То до нас прийшло з ФранківщиниLEgEnDA писав: у нас привикли шо раз я встиг висунутись значить я прав, ы пофык шо той хто по головній їхав мусів юзом гальмувати шоб не впиздячитись

Раніше нервувався. Привик )
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
То до нас прийшло з ФранківщиниLEgEnDA писав: у нас привикли шо раз я встиг висунутись значить я прав, ы пофык шо той хто по головній їхав мусів юзом гальмувати шоб не впиздячитись
Дуже і дуже помиляєшся!!!!bossjara писав: t309, якшо я вже виїду виїду з другорядної і той хто їхав по головній лупне мне в сраку - то мене то мало буде шось хвилювати, бо він буде неправим 100500% за недотимання безпечного інтервалу і швидкості
Ти виїхав, не виконавши вимоги знаку "уступити дорогу".bossjara писав: ібо я ВЖЕ ВИЇХАВ!
Не плутай інтервал і дистанцію. Інтервал - відстань між боковими частинами т/зbossjara писав: недотимання безпечного інтервалу
Респектабельно! Тьоскаostin777powers писав:мушу внести певну ясність, Я НЕ ВИЛІТАВ І НЕ ВИСУВАВ нагло морду, шкода стояла....я вийхав повільно...а вона почала їхати, коли я ше повертав...я це замітив бічним зором....глянув в зеркало..... в зеркалі бачив як вона через руль заглядала, де там той капот закінчується...і [цензура]Чого вона стояла, я хз..
Я за 8 років за кермом не мав жлдного ДТП через свою провину![]()
Якшо б я хотів повийо..., можна було б зробити обойудну вину...але мені з того не легше...я вирішив поступити по совісті...написав шо Я винуватий...і хай їде собі....
про шо ви ше говорите яка обоюдка,якщо машина стояла а ти виїжджав,то вона б тебе неогнала ніяк.ostin777powers писав: я вийхав повільно...а вона почала їхати, коли я ше повертав
ще раз напишу, бо ти напено пропустив....ПРОЧИТАЙ ПОПЕРЕДНІ ПОСТИDNK писав: Одне питання ти виїжджав на головну?
Якшо ти про той випадок коли на Городоцьку виїздив, то ти мав пропустити маршруткуt309 писав: мене один не спас )
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей