Баланс. Вибори.Dark Wind писав:шото тут не чисто. той уряд мусів шось збільшити шоб так обрубати гей парубкам заробіток
Тепер всі автомобілісти за Юльку!

"Погане ДАІ - Добра Принцеса". (З іронією).
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Баланс. Вибори.Dark Wind писав:шото тут не чисто. той уряд мусів шось збільшити шоб так обрубати гей парубкам заробіток
І дуже добре! Як я вже колись десь тут писав:andrew писав:Скажу так - є плюси та мінуси..Плюси для тих хто має голову на плечах і знає скільки і де можна їхати щоб не натворити ніяких ділов.. Крім того всі знають що у нас купа знаків "40" де реально можна їхати 60 - Княгині Ольки, Левандівка і т.д.
Мінуси - ібануті на всю голову будуть літати по Львову, щоб це все не призвело до збільшення ДТП
...
штрафи піднімуть
В теорії - які люди, така й країна, тобто бидло; воно вусюди - в даї, на дорозі, в магазині ...Igor_Lviv писав:От сиджу і думаю... [цензура] ДАІшники, рагулі водії, позбавлені розуму пішоходи...Буде колись у нас порядок чи то марно?
Власне, біда в тому, що таке саме бидло ніби має і вчити. Тому і результат - нуль.UncleSam писав:бидло - також можна заставити себе вести по правилах, просто треба це робити жостко!
В общем, есть подозрение, что у нас есть шанс проверить данную гипотезу. Сегодня ехал по трассе Киев-Чоп, ехал культурно, по всем знакам, даже не всегда использовал лимит +20 км/ч, так как метель была приличная. В Гирном, стояло синее что-то (мел снег, разглядеть не успел, за дорогой следить нужно было) мордой против движения, с включенными фарами, и там корячился ГАИшник с аппаратом.Igor_Lviv писав:Як би ще це до матеріалів справи долучити?
http://tredex-company.com/article_show.php?id=65
Думаю це буде троха складно "обжаловать" бо з тих фото-візирчиків що я бачив то видно тільки твою машині і твій номер,той хто їхав позаду тебе чи збоку в кадр походу не попадаєazakharchuk писав:
Так что, возможно практическая необходимость доказать несовершенство прибора, возникнет очень скоро. Проблема в том, что если это доказывается, то создается прецедент (каждый имеет возможность обжаловать - мол это не я превысил, это "бешенный троллейбус", который ехал за мной), который ставит Визири вне закона.
бОЯн з минулої сторінки!!!Carter писав:Кабмін зняв обмеження швидкості на автодорогах
Та не злюся я. :)Carter писав:та ладно не злися такIgor_Lviv писав:Igor_Lviv![]()
![]()
![]()
А де вони гади на тому мості ховаються???illi4 писав:ось і мені прийшов лист з перевищенням.... візир, сихів, 84-86км-год, 300 грн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей