antik писав:ага... а потом пару месяцев отдохнул бы в травматологическом отделении

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
antik писав:ага... а потом пару месяцев отдохнул бы в травматологическом отделении
Breaker писав:Buts, +1, ти правий. Кому потрібні ті записки, якби мені перегородили дорогу і лишили б записку, я б вицарапав свій номер телефону у нього на машині. Брєд.
+1000!antik писав:а потом пару месяцев отдохнул бы в травматологическом отделении
Брєд таке говорити! Людина нормально поступила, написала записку, тобто подумала про власника машини яку загородив. В житті бувають всякі ситуації!Breaker писав:Брєд.
Вообще то это парковка у нас на работе, а данный субъект/объект не умеет ровно попасть на нее, а если учесть, что у каждого свое место (обозначено двумя широкими линиями) и написан номер, то Я наверно точно не прав и он нормально паркуетсяButs писав:Половину вказаних фоток не заслуговують висіти в цій темі.
Навіть останній опель, можливо, коли паркувався фізично не міг стати лівіше, через якесь криво поствлене авто (навіть зліва сліди видно, що вже хтось криво стояв). Принаймі, опель не поперек розмітки стоїть. Старайтесь викладати шедеври паркування
Ты ж пойми, народ у нас просто, они могут по этому номеру по стеклам в ответ перезвонитьBreaker писав:+1, ти правий. Кому потрібні ті записки, якби мені перегородили дорогу і лишили б записку, я б вицарапав свій номер телефону у нього на машині. Брєд.
21043 SW писав:Вообще то это парковка у нас на работе, а данный субъект/объект не умеет ровно попасть на нее, а если учесть, что у каждого свое место (обозначено двумя широкими линиями) и написан номер, то Я наверно точно не прав и он нормально паркуется
...21043 SW писав:Мажори на Меринах приехали съесть "МакКанапку" и паркуются как захотят, разве это нормально? В нашем городе большая часть парковок нарисовала куда попадать
пусти "бомжика"Breaker писав:от якщо не маю я на рахунку
краще в 5 дома, чим в 4 в морзі...Breaker писав:дуже спішу
до чого тут шукати квартиру, маякнув і всеBreaker писав:то якого хєра я маю шукати якусь квартиру
поговірка така єBreaker писав:Причім тут в морзі
Breaker писав:Якщо у тебе немає роботи і зустрічей на конкретний час, то не значить що у всіх так
забув добавити- я не Рокфелер чи Ахметов, но в мене чомусь таких ситуацій не виникало, хоча б на одному з телефонів знайдуться якісь копійки щоб дати про себе знати...Breaker писав:таких багато знайдеться водіїв або немає при собі телефона)
Breaker писав:І причім тут морг
Breaker писав:Сів телефон
а хто каже що нормально, просто ви з фотками трохи загналися ? може ще скоро, хто попався на візир клеїти наклейку - ганяю як ідіот :)21043 SW писав:и паркуются как захотят, разве это нормально?
Та він то їх зрозумів, бо сам фоткав. А от ніяк "не розуміють" жодних фоток одні і ті самі люди!Buts писав:21043 SW, переглянь фотки, може сам зрозумієш.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей