трактори такого не люблятьСвятослав писав:я на свому тракторі попробував швидкість 160,дороги тримається впевнено, більше наразі не хочу, але думаю це ше не остаточна шв.
тим більше древні....
хочеш довго на ньому їздити, не роби більше такого)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
трактори такого не люблятьСвятослав писав:я на свому тракторі попробував швидкість 160,дороги тримається впевнено, більше наразі не хочу, але думаю це ше не остаточна шв.
спасібо, та ше не такий вже древній, кінець 2005 рокуKritik писав:тим більше древні....
встиг?Gercoghell писав:153 - ВАЗ 2108.1.5 мотор 1987 р.
168 - Форд Скорпио 2.0і ,1986 р.
недавно з ланосом тягався на своїй джетті 88 року 1.6, він дуже резво стартує але на високих передачах не тягне, короче розігнався майже до 140 і шось забоявся далі.. програв гордо.. цей чувак не знаю чи правда але говорив що 180 витиснув з свого ланоса..Speedo писав:Вчора увечері вперше розігнав "ланоса" майже до 160 (по спідометру, а по БК показувало 152 чи т.п.). Відчуття нормальні, правда в керованості машина трохи втрачає, але відчувається, що це для неї "не предел". Розігнався би і сильніше, але їхав з родичами, в т.ч. і з маленькими дітьми. По тахо вже заходило трішки за "п"ятьорочку"
Так що, поексперементуємо іншим разом.
а чого мене тоді не догнав якшо був запас ? :)))) ти вроді тоді тоже 190 валив якось на Рівне ))mastergid писав:190 при 5000 об запас був -це на стоковій кпп,
думаю, що так. Моя 1,6 "16-клапанна" по паспорту 180 (по інших даних 190). Невідомо з яким ти ланосом змагався, може то і взагалі 1,4 був чи 1,5 (такий був у колєги він і близько того ривка не має, що 1,6, а при 160, там такі відчуття як в "копійці"). Цікаво, чи стане "ланос" більш стійкішим і управляєміший на швидкості поза 140, якщо поставити газові стійки ?ProStyl3 писав:цей чувак не знаю чи правда але говорив що 180 витиснув з свого ланоса..
в нього двигло 1.6 і доречі він нещодавно поставив гази щдається Каяб, каже їздить шо в лімузіні..)) дуже довольний тимSpeedo писав:думаю, що так. Моя 1,6 "16-клапанна" по паспорту 180 (по інших даних 190). Невідомо з яким ти ланосом змагався, може то і взагалі 1,4 був чи 1,5 (такий був у колєги він і близько того ривка не має, що 1,6, а при 160, там такі відчуття як в "копійці"). Цікаво, чи стане "ланос" більш стійкішим і управляєміший на швидкості поза 140, якщо поставити газові стійки ?ProStyl3 писав:цей чувак не знаю чи правда але говорив що 180 витиснув з свого ланоса..
начить треба і собіProStyl3 писав:дуже довольний тим
тоді можна і всі 180 тиснути :)Speedo писав:начить треба і собі
якшо стокова гума і диски то показувати повинен правду, якщо були змінені то полюбом буде брехатиSpeedo писав:Доречі, вже і на власному прикладі переконався, що всі спідометри "брешуть" в більшу сторону.
а шо в 1,6 чи 1,5 Лайносі відчуття інші чим в 1,4????пластмаса в салоні ж однакова вроді(крім дверних карт в деяких комплектаціях)??? може щось незнаюSpeedo писав:такий був у колєги він і близько того ривка не має, що 1,6, а при 160, там такі відчуття як в "копійці"
всі спідометри брешуть і то нормально (то в цілях безпеки так задумано, щоби ні при яких умовах спідометр не міг показати менше чим є насправді). то провірений факт. з іншими гумою і дисками може брехати або ще більше або вийти в ноль. залежить від гуми.ProStyl3 писав: якшо стокова гума і диски то показувати повинен правду, якщо були змінені то полюбом буде брехати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей