Wolf's Rain
Midori no Hibi
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Наруто,бліч, яблочное семечко 1,2,Final Fantasy (всі), Тетрадь смерти, Стальной алхимик, ну і ше кучу всього непамятаюПрелюдія Щастя писав:хто аніме любить?? і може порадити щось?
Підтверджую, я пів фільму проспавAndrewK писав:вчора дивився "Легіон"
муть страшна
травокурний фільм
.. ля де ж ви раньше були. Я вчора го мучив, мучив всьо чекав чогось аж поки титри не зубачивVusiko писав:Підтверджую, я пів фільму проспавAndrewK писав:вчора дивився "Легіон"
муть страшна
травокурний фільм
Холмс і Ватсон - не стільки розслідують як в супергероїв бавляться.. трошки перегнули палку....AndrewK писав:Тільки що дивився "Шерлок Холмс".
Круто, правда ну дуже вже сильно на "Відок" подібно.
Але всім рекомендую
Зараз сиджу дивлюся. спати хочу, але хочу додивитисяVexler писав:Джонни Д. - суперовий фільм! Шкодую, що в кінотеатрі його не бачив.
Джонні Депп як завжди на висотіVexler писав:Джонни Д. - суперовий фільм! Шкодую, що в кінотеатрі його не бачив.
Додивився я нарешті той філм. Суперовий. але в кінці його так швидко вбили. ніби режисер боявся не встигнути до титрівVexler писав:Джонни Д
Называеться шпион по соседству-ну просто полный бред.pikach00 писав:Недавно бачив "Сусід супергерой"(чи якось так) з Джекі Чаном, на троєчку або на 4-ку сайдьот для дітей
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей