Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
weber писав:Vusiko, як то кажуть, на фаркопі вертів його![]()
то в нього фобія бамперів чи взагалі стирчачих фалоподібних крогштейнів?Vusiko писав: показую на його бампер в мому фаркопі. Дєтіна зразу узбагоїлася, попросила пращенія
правила вчи. бо інакше такі вчителі тебе навчатьDexter писав: там ж вроді дві повноцінні смуги, чому той ЛТ35 неправий?
то краще під колеса попасти, чи як?Dexter писав:santosxxx, страшно не люблю таких мудаків, які роблять крок назад шоб когось провчити
я не до кінця прочитав постshockdude писав: то краще під колеса попасти
а я от минулого тижня вже захистивсяDexter писав: сесія дається взнаки
як правило хлопи з претензіями забігаютьт назад і ідуть далі при ввічливому запропонуванні викликати ДАІ. я один раз на шкоді тур так задне шкло рзбивтелефоном (повезло,хотів би непопав),коли мою дружину з дитиною в колясці такий виродок чуть незбив на переході на зустрічній на Грінченко.santosxxx писав: Внаслідок чого, клик бампера відпав.... автомобіль різко загальмував ... і вибігли два хлопа з претензіями"Хто прав хто віноват"? Як би ви поступили в такій ситуації?
Olexandr писав: як правило хлопи з претензіями забігаютьт назад і ідуть далі при ввічливому запропонуванні викликати ДАІ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей