Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На здоров"я! :)S_V_B писав:Шаман дякую за рибу)))))
Знову я і знову з тим самим...Glibko писав:cat-yellow, немудруй нічо показники нормальні ... обороти то шо треба .... або якщо тобі обороти неподобаються то почисть РХХ ... відкрутити два болтіка і прочистити бідою для чистки інжів чи карбураторів ... закрутив і помчав ....
У мене є БК Multitronics X140Bober 2114 писав:На діагностику! І бажано чим пошвидше!
Я ж тобі і кажу їдь до майстрів, вони і скажуть. БК не показує повної картини. Може датчик холостогоАле я в тому не дуже петраю, що воно і як... Може є хтось, хто по поведінці машини і помилкам БК може сказати приблизно, в чому справа?
Де у Львові є майстри?Bober 2114 писав:Я ж тобі і кажу їдь до майстрів, вони і скажуть. БК не показує повної картини. Може датчик холостогоАле я в тому не дуже петраю, що воно і як... Може є хтось, хто по поведінці машини і помилкам БК може сказати приблизно, в чому справа?
і це великий кут запалювання ?cat-yellow писав:кут - 5-6
Update: Двоє людей, що розуміються в машинах + дядько, що ставив газову установку, сказали, що це бензинова форсунка.cat-yellow писав:Знову я і знову з тим самим...Glibko писав:cat-yellow, немудруй нічо показники нормальні ... обороти то шо треба .... або якщо тобі обороти неподобаються то почисть РХХ ... відкрутити два болтіка і прочистити бідою для чистки інжів чи карбураторів ... закрутив і помчав ....
Сьогодні зранку заводився - загорівся "Check Engine".
Мотором почало трясти капєц... обороти пригали від 500 до 1000.
Ужас був![]()
Потім машина прогрілася, переключидася на ГАЗ і все, як рукою відняло...
Що це? В когось таке було?![]()
На бензині показники кута запалювання, споживання повітря і кроку двигуна були великі... навіть дуже велиті, десь такі: кут - 5-6; повітря 16-17; крок 60-70...
На газу показники стали: кут - 2.8-3.2; повітря 8-10; крок - 32-40;
Поміряв напругу на ДМРВ: плюсом до жовтого проводу, мінусом до кузова авто, показало 1.016 Вольта.
Що може бути, куда дивитись? Важко дивитись, як рідна ластівка на прогріві мучиться...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей