То фото з чермету? Я коли сієри розбираю, то кузова ціліші

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
То фото з чермету? Я коли сієри розбираю, то кузова ціліші
1.Ти ще малий по віку і непамятаєш того часу коли 70-80% їздили по дорученю і нікого це не хвилювалоVexler писав: ↑Сер, 09 травня 2018, 21:01Щодо блях - істину не глаголю, але особисто таку машину не купив би з таких причин:
- авто не є твоєю власністю і ніколи нею не стане. Це найбільший недолік, як на мене.
- 90% авто покоцані , були в ДТП і т.д, щоб вийти на ціну 1500$, бо дорожчі переважно ніхто не купить
- легально продати її анріал
- переживати за чергові рейди, штрафи на сотні тисяч грн, викрадені номера чи просто вкрадуть авто і т.п
В хорошому стані авто за кордоном коштують відповідно, чудес не буває. Багато блях дійсно в поганому стані, ржаві, побиті ..вкласти в таку машину треба ще нормально, що теж треба рахувати.
Тенденція й так зрозуміло - мито буде падати і ціни рано чи пізно будуь як в ЄС. Тому ніколи не розумів коли пишуть хто комусь завидує, бо переплатив)
я от купляв ауді 80-ку за 3000 уо на укр номерах, поїздив без проблем в 2016, 2017, в 2018 віддав її за ті ж гроші.... і не можу зрозуміти кому це я "переплатив" чи хто на мені "нажився"
Ну розказують якраз на укр номерах про недоплатив!Dexter писав: ↑Сер, 09 травня 2018, 21:27я от купляв ауді 80-ку за 3000 уо на укр номерах, поїздив без проблем в 2016, 2017, в 2018 віддав її за ті ж гроші.... і не можу зрозуміти кому це я "переплатив" чи хто на мені "нажився"![]()
а паралельно якась людина купляє таку ж саму ауді за 1000 уо на бляхах
платить 400уо за заїзд в в 2016-ому
400уо баксів за перезаїзд в 2017
400уо за перезаїзд в 2018
потім здасть за копійки на шрот і буде розказувати мені шо я "переплатив втричі" і на мені "нажилися олігархи" і вапше я "завидую"![]()
а я просто купив за 3000уо і через 2,5 роки продав за 3000уо
![]()
думаю ти зі своєю е60 в десять раз менше їздив до миколи на шрот за ті три роки, ніж той чувак з е39 PL
Ну я купив не біт не крашена, коли ставив фаркоп, то я перший хто знімав задній бампер, по кругу рідна фарбаVexler писав: ↑Сер, 09 травня 2018, 21:01Щодо блях - істину не глаголю, але особисто таку машину не купив би з таких причин:
- авто не є твоєю власністю і ніколи нею не стане. Це найбільший недолік, як на мене.
- 90% авто покоцані , були в ДТП і т.д, щоб вийти на ціну 1500$, бо дорожчі переважно ніхто не купить
- переживати за чергові рейди, штрафи на сотні тисяч грн, викрадені номера чи просто вкрадуть авто і т.п
В хорошому стані авто за кордоном коштують відповідно, чудес не буває. Багато блях дійсно в поганому стані, ржаві, побиті ..вкласти в таку машину треба ще нормально, що теж треба рахувати.
Тенденція й так зрозуміло - мито буде падати і ціни рано чи пізно будуь як в ЄС. Тому ніколи не розумів коли пишуть хто комусь завидує, бо переплатив)
Таку ауді як у тебе ,ніхто не буде купувати, хіба за 500 баксів, якщо А4 вже коштує 1000-1300, кому твоя за 1000 треба?Dexter писав: ↑Сер, 09 травня 2018, 21:27я от купляв ауді 80-ку за 3000 уо на укр номерах, поїздив без проблем в 2016, 2017, в 2018 віддав її за ті ж гроші.... і не можу зрозуміти кому це я "переплатив" чи хто на мені "нажився"![]()
потім здасть за копійки на шрот і буде розказувати мені шо я "переплатив втричі" і на мені "нажилися олігархи" і вапше я "завидую"![]()
![]()
а скільки часу стратив шоб продати за ті самі гроші? час не рахуєш як гроші - а так просто віддав бляху на металолом і маєш спокій
опа, експерт по аудюхах проснувся))Kirik писав: ↑Сер, 09 травня 2018, 22:32Таку ауді як у тебе ,ніхто не буде купувати, хіба за 500 баксів, якщо А4 вже коштує 1000-1300, кому твоя за 1000 треба?Dexter писав: ↑Сер, 09 травня 2018, 21:27я от купляв ауді 80-ку за 3000 уо на укр номерах, поїздив без проблем в 2016, 2017, в 2018 віддав її за ті ж гроші.... і не можу зрозуміти кому це я "переплатив" чи хто на мені "нажився"![]()
![]()
на авторіа 124-ті по 5 тис. продаються ще, але то не означає що їх купуютьDexter писав: ↑Сер, 09 травня 2018, 23:04опа, експерт по аудюхах проснувся))Kirik писав: ↑Сер, 09 травня 2018, 22:32Таку ауді як у тебе ,ніхто не буде купувати, хіба за 500 баксів, якщо А4 вже коштує 1000-1300, кому твоя за 1000 треба?Dexter писав: ↑Сер, 09 травня 2018, 21:27я от купляв ауді 80-ку за 3000 уо на укр номерах, поїздив без проблем в 2016, 2017, в 2018 віддав її за ті ж гроші.... і не можу зрозуміти кому це я "переплатив" чи хто на мені "нажився"![]()
![]()
чомусь у Львові бачу 80-ок 1993-1995 років досить багато на бляхах, і на авторіа їх теж продається не мало
1.Ти погано памятаєш ,ще раз повторюсь.Зняти з обліку і знову поставити скільки коштувало розкажи? ПорозумнішалиVexler писав: ↑Чет, 10 травня 2018, 09:441.Ти ще малий по віку і непамятаєш того часу коли 70-80% їздили по дорученю і нікого це не хвилювало
вгадав, мені тільки 18 виповнилося))))) якщо по суті - я той період добре знаю, просто люди трохи розумнішають з часом, а зараз їздити по техпаспорту то брєд. Як на мене, те, що авто не твоє і ніколи твоїм не буде - вже фактор, щоб відмовитись від блях.
Той , хто купив за 26 і продав за 12 через 3 роки - він купив нове авто. Це дуже класні відчуття, коли ти можеш собі це дозволити і думаю, не за останні гроші. Тому хто за яку суму купив, а потім як вигідно продав - все залежить від фін можлиовстей.
Хтось сильно не париться на чому їздити, комусь треба розкіш, бо не має де гроші дівати. Але бляхи в ідеалі доволі рідкість 90% покоцані \ ушатані машини. Вчора за день зустрів: на Сихові Б3 Пассат глох на ходу, і коптів як трактор, а ще одна беха Pl поламана стояла біля дороги. Краще, ніж жигуль, але щоб вийти на дешеву ціну тих блях, все одно це буде авто, що потребуватиме постійних вкладень!
Vexler писав: ↑Сер, 09 травня 2018, 21:01Щодо блях - істину не глаголю, але особисто таку машину не купив би з таких причин:
також допишу реальну історію реальної людини.rhchp писав: ↑Чет, 10 травня 2018, 10:26Vexler писав: ↑Сер, 09 травня 2018, 21:01Щодо блях - істину не глаголю, але особисто таку машину не купив би з таких причин:
Тенденція й так зрозуміло - мито буде падати і ціни рано чи пізно будуь як в ЄС. Тому ніколи не розумів коли пишуть хто комусь завидує, бо переплатив)![]()
Плюсую.
В дворі мого будику вже 2 рік стоять одні й тіж бляхи (а деякі вже й 3-й) - ніхто їх не бере.
Знайомі, які пригнали 5-6 річні машини середнього класу із пробігом 180-230 км, виклали за них 10-13 тисяч.
За такі гроші можна знайти машину тут, із офіційною сервісною історією і неквапливо її продіагностувати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей