або А6С5Sluva писав: якби то був х5,або лєгєнда пасат В4 то так би і було,а наразі ти бляхар-босяк

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
або А6С5Sluva писав: якби то був х5,або лєгєнда пасат В4 то так би і було,а наразі ти бляхар-босяк
ех.... знову без всєлєнної в ногахSluva писав: якби то був х5,або лєгєнда пасат В4 то так би і було,а наразі ти бляхар-босяк
разве твоя дружина стане полячкою, але і то будеш 50/50, а тру як вище писали, пасцать б4cat-yellow писав: то я стану true бляхарем? чи ні? мені впаде до ніг всєлєнна? бо шось, скотина, не падала до цього часу...
нє, ти простий ніщеброд на сівіку.cat-yellow писав: А якщо я був повноцінним одноосібним власником PL авто, а зараз ззбираюсь бути у співвласності (бо дружина власник) - то я стану true бляхарем? чи ні? мені впаде до ніг всєлєнна? бо шось, скотина, не падала до цього часу...
дурачок чи прикідаєшся,невпевнений некуй лізти,не навиджу дипілів які вилазять попереду а потім повзуть,раз дверка не зартира не варто починати їзду оленямDexter писав: він не прискорювався саме через дверку, якби не вона то він би не заставив тебе гальмувати
AnGeL писав: http://intermarium.com.ua/ukrayinska-or ... -vr-video/
ну що там, голосували?16 Січня – повинна відбутися погоджувальна рада, яка визначить дату (орієнтовно 17-20 січня) голосування за наш законопроект.
тільки не забувай про ТО і страхівку актуально якщо литовські бляхи, бо якщо просрочиш авто знімають з обліку і можна буде з ним попрощатись в найближчий час, так як наші смекалесті вже знають сайт через який пробивається чи авто не зняте з обліку https://www.eregitra.lt/viesa/paiesk/Index.phpkapi писав:Пацани, тре пораду. Є плани взяти авто на литовській реєстрації. Volvo V70 2001р.в, універсал, дизель 2.5, ручна. Вартує звязуватися з такою машиною як Вольво? Ваша думка. Ціна в районі 3$. Дякую!
Вступай в партію, там просвітять. От вони завтра Київ перекривають...kapi писав: Я в тій темі профан і внутрішній гумор не розумію.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей