Тим,хто "відповідно до законодавства підлягають обов’язковому технічному контролю"!!!Lestat писав:Зараз що б застрахуватися потрібно пройти ТО на сервісі.
Я позачора оформляв поліс - жодних питань у страховика не було...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тим,хто "відповідно до законодавства підлягають обов’язковому технічному контролю"!!!Lestat писав:Зараз що б застрахуватися потрібно пройти ТО на сервісі.
Дякую, питання знято. Значить байки розказують.may писав:Тим,хто "відповідно до законодавства підлягають обов’язковому технічному контролю"!!!Lestat писав:Зараз що б застрахуватися потрібно пройти ТО на сервісі.
Я позачора оформляв поліс - жодних питань у страховика не було...
Звичайно, що маєш право. ТО, навіть діюче, їм до лампочки.Святослав писав:Підкажіть таке: Чи маю я право перетинати кордон без техогляду? машина тіко пригнана і нашого ТО ніколи не бачила, хтів робити, але відмінили...
це просто супер, але тіки було б це так насправді.....may писав:министр Анатолий Могилев заявил, что 28 спецлабораторий МВД нужны не для техосмотра, а для проведения экспертиз при серьезных ДТП. Он добавил, что информация о проведении техосмотра машин на дорогах была распространена через сайт МВД без согласования с высшим руководством министерства и не будет воплощаться в жизнь.
http://www.fraza.ua/news/07.09.11/123774.html
І в котре наш міністр говорить, що все не так зрозуміли ...may писав:министр Анатолий Могилев заявил,
Morozov писав:І в котре наш міністр говорить, що все не так зрозуміли ...
А, ну раз так, тоді хай будутьbossjara писав:росіян по дорозі в крим розводили
Не тепер - історія про цих козачків стара...Morozov писав:Схоже, що хтось вирішив тепер і наших так розводити
31.5. У разі виникнення в дорозі несправностей, зазначених у
пункті 31.4 цих Правил, водій повинен вжити заходів для їх
усунення, а якщо це зробити неможливо - рухатися якомога коротшим
шляхом до місця стоянки або ремонту, дотримуючись запобіжних
заходів з виконанням вимог пунктів 9.9 і 9.11 цих Правил.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей