Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Їзда зимою на літніх колесах
- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Опа! В тебе великий жигуль якшо корови влазять в машину! :megalol:Nazarik писав:Цікаво як би ти до тьолки на маршрутці їздив!!!!? Напевно щеб і катався з нею на маршрутці щоб незамерзнути під підїздом!!!!!!!!!!!pikach00 писав:У всіх є гроші на маршрутку!
Я думав тьолки в стайні живуть, так виявляється вони ше й можуть з людьми в будинку жити.
Міняй ставлення до людей, тоді будеш мені розказувати на чому і до кого їздити.
Якшо треба я можу і на трамваї поїхати, зато точно знаю що я не якийсь обірванець на супер-жигулі з пустими кишенями(не стосується особисто тебе, це я так для прикладу).
- pikach00
Так тебе хтось заставляє силою в неї лізти?? Почекай наступну! Або замов таксі, або пройдись пішочком. Тільки не треба мені розказувати що маршруток мало. Просто звикли всі лізти в маршрутки тому воділи і нагліють набираючи повний бидловоз людей.Lyubomyr писав:Але не всі маршрутки їздять на зимових шинах!!! :mad:pikach00 писав:У всіх є гроші на маршрутку!
Скажеш шо ти спішиш і тому сідаєш в переповнену? Так чому би тобі не підняти сраку з ліжка на 30 хв раніше шоб нормально доїхати поки всі сплять?
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Тебе в дитинстві обіжали, чи що? Чого вцепився. Пацан пробує виходити з того що є. не всі в 18р. мали авто.pikach00 писав:знаю що я не якийсь обірванець
Я заробив на перше авто в 24 і нічого страшного. А він вже має в 18. Не тре його грузити.
А ти Фігаро, не робися таким дуже крутим і дорослим. Нічого страшного якщо і на маршрутці приїдеш до дівчини.
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
pikach00
тьолки - пацанячий вираз який означає дівчата дівки і т.д єслі в тебе тіки один переклад цього слова хто тобі винен... напевно значення його тобі вбила якась дівчина. між пацанами і дівчатами зовсім інші розмови чувак. незнаю як в тебе там на районі де ти живеш, але в нас тут каров немає
тьолки - пацанячий вираз який означає дівчата дівки і т.д єслі в тебе тіки один переклад цього слова хто тобі винен... напевно значення його тобі вбила якась дівчина. між пацанами і дівчатами зовсім інші розмови чувак. незнаю як в тебе там на районі де ти живеш, але в нас тут каров немає
як я поняв це було до когось спрямовано, ну тоді оточни до кого...pikach00 писав:Якшо треба я можу і на трамваї поїхати, зато точно знаю що я не якийсь обірванець на супер-жигулі з пустими кишенями(не стосується особисто тебе, це я так для прикладу).
TRT
- pikach00
Я не маю нічого проти, просто мені тут розказують ніби маршрутка це шось таке страшне. Ну міг я собі купити машину ше 3-4 роки тому. Але для чого купляти шось старе і понтуватись перед "тьолками" який я крутий бо приїхав на машині а не на маршрутці? Якшо вже попантуватись то можна і на таксі, ніхто не забороняє.Terry писав:Тебе в дитинстві обіжали, чи що? Чого вцепився. Пацан пробує виходити з того що є. не всі в 18р. мали авто.pikach00 писав:знаю що я не якийсь обірванець
Я заробив на перше авто в 24 і нічого страшного. А він вже має в 18. Не тре його грузити.
А ти Фігаро, не робися таким дуже крутим і дорослим. Нічого страшного якщо і на маршрутці приїдеш до дівчини.
П.С. Це не Фігаро до дівчини на машині дуже їздить

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей