Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перевищення швидкості у Львові
- illi4
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
то було не на мості..як їхати від стрийськ-наук в сторону сихова.. біля тюрми на тротарі стояли... от думаю писати скаргу чи забити...
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Re: Перевищення швидкості у Львові
Сьогодні стояли протів руху, по дорозі з рясного, лобове чорне як ніч)) 21099
Путін [цензура].
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
хто знає, чи стоїть стаціонарна камера на перехресті біля спліту?
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Які хвилі в цього візиру? Дістав з пилюки свій старий радар-детектор, поставив, але от ніяк зловити їх не можу
Є два варіанти або радар "незнає хвиль", або я повільно їзджу 

volleyball.lviv.ua/blog/
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Супер, значить зловитьDenja писав:Ка хвилі.

volleyball.lviv.ua/blog/
- MRE
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
чи правда шо біля НІКО на Липинського висить камера? 

- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Чув шо на Левандiвцi десь коло базару камеру поставили,яка слiдкуе за пiшохiдним переходом...
- Valamongu
- Ім'я:Michael
- Контактна інформація:
дивився інтерві по трк люкс начальни області даі, так от він сказав що у львівській обл немаєніодної камери
я не про візір,
я не про візір,
- Breaker
блін скільки тут ідіотів.... ті самі питання 100раз в одній темі задають... де модератори???
-
- Ім'я:Taras
Прийшов мені сьогодні штраф - 17грн. (з минулого літа) ....... ще акційна ціна.....
.....ох....ностальгія..... 

- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Наші тести радар-детекторів (продовження):
http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopi ... 822#788822
http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopi ... 822#788822
- yurik_lviv
Вчора в 14:30 знов стояли на Шевченка біля "ковбасного" на тротуарі,(обмеження 40км) білий опель приватний, я їхав в сторону центра так в мене радар спрацював метрів за 400 до них, хоча "стріляли" вони в машини які їхали в сторону рясного, стріляли не вибірково а онлайн, і радар пищав в мене аж до повороту на брюховичі.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Можливо, корисна інфа:
Повний текст тут: http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/154164Работники жезла нашли для себя неплохой вариант - фото и видеосъемка потенциальных клиентов и составление на основании этого постановления о взыскании штрафа, которое отсылается затем по адресу владельца авто. Наиболее популярная сумма штрафа, которую приходится оплачивать киевским водителям, обычно составляет 300 гривен и чаще всего - за превышение скорости.
Но не все водители знают, что фиксация правонарушений должна проводиться по четко определенному порядку. Как правило, сотрудники ГАИ базируются в таких местах, где люди, спешащие на работу, после традиционной тянучки стараются ускориться на свободном участке дороги. Кроме того, зачастую автоинспекторы останавливают на обочине свои машины без опознавательной раскраски и госзнаков МВД и ГАИ.
Как заверил начальник отдела по связям с общественностью столичного ГАИ Евгений Кравец, скрытый контроль за дорожным движением проводится вполне законно, согласно приказу министра МВД Украины №1111.
"Поэтому не следует ругать работников ГАИ за такие методы деятельности, и тем более на них обижаться. Они просто выполняют свою работу, согласно приказу", - разъяснил Кравец.
В то же время, в пункте 12.2. этого указа говорится о скрытом надзоре гаишников на служебных авто без опознавательных знаков, но только во время движения в потоке машин. Значит, действия милиционеров из засады неправомерны, а собранные таким образом данные не должны быть использованы в материалах админдела.
Тем временем, среди водительской братии уже появились неологизмы, грустно разбавившие наш привычный лексикон. "Доярки" - сотрудники Госавтоинспекции, обычно караулящие свою добычу на междугородних трассах, "письма счастья" - уведомление от ГАИ с кругленькой суммой штрафа.
Чтобы не стать легкой наживой для ГАИ, советуем несколько маленьких хитростей:
- сообщение о правонарушении приходит с уведомлением. Если его не приносит почтальон, за письмом следует отправиться в почтовое отделение. Если вы водитель и не ждете ни от кого подобных писем, просто никуда не ходите. Через месяц эти письма возвратятся в ГАИ;
- старайтесь, по возможности, ехать в середине группы машин. "Визир" в такой ситуации на ваше авто не среагирует;
- сотрудники Госавтоинспекции имеют право фиксировать правонарушения только в специально установленной зоне наблюдения. При этом, на данном участке должны быть установлены соответствующие предупредительные знаки. Об этом говорится в законопроекте №4137 "О внесении изменений в отдельные законодательные акты (относительно предупреждения об использовании средств фото- и видеонаблюдения за участниками дорожного движения)";
- в "письме счастья" должен быть указан и номер прибора, зафиксировавшего нарушение, и сведения об инструктаже, который обязан пройти пытающийся вас оштрафовать инспектор. Если этого нет, постановление можно и нужно обжаловать;
- съемка может производиться только с движущейся машины, которая ни в коем случае не может принадлежать частному лицу (например, тому же инспектору) - это может быть только служебная машина ГАИ.
Sad, but true.
-
Будемо і дальше їздити на старих швидкостях.
http://ua.korrespondent.net/ukraine/773927
А в цілому - по таких дорогах швидше не поїдеш. Цьогоріч асфальт зійшов з снігом в каналізацію...
http://ua.korrespondent.net/ukraine/773927
А в цілому - по таких дорогах швидше не поїдеш. Цьогоріч асфальт зійшов з снігом в каналізацію...

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Йо-ма-йо, а хто по місту по наших дорогах буде 110 їздити??"Але збільшення дозволеної швидкості руху до 80 км / год. призвело до зростання аварійності на цих ділянках. Якщо врахувати, що, за Адмінкодекс, штрафувати водіїв починають тільки якщо вони перевищили швидкість більш ніж на 20 км., то можна буде безкарно їздити до 100-110 км / год. по місту і до 130 км / год. по трасі, а через нинішній стан доріг, це неприпустимо ", - заявила Хмелівська.

Нефіг так їздити.
Гггг, вагомий аргумент"Очевидно, що підвищення швидкісного бар'єру на 20 км / год. різко обмежує можливість ДАІ штрафувати за перевищення швидкості, а також брати за це хабарі, адже понад 110 км / год. мало хто їздить. У цьому - основне підґрунтя протесту МВС, - заявила газеті відомий адвокат Тетяна Монтян.

Sad, but true.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Контактна інформація:
зупинили мене біля спліту, прибіг такий малий гаєць і почав кричати чи не хочу я на перездачу, я типу виїхав на перехрестя де утворився затор, попросив відкрити капот і багажник, я відкрив, і ми пішли протокол писати, зправа мене обїжав опель, який дійсно загородив трохи перехрестя, водій просився взятку дати, а вони тіпа не брали. Я доказував, що виїхавши на перехрестя руху не мішав, а він мені про аварійну ситуацію і про то що права забере, права в мене в книжечці і скотчем заклеєні(щоб не випадали), гай попросив зняти, я кажу нашо, через плівку не бачиш? А він мені каже забираю, я йому спокійно відклеїв права і віддав(так як знав, що права вилучати він права не має), він почав заповняти протокол, правда тільки свої реквізити і підписи) я нуль реакції, потім віддав мені права і сказав шо чекати по пошті листа з фоткою, мол є 8 камер у львові, моїх даних в протоколі гай здається не написав, а машина в мене по генералці, яку він навіть не попросив подивитись, думаю шо пробував розвести, і нічого власнику не прийде.Valamongu писав:у львівській обл немаєніодної камери
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Ул. Промысловая, возле гуртовни МОЛОТОК сидели падлы в серебристой 2110 с гос номером ВС 6256 АК и всех снимали, кто ехал от Ульяновской к Высокому Замку, там знак 40
Dynamic Sport Latvia
-
- Дякував (ла): 4 рази
21043 SW
В воскресенье, там же, на паркинге Домотопа (это чуть ближе к Ульяновской) сидели с Визиром, правда в патрульной машине.
Вопрос в другом, там за знаком 40, сразу куча разъездов, типа парковки возле каких-то предприятий вроде 1 между знаком и Домотопом, и еще две до трампарка. С одной стороны это не перекресток, с другой, я мог приехать со стороны Высокого Замка, припарковаться там (сплошных там тоже никаких нет) и уехать назад, не видя знака 40. Правда, надо постараться набрать больше 60 сразу после выезда с парковки :) но до Молотка это однозначно реально, тем более что он за поворотом, и они не могут видеть откуда ты выехал.
З.Ы. Привычку ездить там 50 а не 80 как раньше, я уже выработал, и до выяснения данного вопроса не собираюсь :)
В воскресенье, там же, на паркинге Домотопа (это чуть ближе к Ульяновской) сидели с Визиром, правда в патрульной машине.
Вопрос в другом, там за знаком 40, сразу куча разъездов, типа парковки возле каких-то предприятий вроде 1 между знаком и Домотопом, и еще две до трампарка. С одной стороны это не перекресток, с другой, я мог приехать со стороны Высокого Замка, припарковаться там (сплошных там тоже никаких нет) и уехать назад, не видя знака 40. Правда, надо постараться набрать больше 60 сразу после выезда с парковки :) но до Молотка это однозначно реально, тем более что он за поворотом, и они не могут видеть откуда ты выехал.
З.Ы. Привычку ездить там 50 а не 80 как раньше, я уже выработал, и до выяснения данного вопроса не собираюсь :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей