xxfOxx, тобі треба менше звертати на такі речі увагу, бо таких речей кожний день повно, на всіх нервів не хватить

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ок, як той водій виїхав взагалі на дорогу ? невірю що нема сповіщення, що двері не закриті, на бізнесбляхах, то ж крута тачіла, в мене на нетакій крутій і то маячить і пищить, інше діло, що напевне там тех стан тих блях "аби їхало", як кажуть головні бляховоди, головне, щоDexter писав: це ж очевидно що дверку закривав сам водій.
тому не варто його бакланити за підрізання.
а датчики то такоє, на швидкість не впливають.Doktor писав: газ до блєхи
та я не звертаю, то просто як прикладHacK писав: xxfOxx, тобі треба менше звертати на такі речі увагу, бо таких речей кожний день повно, на всіх нервів не хватить
Лише водійська дверка пищить...xxfOxx писав: ок, як той водій виїхав взагалі на дорогу ? невірю що нема сповіщення, що двері не закриті, на бізнесбляхах, то ж крута тачіла, в мене на нетакій крутій і то маячить і пищить, інше діло, що напевне там тех стан тих блях "аби їхало", як кажуть головні бляховоди, головне, що
тоді не знаю що то за бізнескляс такий, в мене всі дверки і багажне відділення світяться і маячать на приборній панелі в двох місцях, якщо незакритіtelko писав: Лише водійська дверка пищить...
Омега на 5-10 років старіша за аккорда.Та й не може бути на омезі всіх опцій.Я не знавець комплектацій аккорда,але більш ніж впевнений,що на свіжішому аккорді теж не буде всіх опцій,які є в омезіxxfOxx писав:тоді не знаю що то за бізнескляс такий, в мене всі дверки і багажне відділення світяться і маячать на приборній панелі в двох місцях, якщо незакритіtelko писав: Лише водійська дверка пищить...
St-ART, давно можна, контролю ніякогоSt-ART писав: То можна вже рік їхати чи ні?
Так воно там і спрацювало, той хто біля дверки сидів мабуть заверещав, що вилітаєxxfOxx писав: невірю що нема сповіщення, що двері не закриті
а він не був вписаний як співласник?weber писав: копи забрали тачку на штрафмайдан і сказали щоб власник забирав
принаймні в 80% блахарів яких знаю,нема доручень, дехто навіть закордонного паспорта не маєKirik писав: а він не був вписаний як співласник? або доручення у нього не було?
я знаю, шо якшо купуєш там в польщі машину, тебе вписують в техпаспорт, все робиться офіційно з печатками і заноситься навіть в якусь базу, роблять доручення, і поляк перетинає кордон, то по правильному, але багато бадилів купили пл бляхи вже на українській стороні, і самі себе вписують в техпаспортM@sTeR писав: принаймні в 80% блахарів яких знаю,нема доручень, дехто навіть закордонного паспорта не має , машини не виїздні! Возять якусь фількіну грамоту, яку їм ті "рішали" за 300-400$ дали, "тіпа раз в рік" або на "фірму"
якби то був х5,або лєгєнда пасат В4 то так би і було,а наразі ти бляхар-босякcat-yellow писав: Шановна спільното!
А якщо я був повноцінним одноосібним власником PL авто, а зараз ззбираюсь бути у співвласності (бо дружина власник) - то я стану true бляхарем? чи ні? мені впаде до ніг всєлєнна? бо шось, скотина, не падала до цього часу...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей