то пироги...."

vasylms
Ім'я:Василь

Повідомлення vasylms » Пон, 31 січня 2011, 10:44

rybkaandrew писав:джерело -- щоб без сумнівів http://www.1520mm.com/ua/g/93-1094/app12.html
Якщо потрібно джерело - щоб без сумнівів, то я б рекомендував читати чинні правила дорожнього руху на сайті Верховної Ради http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... 6-2001-%EF
2.2 "Проїзд без зупинки заборонено". Забороняється проїзд без
зупинки перед розміткою 1.12 (стоп-лінія) (див. додаток 2)
( 306а-2001-п ), а якщо вона відсутня - перед знаком.
Або принаймі тут http://auto.meta.ua/autolaw/pdd_ukr/d1/.
На цьому сайті слідкують за змінами до ПДР і зручніший інтерфейс ніж на сайті ВР.
rybkaandrew писав:якби йому показати пункт і сказати що він мав зупинитися перед перехрестяв,він би відповів ,що НІ!!
Так що тепер у Вас є можливість визнати що Ви порушили(або не знаєте) ПДР, а не той водій.

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Пон, 31 січня 2011, 10:54

vasylms писав:Так що тепер у Вас є можливість визнати що Ви порушили ПДР, а не той водій.
vasylms, пане Василь, тепер щоб надалі не вести дискусію наведу вам приклад із доріг : їду я якось із точки скажем в точку б ,правда на вантажівці , стоїть знак 2.2 "проїзд без зупинки заборонений" нище нього немає знака "стоп лінія" тому я ігнорую його і через метрів 20 зупиняюся на перехресті , коли повернув мене через метрів 10 зупиняють гайці і кажуть наступне "ви порушили і пішли писати протокол" у відповідь вони почули наступне "нічого я не порушував і за відсутності стоп лінії зупинився перед перехрестям" :sing тепер найголовніше : вони мені "ОБА, ДИВИСЬ ХТОСЬ РОЗУМНИЙ НАЙШОВСЯ" :D :D як ви це прокоментуєте?? при чому в мене вже так не раз було :shout :sing
П.С. на тих сайтах повного обсягу розяснень не має!!!!!!!!!!!! перевірено неоднократно !!!!! :surprised :surprised
Востаннє редагувалось Пон, 31 січня 2011, 10:56 користувачем rybkaandrew, всього редагувалось 1 раз.

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 31 січня 2011, 10:55

Хлопці, дівчата. Марна полеміка з цього питання.
Ситуація там абсолютно не зрозуміла з того ракурсу, що нам видно. Я навіть не дуже зрозумів з опису подій.
Тому, на мою думку, це саме той випадок, коли краще жувати ніж говорити. ;) Всі знають, що я доволі часто дозволяю собі покритикувати чи зробити зауваження комусь з одноклубників. Але тут - мовчки румигаю жуйкою. :happy

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Пон, 31 січня 2011, 10:57

Igor_Lviv писав:Хлопці, дівчата. Марна полеміка з цього питання.Ситуація там абсолютно не зрозуміла з того ракурсу, що нам видно. Я навіть не дуже зрозумів з опису подій.Тому, на мою думку, це саме той випадок, коли краще жувати ніж говорити. Всі знають, що я доволі часто дозволяю собі покритикувати чи зробити зауваження комусь з одноклубників. Але тут - мовчки румигаю жуйкою.
ні ні , Ігор тут мова йде про ситуацію яка описана чуток вище про "проїзд без зупинки заборонений" , почитай там вище :) мені вже самому цікаво :D може то даішники помилялися і мене відпускали стільки раз :shout :beer

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 31 січня 2011, 11:04

Та тут нема про що дискутувати. ПДР:
Знак 2.2
Проїзд без зупинки заборонено
"Проїзд без зупинки заборонено". Забороняється проїзд без зупинки перед розміткою 1.12 (стоп-лінія) (див. додаток 2), а якщо вона відсутня - перед знаком.

ЗІ. Але, якщо мова і далі про те кільце - там знаків "Стоп" нема.

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Пон, 31 січня 2011, 11:07

Igor_Lviv писав:Проїзд без зупинки заборонено"Проїзд без зупинки заборонено". Забороняється проїзд без зупинки перед розміткою 1.12 (стоп-лінія) (див. додаток 2), а якщо вона відсутня - перед знаком.
а тут пише інакше: http://www.1520mm.com/ua/g/93-1094/app12.html
при чому я завжди не стаю на знак а при перехресті і даішники не штрафують :boxed
П.С. тільки що дзвонив до знайомого даішника (він казав шо вперше така прозьба шоб просто знати :D ) казав що можна і перед перехрестям тільки коли не має стоп лінії , це описано у додатках правил :) :roll
Востаннє редагувалось Пон, 31 січня 2011, 11:17 користувачем rybkaandrew, всього редагувалось 1 раз.

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Пон, 31 січня 2011, 11:16

rybkaandrew, ти врахуй, що пдр вимагають від водія враховувати ВСІ дорожні умови (це також правило) і в залежності від цих умов вибирати безпечну швидкість (аж до зупинки) маневри і т.д. для забезпечення безпеки руху (вибачийте за тафтологію), тому не факт, що він порушив, ну і чисто по шоферськи - краще перебздєть чим недобздєть.

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Пон, 31 січня 2011, 11:17

igorok писав: ти врахуй, що пдр вимагають від водія враховувати ВСІ дорожні умови (це також правило) і в залежності від цих умов вибирати безпечну швидкість (аж до зупинки) маневри і т.д. для забезпечення безпеки руху (вибачийте за тафтологію), тому не факт, що він порушив, ну і чисто по шоферськи - краще перебздєть чим недобздєть.
так ти правий, тут важко не погодитися :|

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Пон, 31 січня 2011, 11:18

rybkaandrew, :beer добре, що маєш розуміння.

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 31 січня 2011, 11:19

rybkaandrew писав:
Igor_Lviv писав:Проїзд без зупинки заборонено"Проїзд без зупинки заборонено". Забороняється проїзд без зупинки перед розміткою 1.12 (стоп-лінія) (див. додаток 2), а якщо вона відсутня - перед знаком.
а тут пише інакше: http://www.1520mm.com/ua/g/93-1094/app12.html
при чому я завжди не стаю на знак а при перехресті і даішники не штрафують :boxed
Ну, стосовно "тут пише" - тобі вже казали. Минулого чи позаминулого року в інтернеті писали, що в місті можна 100км/год їздити. А, пригадую, у 2004-у писали, що у Львові на вулицях формують бригади бойовиків і роздають зброю.
Що до ДАІшників - на жаль, це не взірець знання ПДР. :angry

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 31 січня 2011, 11:20

igorok писав:rybkaandrew, :beer добре, що маєш розуміння.
+1. Мододець.

boockatik
Ім'я:Дмитро
Номер:хххх
Контактна інформація:

Повідомлення boockatik » Пон, 31 січня 2011, 11:35

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 10 жовтня 2001 р. N 1306
Київ
Про Правила дорожнього руху
{ Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ
N 16 ( 16-2005-п ) від 06.01.2005
N 538 ( 538-2005-п ) від 30.06.2005
N 263 ( 263-2007-п ) від 21.02.2007
N 879 ( 879-2007-п ) від 27.06.2007
N 634 ( 634-2008-п ) від 09.07.2008
N 876 ( 876-2008-п ) від 01.10.2008
N 76 ( 76-2009-п ) від 11.02.2009
N 124 ( 124-2009-п ) від 11.02.2009
N 395 ( 395-2009-п ) від 22.04.2009
N 934 ( 934-2009-п ) від 03.09.2009 }

ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ
1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.4. Кожний учасник дорожнього руху має право розраховувати
на те, що й інші учасники виконують ці Правила.
Цікаве у Вас посилання на сторінку з правилами ;)

От офіційна сторінка правил на www.sai.gov.ua пише:
2.2 "Проїзд без зупинки заборонено". Забороняється проїзд без
зупинки перед розміткою 1.12 (стоп-лінія) (див. додаток 2)
( 306а-2001-п ), а якщо вона відсутня - перед знаком.
Все інше - від "лукавого".
:ninja
Карл у Клари украл McLaren, Клара у Карла украла Corvette.

swed
Ім'я:Женя

Повідомлення swed » Суб, 05 лютого 2011, 14:26

)) нафлудил в теме про ДТП
но еще и тут повторюсь )
вы про повороты :( недавно ехал с Сихова
там тип на фолце пассате кажется прям около светофора окло Довженка начал исполнять пипец
ехал по средине сперва я его слева обходить начал так чуть меня не сбил
за мной )) спешила девушка на колте обходила его справа (глупо)
я начал сигналить чтоб ы он меня заметил, так тот с испуга в право ушел и чуть ее не сбил ))) потом проскочил на красный и убежал ) наверное стыдно стало.

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Суб, 05 лютого 2011, 18:17

swed писав:)) нафлудил в теме про ДТП
но еще и тут повторюсь )
вы про повороты :( недавно ехал с Сихова
там тип на фолце пассате кажется прям около светофора окло Довженка начал исполнять пипец
я начал сигналить чтоб ы он меня заметил, так тот с испуга в право ушел и чуть ее не сбил ))) потом проскочил на красный и убежал ) наверное стыдно стало.
При нагоді, можна і тебе покритикувати!
Якщо ти бачив, і його, і Кольт, бачив маневр Кольта - не потрібно було зайвий раз шугати водія фольца. Маневром вправо - він хотів зробити краще для тебе. За твоїм (!), між іншим, наполегливим проханням.
В даній ситуації, якщо я вірно її зрозумів, варто було дочекатись щоб Кольт його випередив - аж тоді або сигналити, або також правим рядом його випереджати.
ЗІ. Це не знімає, звісно, вини водія Фольцвагена, але...

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Суб, 05 лютого 2011, 18:25

swed писав:вы про повороты :( недавно ехал с Сихова
Вольц вобще не при ділах %) :|
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей