Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вєрняк :)Dexter писав: перше відео класне чотко лишив тебе на червоне
Нічо, там дайці бистро кормушку зроблять :)dudich писав:а скільки зараз "класніх парней" на перехресті Кульпарківська-Окружна-Антоновича, вроді і знаків навішали, і навіть на англіцком попередження, і схеми висять...... але , то все не для нас , а починаеш сигналити - так ще возмущаються
нормально і логічно - з того боку де цегла !Myself писав: Обїхав по-колу, заїжджаю з Листопадового Чину - "цегла" висить От як туди попасти, не порушуючи?
а шо там змінилось?telko писав: там дайці бистро кормушку зроблять
Аналогічна ситуація і в мене, авто ставлю на ОгієнкаMyself писав: Нині їхав на роботу - офіс на Огієнка. Зараз її зробили односторонньою в протилежну сторону, ніж було раніше Заїзд з Городоцької. Поїхав тудою - блоками перегороджено в"їзд. Обїхав по-колу, заїжджаю з Листопадового Чину - "цегла" висить От як туди попасти, не порушуючи
отакої ... там вже тижнів три лівий поворот заборонений з Кульпи на Антоновича . Тільки через Окружну ... до знаків ,впринципі, "трохи є вапроси" , але це не виправдання такій кількості оленів !BOXER писав: а шо там змінилось?
а то як? виїжати трохи на міст, тоді направо через світлофор і переїжати перехрестя?Liuskywalker писав: Тільки через Окружну
ага :) Там "цеглу" прибрали на в'їзд в той апендикс .BOXER писав: виїжати трохи на міст, тоді направо через світлофор і переїжати перехрестя?
макс. 3-5 , які норм ховаються в ту кишеню ОкружноїBOXER писав: бажаючих з 10
а в зустріному напрямку з Окружної на міст нормально поміститься ше одна машина?Liuskywalker писав: ховаються в ту кишеню Окружної
То був не яVusiko писав:Щойно біля депо на привокзальній пробка була. їду в лівому ряді, з правого періодично просяться обїхати перешкоду. Якесь чучело ззаду на Омезі Б постійно сигналило. Я зупинився. повернув голову спитати що стрєсло і бачу фак мені показує. І тут бабах
. Виходжу, він вилітає, трохи здоровіший від мене, і починає бурити, показую на його бампер в мому фаркопі. Дєтіна зразу узбагоїлася, попросила пращенія, сказала шо мені ніц нема і ми розїхалися. Ну і нафіга бути таким нєрвним с утріца?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей