Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Трамвайні колії. Журналістське розслідування.
цікава інформація. Дякую.Обов"язково з"ясую це. Матиму можливість поспілкуватися і з юристами і з управлінням транспорту, і з представниками УКБ
Re: Трамвайні колії. Журналістське розслідування.
12 теж привіт!;)
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 5 рази
дав 20 грн, сказав нема більше, щей документів на машину не було, та й розбіглися, в автобусі майже нічого не було, зато товаришу фару вставляв, та й капот робив - 60$NataliJournalist писав: чим історія завершилась?? коли це трапилось з вами?можна подробиці)
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Мене майже впоперек розвернуло на початку Городоцької, після дощу на мокрій бруківці, з висотою колії що черкало захистами. Враження як на льоді. Добре що сусідні машини не зачепив.
Дуже цікава тема...
NataliJournalist. Хлопці тут не дуже з журналістами спілкуються і не знають, як у них прийнято працювати, тому виправдовуйся і спростовуй, будь-які закиди. Як надоїсть "відмазуватись" - "морозся" або посилай в "сад". Честі не зробить, але будеш справжнім журналістом.
На рахунок телеканалу... Всім відомо, що то канал Писарчука. Друге питання, що його вже 2 рази кинули "по дорослому" і він тепер майже сам за себе. Має на то право, як і канал ЗІК. Тому не ставтесь скептично до тем котрі піднімаються, все по чесному. Молодим дали кілька копійок за резонансні матеріали. Шкоди менше ніж користі.
А загалом тема "доповіді" дуже цікава. Самому набридло чіпляти захистом двигуна рельси, чи бруківку, чи дорожнє полотно у місцях його повного руйнування (вул. Генерала Юнаківа, вул. Дмитра Бортнянського, вул. Польовоа (від ЖД переїздів (2 шт.) до вул Старозненсенської), вул. Б. Хмельницького (від початку, до перехрестя з вул Промисловою), вул. Замарстинівська).
NataliJournalist. Хлопці тут не дуже з журналістами спілкуються і не знають, як у них прийнято працювати, тому виправдовуйся і спростовуй, будь-які закиди. Як надоїсть "відмазуватись" - "морозся" або посилай в "сад". Честі не зробить, але будеш справжнім журналістом.

На рахунок телеканалу... Всім відомо, що то канал Писарчука. Друге питання, що його вже 2 рази кинули "по дорослому" і він тепер майже сам за себе. Має на то право, як і канал ЗІК. Тому не ставтесь скептично до тем котрі піднімаються, все по чесному. Молодим дали кілька копійок за резонансні матеріали. Шкоди менше ніж користі.
А загалом тема "доповіді" дуже цікава. Самому набридло чіпляти захистом двигуна рельси, чи бруківку, чи дорожнє полотно у місцях його повного руйнування (вул. Генерала Юнаківа, вул. Дмитра Бортнянського, вул. Польовоа (від ЖД переїздів (2 шт.) до вул Старозненсенської), вул. Б. Хмельницького (від початку, до перехрестя з вул Промисловою), вул. Замарстинівська).
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Якщо ти про мене, то я колишнійNataliJournalist писав:Всі так добре знають як журналіст повинен працювати, ЩО має знімати, як це робити

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
можна поцікавитись відношенням управління транспорту до цієї проблеми??NataliJournalist писав:і з управлінням транспорту
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- crush
- Контактна інформація:
вставлю і я свої 5 копійок:
проблема вибоїн, нерівних доріг і трамвайних колій для мене надзвичайно актуальна і болючу...як для водія дуже низького автомобіля......АЛЕ.....це все проблеми бездіяльності дорожніх служб......і я сподіваюся що у зв"язку з нашим улюбленим євро ...невдовзі це все порішається......для мене набагато гострішою є проблема пов"язана з діяльністю дорожніх служб....а саме із встановленням на наших дорогах примусових обмежувачів швидкості(так званих "лежачих поліцейських)..які не відповідають жодним стандартам(хтось уже це питання зачіпав)...я розумію що зробити іх з асфальту це дешевше...тай ніхто не вкраде(як у нас прийнято)....але робіть їх відповідної висоти і ширини....на цю тему я готовий багато розказувати..і показувати...оскільки десь 90% з них я не можу проїхати не зачепивши дном!!!!
проблема вибоїн, нерівних доріг і трамвайних колій для мене надзвичайно актуальна і болючу...як для водія дуже низького автомобіля......АЛЕ.....це все проблеми бездіяльності дорожніх служб......і я сподіваюся що у зв"язку з нашим улюбленим євро ...невдовзі це все порішається......для мене набагато гострішою є проблема пов"язана з діяльністю дорожніх служб....а саме із встановленням на наших дорогах примусових обмежувачів швидкості(так званих "лежачих поліцейських)..які не відповідають жодним стандартам(хтось уже це питання зачіпав)...я розумію що зробити іх з асфальту це дешевше...тай ніхто не вкраде(як у нас прийнято)....але робіть їх відповідної висоти і ширини....на цю тему я готовий багато розказувати..і показувати...оскільки десь 90% з них я не можу проїхати не зачепивши дном!!!!
Малий і гімнистий
- Breaker
народ, то сьогодні в центрі буде чи коли? Блін, хочу на тіві попасти. Відпишіть скорше 

в управлінні транспорту спробую дізнатися, за яких умов місто має відшкодувувати водіям компенсацію за тріснуті шини на неякісних дорогах? і чи відшкодовує? що потрібно для цього?тощо
тема лежачих поліцейцських теж хороша.Займуся нею згодом) Дайте з цим розберусь.
тема лежачих поліцейцських теж хороша.Займуся нею згодом) Дайте з цим розберусь.
- crush
- Контактна інформація:
управління транспорту займається організацію руху міського регулярного транспорту...а не контролем за станом доріг...цим на скільки мені відомо займається облавтодор...тут навіть львівелектротранс(який має відношення до управління тран.) не можна звинуватити...оскільки вони за своїми коліями слідкуюють...а причиною всіх поломок(як уже було підмічено)...є стан покриття навколо колії!!!!
Малий і гімнистий
та я розумію, що причина не, власне, в коліях!!!)))
за додаткові інстанції дякую, в понеділок обов"язково з"ясую що до чого і хто за що відповідає!все буде ок!;)
за додаткові інстанції дякую, в понеділок обов"язково з"ясую що до чого і хто за що відповідає!все буде ок!;)
-
- Контактна інформація:
і що як там зйомки?
На скільки мені відомо ніхто і не каже що не будуть робити ремонт. Про Городоцьку ще на початку осені сказали що того року не будуть робити почнуть з наступного, зараз тільки перекрили рух трамваю №6, те саме і про мельника/чупринки теж будуть продовжувати. Тобто робити будуть і ніхто не каже що не будуть і гроші пропали.
І повернуся до питання - яка суть репортажу? Тобто щоб почали вже негайно все робити? Чи яка? бо як писав ніхто і не відхрещується що не будуть робити.
На скільки мені відомо ніхто і не каже що не будуть робити ремонт. Про Городоцьку ще на початку осені сказали що того року не будуть робити почнуть з наступного, зараз тільки перекрили рух трамваю №6, те саме і про мельника/чупринки теж будуть продовжувати. Тобто робити будуть і ніхто не каже що не будуть і гроші пропали.
І повернуся до питання - яка суть репортажу? Тобто щоб почали вже негайно все робити? Чи яка? бо як писав ніхто і не відхрещується що не будуть робити.
Писала вже декілька разів. Якщо, на правду, цікаво, то будьте уважнішим.
Суть: Чи відшкодувує місто водіям за несправні дороги? За яких умов? Що для цього потрібно?
Звичайно, ніхто не каже! Вони й не скажуть такого ніколи! Що пропали гроші, чи що вони не почнуть ремонт.)) І все-таки: з"ясувати, коли роботи розпочнуть?
всі зніманння у понеділок. Ще запитаня?
Суть: Чи відшкодувує місто водіям за несправні дороги? За яких умов? Що для цього потрібно?
Звичайно, ніхто не каже! Вони й не скажуть такого ніколи! Що пропали гроші, чи що вони не почнуть ремонт.)) І все-таки: з"ясувати, коли роботи розпочнуть?
всі зніманння у понеділок. Ще запитаня?
-
- Контактна інформація:
Тема стара і відповідь є - так якщо попадєте в яму або рейка - можна винуватити місто і вдішкодовувати і суд виграєте - були пару випадків, але питаня в іншому - знаєте скільки часу на це потрбіно? і Знань? тому ніхто не робить того. бо краще на шиномонтажі виправити колесо аніж звязуватися з судовою системою.Згідно п.1 ч.3 ст.14 ЗУ "Про дорожній рух": учасники дорожнього руху мають право на безпечні умови дорожнього руху, на відшкодування збитків, завданих внаслідок невідповідності стану автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів вимогам безпеки руху.NataliJournalist писав:Ще запитаня?
Відповідно до ч.1 ст.24 цього ж Закону: Власники доріг, вулиць та залізничних переїздів або уповноважені ними органи несуть відповідальність за створення безпечних умов руху на дорогах, вулицях та залізничних переїздах, що знаходяться у їх віданні.
Згідно ч.5 ст.24 ЗУ цього Закону: Власники доріг, вулиць та залізничних переїздів, керівні працівники дорожньо-експлуатаційних організацій несуть відповідальність, в тому числі і кримінальну, якщо дорожньо-транспортна подія сталася з їх вини.
-
- Контактна інформація:
NataliJournalist писав:приходьте завтра до Шевченка і мікрофон з камерою будуть у вашому розпорядженні
Так коли ж будутьт знімання?NataliJournalist писав:всі зніманння у понеділок. Ще запитаня?
дякую, дуже допомогли з потрібними статтями.
добре, Вам це все відомо, але, погодьтесь, що є водії, які не знають цього.
ок, тоді так. А є запитання, на які б Ви хотіли отримати відповіді у цьому сюжеті?За яких умов він був би вам цікавим та корисним?
добре, Вам це все відомо, але, погодьтесь, що є водії, які не знають цього.
ок, тоді так. А є запитання, на які б Ви хотіли отримати відповіді у цьому сюжеті?За яких умов він був би вам цікавим та корисним?
-
- Контактна інформація:
Чесно кажучи - думаю користі не буде для мене бо якщо Ви напишете всі статі як відшкодувати гроші за пробите колесо - то за потрачений час я вшидше куплю новий автомобіль:).NataliJournalist писав:А є запитання, на які б Ви хотіли отримати відповіді у цьому сюжеті?За яких умов він був би вам цікавим та корисним?
Корисним би хіба було наступне - доки не зремонтують вулиці обїжайте такі то ділянки за такими то машрутами.
добре, дякую;))
- Breaker
і чому 20-го листопада вас не було в центрі? Ви ж написали 19-го числа, що знімання будуть "завтра", тобто 20-го... Ми прийшли цілим автоклубом, а вас там не було. Якось не гарно з вашого боку вийшлоNataliJournalist писав:приходьте завтра до Шевченка і мікрофон з камерою будуть у вашому розпорядженні.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей