Хоча крім тосолу вона нічого не бачила

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мінералку чи синтетику залив?)Dexter писав: масло в моторі, масло в коробці
Намалюй собі куй на капотіСАХАР писав: .Малюэш символ року на всю машину
В багажник запхає в багажникСАХАР писав: куда вiн запхаэ?Взагалi хоч трохi думаэш про шо пишеш?
в чому 2240 літрів,ти шо несеш?САХАР писав: 2240
Я тобі ссилку скинув,окуляри вдіньСАХАР писав: несуть тi хто пише про то що не маэ навiть уяви.
яке ти ди6ільне, моїй машині 22 роки, так само як і твоїй омезіDoktor писав: Dexter, Ти далі думаєш, що ти крутий бо купив собі 35 річне корито за 2500?
Та ссилка написано дибiлом рiдким.Навiть логiчно мислити як можна рiвняти седан до машини куда в багажник палета встаэ?Бери iнформацiю з оф.видань а не з тупорилих сайтiв.А взагалi то просто вирiшуэтся на вулканiзацii на Винниця ставится двi машини i закидуэм резину.Куда влiзе менше той виставляэ поляну на весь форум.andreyclk писав:Я тобі ссилку скинув,окуляри вдіньСАХАР писав: несуть тi хто пише про то що не маэ навiть уяви..Чи ти ше місце пусте під капотом додаєш
Переміряй,я тобі фотку скинув вище.Багажник а не місце в салоніСАХАР писав: вулканiзацii на Винниця ставится двi машини i закидуэм резину.Куда влiзе менше той виставляэ поляну на весь форум.
Doktor писав: На наших за 2500, а в поляків за 800,
Ти вже раз 10 хотів виставитись і зажлобив тому іди колядуй!САХАР писав: Тепер про поляну,якщо впевнений в чомусь то нема чого переживати i вiдповiсти за слова матерiально
Не рівняй вільний простір до обєму багажникаtopper писав: Навіть з тих даних картинки, ну ніяк не 540л..
Розкажи нам про свій кадік? Пасажир максі на 7 місць?САХАР писав: Я написав про обьэм свого багажника
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей