Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перевищення швидкості у Львові
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Стать:чоловік
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
azakharchuk, Точно, Ты прав, на парковке Домотопа, Я точно не запомнил. Факт, что сидели в частной машине и фоткали. Меня там больше беспокоит, что Я объехал трамвай, в тот момент, когда он был на остановке... Хотя до них было метро 300-350, по этому можно и послать 

Dynamic Sport Latvia
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Re: Перевищення швидкості у Львові
21043 SW, якщо здійснюєш обгін трамвая, не виїжджаючи на зустрічні колії, тобто є місце між коліями, - порушення нема.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
То э один такий даєть в у Львові. Малий торба в нього ріст десь 150см-160см. А такий вредний торба. Мене хотів в віділок забрати. (він в нас певно єдийний такий - найменший в Україні)igorok писав:зупинили мене біля спліту, прибіг такий малий гаєць і почав кричати чи не хочу я на перездачу, я типу виїхав на перехрестя де утворився затор, попросив відкрити капот і багажник, я відкрив, і ми пішли протокол писати, зправа мене обїжав опель, який дійсно загородив трохи перехрестя, водій просився взятку дати, а вони тіпа не брали. Я доказував, що виїхавши на перехрестя руху не мішав, а він мені про аварійну ситуацію і про то що права забере, права в мене в книжечці і скотчем заклеєні(щоб не випадали), гай попросив зняти, я кажу нашо, через плівку не бачиш? А він мені каже забираю, я йому спокійно відклеїв права і віддав(так як знав, що права вилучати він права не має), він почав заповняти протокол, правда тільки свої реквізити і підписи) я нуль реакції, потім віддав мені права і сказав шо чекати по пошті листа з фоткою, мол є 8 камер у львові, моїх даних в протоколі гай здається не написав, а машина в мене по генералці, яку він навіть не попросив подивитись, думаю шо пробував розвести, і нічого власнику не прийде.Valamongu писав:у львівській обл немаєніодної камери
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
jon, тоже з тим гулівером вічно конфліктую. Смішний такий. Пістоль більший ніж рука від ліктя.
Справжній мужик...

Справжній мужик...

Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
21043 SW
Я в воскресенье тоже трамвай объехал, но он уже тронулся. Насчет остановки возле мясокомбината полбеды, а вот на следующей, возле трампарка, объезжаю стоящий трамвай практически всегда. Там кондуктора и водители трамваев полюбляют себе пересменку делать, соответственно, трамвай может стоять минуты полторы-две иногда больше (пока они там чай допьют, да марафет наведут). А сразу за остановкой, на перекрестке Промысловой-Волынской полюбляют стоять ГАИшники.
Никому не доводилось пререкаться с ними на эту тему? Просто интересно, ловят они за это или нет?
vovik
Это если трамвай движется, а если он стоит на остановке, то фиг там. Поэтому (как еще в школе рассказывали) и обходить трамвай пешеходы должны спереди, а троллейбус и автобус сзади.
Я в воскресенье тоже трамвай объехал, но он уже тронулся. Насчет остановки возле мясокомбината полбеды, а вот на следующей, возле трампарка, объезжаю стоящий трамвай практически всегда. Там кондуктора и водители трамваев полюбляют себе пересменку делать, соответственно, трамвай может стоять минуты полторы-две иногда больше (пока они там чай допьют, да марафет наведут). А сразу за остановкой, на перекрестке Промысловой-Волынской полюбляют стоять ГАИшники.
Никому не доводилось пререкаться с ними на эту тему? Просто интересно, ловят они за это или нет?
vovik
Это если трамвай движется, а если он стоит на остановке, то фиг там. Поэтому (как еще в школе рассказывали) и обходить трамвай пешеходы должны спереди, а троллейбус и автобус сзади.
- Breaker
"Так, змінами до правил дорожнього руху передбачено, що в населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється зі швидкістю 70 км / год. (раніше ця цифра становила 60 км / год.), у населених пунктах на дорогах, які мають шість і більше смуг в обох напрямках, - 80 км / год., у населених пунктах на дорогах, які мають шість і більше смуг в обох напрямках руху і встановлено бетонний або інший відбійник - 90 км / ч."Nick_ писав:http://ua.korrespondent.net/ukraine/773927
То тепер можна їхати 70км\год??? А по Б.Хмельницького 80??? А на сихівському мосту 90??? Та ще й +20км можна перевищити???
Breaker, вже не можна, мєнти все зарубали 

- weber
Breaker, з тоїж новини
Введеніня змін до Правил дорожнього руху, які дозволяють їздити на 20-30 км. швидше, ніж зараз, відкладено на невизначений час, пише Сегодня.
- Breaker
цікаво як то рішається при розмові з ДПС... Водії мають звідки інфу брати? Нехай я купив нові правила за березень, де написані нові правила, то тепер за квітень будуть ПДР з іншими цифрами? Во держава ппц...
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
доречі на рахунок знаків "40" за межами населених пунктів то їх зараз багато де познімали... наприклад на київській трасі немає жодного... ну принаймні тиждень тому не було...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Цитую в хронологічному порядку:
тому що послідовний 
Breaker писав:блін скільки тут ідіотів.... ті самі питання 100раз в одній темі задають... де модератори???
Nick_ писав:Будемо і дальше їздити на старих швидкостях.
http://ua.korrespondent.net/ukraine/773927
Breaker писав:То тепер можна їхати 70км\год??? А по Б.Хмельницького 80??? А на сихівському мосту 90??? Та ще й +20км можна перевищити???

Sad, but true.
- fen
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
маладца, гарно під**авBOXER писав:![]()
![]()
тому що послідовний

- Breaker
BOXER, ну тут я вже по спорю. МВС закону не приймали, а приймали відкликати введення. Зміни в ПДР вже встиг внести уряд. Отже вони актуальні, доки не перепишуть їх знов. Там реально нічого конкретно не написано, тому і питаю, а мав на увазі тих людей, які питають те саме по сто разів. "У цьому - основне підґрунтя протесту МВС". Це тільки протест МВС. Там ніде не сказано, що цей протест набув чинності!!!
Так шо нєфіг

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
хто б сумнівавсяBreaker писав: ну тут я вже по спорю

-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Это тебе кто сказал? А какая у тебя оценка по конституционному праву была? :)Breaker писав:Зміни в ПДР вже встиг внести уряд. Отже вони актуальні
З.Ы. А в целом так как у нас в стране выполняются законы, то не удивлюсь, что если даже изменения вступят в силу, то тебе еще прийдется попотеть чтобы доказать это ГАИшнику.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Наскільки я чув по радіо ці зміни мали ще пройти підписи в кількох міністерствах і хоча казали що це чисто технічна процедура МВС встигло їх зарубати,в принципі мені в місті хватає 60+20км,а от за містом явно треба чуть підняти межу ,ну і знаки 40 в топкуazakharchuk писав:Это тебе кто сказал? А какая у тебя оценка по конституционному праву была? :)Breaker писав:Зміни в ПДР вже встиг внести уряд. Отже вони актуальні
З.Ы. А в целом так как у нас в стране выполняются законы, то не удивлюсь, что если даже изменения вступят в силу, то тебе еще прийдется попотеть чтобы доказать это ГАИшнику.
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Сабан
- Ім'я:Руслан
- Контактна інформація:
Треба ламати камери!
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
VIP, та нема ніяких камер, коли будуть камери, тоді наші вандали їх поламають ше до того як ми взнаєш шо є камери
Путін [цензура].
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
В тему. Передер з Мітсу-форуму.
http://podrobnosti.ua/criminal/2009/03/17/589402.html і коментар http://www.auto-life.org.ua/index.php?s ... st&p=54724
http://podrobnosti.ua/criminal/2009/03/17/589402.html і коментар http://www.auto-life.org.ua/index.php?s ... st&p=54724
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей