міняй хонду на пижика

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
95-11.30BOXER писав:а бєнза там по чому на Сокарі?
да, дарагой. Слюшай, славянє - братья.drlivsi писав:ЗАПРАВЛЯЙТЕСЬ ТОЛЬКО НА СОКАРЕ Р Е К О М Е Н Д У Ю
то звідки така інфа?Бодя писав:Сокар має азербайджанську бєнзу
який на.х Азербайджан?вся бєнза Білоруська,заїдь почитайБодя писав:Сокар має азербайджанську бєнзу
Який двигун? 2.0 чи 1.6wazzup писав:Stuff, я купив цю машинку через це - http://ilta.ua/ru/about_company/news/705/ :) 3.13 в мене не виходить, але 4 по трасі не напрягаясь. окей, їздив в Хорватію через Австрію з лижами і бордом на даху практично всюди 130-140 - 5.5 вийшов
я цілком згідний із Sluva, осільки є люди, які там працюють і які мабуть краще знають, і з їх слів бензин там таки БілоруськийБодя писав:Sluva, Чувак інфа провірена. То шо там говорять, то незавжди правда. Хоча і деколи зі батька завозить, але це час від часу!!!
А який таємний смисл? завозити Азербайджан і писати Білорусь?Якщо я заправляюсь і бачу що бєнз хороший то мені без різниці звідки він з Мозиря чи з якогось Аджгабеді.Бодя писав:Sluva, Чувак інфа провірена. То шо там говорять, то незавжди правда. Хоча і деколи зі батька завозить, але це час від часу!!!
А я ж і ніц не говорю на рах.того, а ти сам собі перечеш, бо вступаєш в дискусію, звідки бєнз, а потім пишеш, яка різниця :)Sluva писав:звідки він з Мозиря чи з якогось Аджгабеді.
Jarevych писав:осільки є люди, які там працюють і які мабуть краще знають,
Потім я себе виправивJarevych писав:бєнз Азербайджанський
Чувак ми тут один одному нічого не доведемо, бо ти немаєш підстав не вірити я відповідно теж, такщо краще скажи, як тобі ситуація у Львові у зв'зку з приїздом ЦАРЯБодя писав:Хоча і деколи зі батька завозить
"Ж" повнаБодя писав:як тобі ситуація у Львові у зв'зку з приїздом ЦАРЯ
тим кому не цікаво знати того не будуть, а ті хто там з самих початків і знають всіх і все і яким це цікаво, то думаю знають більше. І це не обовязково заправщикBabak писав:заправщик явно не вкурсі звідки бенз притянули.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей