Не повіриш е39 усі залишають шо на номерах шо на бляхах,людям грошей на ремонт не вистачаєmister_X писав:weber,![]()
![]()
то той шрот, де власники залишають корита через брак коштів на оплату ремонту?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не повіриш е39 усі залишають шо на номерах шо на бляхах,людям грошей на ремонт не вистачаєmister_X писав:weber,![]()
![]()
то той шрот, де власники залишають корита через брак коштів на оплату ремонту?
Всі захисники "блях" будуть стояти на своєму поки їх машину не влупить такий самий бляхар, а потім втече...якби мені прийшов такий виклик на службі і я би гарантовано знав що ліва бляха таку саму ліву бляху лупанула я би запасся попкорном вислуховуючи потерпілого
так. бо це означатиме, що рівень бабла таки більший раз готовий за таку стару але складну машину стільки відвалити.Doktor писав:Типу якщо ти береш з останніх грошей на наших е39 то ти будеш мати на ходовку бо вона на укр бляхах?
Німці не є дурні, коли утримання авто стає дорожче за його вартість, вони здихаються такого авто.Doktor писав: німці утилізують машини які кращі за тех станом за 90% українських
Doktor писав: ага саме тому бідні німці утилізують машини які кращі за тех станом за 90% українських
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей