Але треба поміряти ще. Може там заодно і пакет фігові дороги приліплений.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а ти їздиш по Городоцькій, Личаківській ?FAST писав:а в мене по периметру пачка кент слімс не пролазить
стоячиAntikvAr писав:FAST, стоячи чи лежачи?
так, живу в районі городоцької! то невмілі їздаки на тракторах зачіпають, а акуратно можна проїхати всюди!!!A1 писав:а ти їздиш по Городоцькій, Личаківській ?
може то то тебе заправити і покататись, бо щось я тяжко уявляю як можна по тих дорогах їздити заниженим :)FAST писав:так, живу в районі городоцької! то невмілі їздаки на тракторах зачіпають, а акуратно можна проїхати всюди!!!
давай краще я тебе заправлю і ми на повному ходу пролетимо на високій машиніA1 писав:може то то тебе заправити і покататись, бо щось я тяжко уявляю як можна по тих дорогах їздити заниженим
з твоєї відповіді стало зрозуміло, що ти не правильно сприймаєш мої пости в цій темі. Я тут пишу не для того що показати "вот дураки позанижувались і гроблять власні машини", а для вивчення досвіду і можливості його застосування на власному автоFAST писав:давай краще я тебе заправлю і ми на повному ходу пролетимо на високій машині
Коли в тебе в машині ще 3-є, то легенько не проканаєFAST писав:так, живу в районі городоцької! то невмілі їздаки на тракторах зачіпають, а акуратно можна проїхати всюди!!!
досвід як і відчуття машини в кожного своє! ну є місця де черкаю, але захист 4мм і жодних проблемA1 писав:з твоєї відповіді стало зрозуміло, що ти не правильно сприймаєш мої пости в цій темі. Я тут пишу не для того що показати "вот дураки позанижувались і гроблять власні машини", а для вивчення досвіду і можливості його застосування на власному авто
коли в тебе прогресивні пружини і спортивні амо, машина не сідає так сильно і кренів при нагрузці додаткових не створюєтьсяweber писав:Коли в тебе в машині ще 3-є, то легенько не проканає
а в мене від бампера до грунту 36см., спереду і ззадуrybkaandrew писав:в мене 11 десь від бампера до "грунту"
та ти фото їм покажи тим джиперамAntikvAr писав:а в мене від бампера до грунту 36см., спереду і ззаду . hrdrive, на правах "АП"у
NickS писав:по порогах 8
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей