ти і за таке платиш?Glibko писав: і ти стоїш милуєшся

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти і за таке платиш?Glibko писав: і ти стоїш милуєшся
Я також не вірив поки не переконався, коли мені рідний брат сам помив, я тільки програми переключав.sashanova писав:bodik01 lдякую за більш-менш детальний опис сійого дійства, но я все рівно но можу зрозуміти як за 3хв. можна відмити машинуа час рахується пофіг чи включена подача води з пістолету чи виключена?
bodik01 писав: Після старту, при включенні будь-якої програми, подача води не припиняється і кнопки стоп немає.
+1BOXER писав:Lyubomyr писав: 20хв самої мийкити тільки зверху збив і всьо? я як сам мию, то на 4-5 годин. правда, літом
Цікава стаття, і от ще http://www.karcher.ru/ru/FAQ/Mojky_vsok ... yja/23.htmВернемся к правильному нанесению моющего средства. Растворенный в воде препарат наносится на сухой грязный автомобиль. ЗАПОМНИТЕ ЭТО! Не нужно предварительно смачивать кузов автомобиля водой! Если это сделать, то моющее средство попросту не успеет подействовать на грязь, потому что быстро скатится по водной пленке с кузова автомобиля.
Ну хіба вдвох їздитиЯ також не вірив поки не переконався, коли мені рідний брат сам помив, я тільки програми переключав.
Ніфіга собіПісля старту, при включенні будь-якої програми, подача води не припиняється і кнопки стоп немає.
чого ж стоїш, напевно на пристойних гральнях диванчик мав би бути і апарат з кавоюGlibko писав:і ти стоїш милуєшсяBOXER писав: перед тим як бабу грати, тоже треба рєстарани, квіти, дєла-драва :santaa) або заплатити зразу. так само з мийкою. заплатив - за тебе грають![]()
![]()
![]()
ви про пасічну?? як немає, хто це таке придумав? там подача води регулюється кнопкою на пістолетіBOXER писав: "подача води не припиняється і кнопки стоп немає."
а там не пістолети?
Мав на увазі час не зупиняєтьсяDexter писав: ви про пасічну?? як немає, хто це таке придумав
А тому , враховуючиНеобходимо отдавать себе отчет, что для бесконтактной мойки автомобиля обычные шампуни не подходят. Для этого выпускаются специализированные средства для бесконтактной мойки. В ассортименте компании Karcher эти моющие средства носят маркировку RM 806, RM 809, RM 555 и.т.д. Кстати, для удобства частных автовладельцев эта автохимия, теперь, продается в пяти литровых канистрах. Чтобы правильно помыть автомобиль минимойкой, очень важно правильно нанести «автошампунь». Для нанесения можно использовать: 1) специальную пенную насадку (насадка для бесконтактной мойки или пенная форсунка), 2) бытовой пульверизатор, 3) бак или шланг для нанесения химии в самом аппарате. Т.к. моющие средства RM 806, RM 809 и RM 555 – это чистый концентрат, то требуется соблюдать пропорции. Для каждого из них предусмотрена своя концентрация при разведении, которая указана на канистре.
все відносно !rubilnik писав: віддавати за 5 літрів керхеровського під 200 гривень щось жаба душить
що відносно, алгоритм мийки, чи вартість літра концентрату за 35 грн?Liuskywalker писав: все відносно !
BOXER писав: і скільки жетонів+гривень ннадо шоб помити нормально з поліролем і попилососити салон?
bodik01 писав: Кількість потрачених грошей (жетонів) залежить від інтенсивності забруднення авто та майстерності\швидкості\скупості людини яка миє
І як правило за кілька годин починається дощ і прівєтTazmaniac писав: нормальна домашня мийка з пилесосом і поліровкою займає 3-4 години
постарів то називається :santaa)Sluva писав: переріс
ну так я ж не кажу кожен тиждень. а влітку раз в місяць... то для особистого кайфу. ніяка повна мийка салон не відчистить краще ніж сам...Sluva писав: тепер накриває тільки інагда
самособовLiuskywalker писав: я мав на увазі те , що безапеляційно заявляти про нанесення миючого засобу на сухий бруд без вказання типу того засобу ніззя
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей